drug bevc wrote:
upravo tako,
i dan danas vlada manjeg entiteta stimulise nepovratak kroz razne privilegije (besplatna zemljista, besplatne komunalije, dodjela gradj. materijala...) a na sva usta govore kako se njihovi povratnici ne mogu vratiti. u mnogim slucajevima porusene srpske kuce stradale su u ratnim dejstvima (za razliku od nesrpskih kuca u okolini prijedora, doboja, podrinja gdje su sistematski unistavane kuce nesrba) pa bi oni da im MI napravimo nove kuce koje ce oni zajedno sa zemljom prodati jer 99% njih se ne planira vratiti.
how jes no
srpske kuće stradale u borbenim dejstvima a nesrpske sistematski unistavane)
"oslobodioci" iz bratskog nam jordana, s arabije ,alzira i ostlih bratskih i nesvrstanih zemalja uđoše u ozrenska prazna i čitava sela, netom sto ih stanovnivci napustiše(ljudi nisu mogli dočekat oslobodioce praznije rukuh pa vrnuše se do doboja u nabavku) al složi njaka kiša i sta ćes, da nam braća ne ozebu moralo se malo i paliti jerbo oni nisu navikli na niske temperature pa da se bRaća ogriju.utom nađoše i njakog opasnog đeda od 85 leta, ljudski onako kako samo bRaća znaju pobjesediše sa njim, pa ga malo provozaše traktorom na sajli kroz selo da im đed pokaže malo po selu.
i đedo im reče da ga malo boli glava i oni mu pomogoše kao što bRaća inače pomažu, otfikariše vugla i riješiše đeda glavobolje.
kako bijaše onaj antifasisticki povik pripadnika 5 korpusa iz ljeta 95 kada pali srpske kuće, stale i ostale objekte.
pusto srpsko, jel tak nekako

nema sta od, antifašističe vojske i antifašistički povik!

[/quote]
Tema nije o Bajkama tako da si se bezveze raspricao.. Hajte vi spremite se sad ce izbori podrzite Dodu da jos bolje zacementira PC da bude jos sigurnija(iako vise ne znam evo svake god. je sve sigurnija i sigurnija. Ne znam vise gdje trpi tu neupitnost i sigurnost. Pocnite praviti granice jer Dodi je obecao nezavisnost pa da je docekate spremni. Stampajte srpske pare, srpske tablice na autima, pravite samo srpske kuce, gradite srpske autoputeve, pricajte srpski, jedite srpski ma jednostavno "obucite" ovu zemlje u srpsko jer samo onda je sprski narod siguran i neugrozen. Pazite i da zivotinje(psi, mace i ptice) ne prelaze tu granicu jer ce se onda nedao bog pomjesati sa balijskim i ustaskim zivotinjama pa belaj, uprlja se krv. I da naravno neka tu sve bude u ruhu danasnjeg demokratskog drustva...