Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
luckypot

#11226 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by luckypot »

Koliko ja vidim Dodik nema ozbiljnu opoziciju ni suparnike ni u FBiH a kamoli RS-u. Dakle svi su za njegovu pobjedu i svi podrzavaju borbu za opstanak entiteta i dalji privredni razvitak.
ultima_palabra

#11227 Re: Dodik će uništiti RS

Post by ultima_palabra »

Murisno1 wrote:
koledo wrote:Kad je Dodik dolazio na vlast 1997-1998. pokazivao je prstom u političare iz Federacije kao pozitivan primer, kao odgovorne političare koji uz malo kompromisa dobijaju donacije i pomoć iz inostranstva. Njegovi konkurenti iz SDS-a su se sa svakog sastanka vraćali bez stranog novca ali sa floskulom da su sačuvali nacionalni ponos. I onda su pukli.
Pitanje je da li današnji pretendenti na Dodikovu poziciju imaju nekakav pozitivan primer u FBiH na koje bi se mogali pozivati rečima "zašto i Dodik ne uradi ono isto ali za nas?!" Ja mislim da nema. Naprotiv, češće se i kod Bošnjaka i kod Hrvata može čuti: zašto nemamo nekog kao Dodika da brani naše interese?!
Naravno, Dodik je korumpiran, ali politički uspešan. Federalni rivali su samo korumpirani.
ma mislim da je i to, kao furanje na njeg, odnono ta pria da nama treba neko ko on .. malo površno razmišljanje, kada se uzme u obzir sve što dotični radi. Očito je da se on u BiH iz inostranstva uvijek vraća ili sa šamarom ili nezadovoljan ignorisanjem. Nama se čini, zbog retorike koja je samo za masu, da on ustvari uspješno radi. On uspješno samo diže huju nama u federaciji a ponos "njima" u RS-u. Ali sve to radi sitnim provokacijama i važnost i popularnost mu daju samo mediji u BiH, pogotovo FTV u FBiH ... :)

ono što mene intrigira je nivo omalovažavanje njega i njegove partije od strane svih okorjelih nacionalističkih opcija u RS-u. Sam čin što su još i udruženi u tome govori da Dodik ne radi na interesu RS-a onoliko koliko to nama izgleda kada on pukne neku šuplju oko otcjepljenja i svi mediji u FBiH se sture da to prokomentarišu ... Odma pitaju Tihića šta misli o Dodikovoj izjavi, pitaju Lagumdžiju, pitaju Harisa .. :-)

Umjesto da kažu, pusti budalu ... oni se sture citirajućui ustav i dejton kako to ne može. .. a Dodik trlja ruke i govori vidi budala upale se na prvu 8)

elem, mislim da bi on trebo da bude na vlasti još 4 godine i da rasproda ono što je naumio i da RS padne na koljena, jer to i zaslužuje - druge opcije(demokratske, kulturne) nema! u tom procesu pričaće gluposti i mi ćemo se palit i komentarisat po forumima, poklanjajući mu teme i teme, ko i ovu :D

nije u pitanju filozofija "nek komšiji crkne krava!" .. zato ne palite se PETAini zaštitinici i ljubitelji životinja :D
Sve tačno, ali tema spada u 2008. otprilike ;-) U zadnje 2 godine, političari, a i obična raja u FBiH ne doživljavaju Dodu plaho ozbiljno...
Murisno1

#11228 Re: Dodik će uništiti RS

Post by Murisno1 »

ultima_palabra wrote: Sve tačno, ali tema spada u 2008. otprilike ;-) U zadnje 2 godine, političari, a i obična raja u FBiH ne doživljavaju Dodu plaho ozbiljno...
Nadam se da je to tako. Naslovi u medijima ne idu u prilog toj tvrdnji, ali ipak ... :-)
hercegovac_pravi

#11229 Re: Dodik će uništiti RS

Post by hercegovac_pravi »

bicebolje wrote:
Murisno1 wrote:
bicebolje wrote:2006. Lepi Haris uništava RS
2010. RS se uništava sama
2014. Vanzemaljci uništavaju RS

Izbori majka :-)
nema ovo veze sa izborima sarkastičar :) ...poenta teorije je što svi pokazatelji govore da on nije nacionalista u onom iskrenom SDSovskom fazonu i da laži i spletkarenja koje je gotov pa mudro sprovodio vratiše se i ujedoše ga u dupe. 8-) ...

Naravno, ima raje opterećene koja misli i kad se 'tica posere na školu u sarajevu ili mostaru, da je to, ustvari, nečija predizborna kampanja .... :-)
Čudno kako samo pred izbore dolazi do uništavanja RS. :-)
SBIH - RS će uništiti strani prijatelji
SDA - Alah će uništiti RS
Fahro - RS će se uništiti sama
SDP - Tito će uništiti RS

A na biračima je samo da odaberu koji im je način uništavanja najdraži. :-)
Urota protiv nebeskog naroda. ViĐaj kol'ko ih se nakupilo. Najbolje opalit jedan moleban, to uvjek pomogne :dance:

I ne zaboravi doadti
Čak Noris - razbit ću pc
ultima_palabra

#11230 Re: Dodik će uništiti RS

Post by ultima_palabra »

Murisno1 wrote:
ultima_palabra wrote: Sve tačno, ali tema spada u 2008. otprilike ;-) U zadnje 2 godine, političari, a i obična raja u FBiH ne doživljavaju Dodu plaho ozbiljno...
Nadam se da je to tako. Naslovi u medijima ne idu u prilog toj tvrdnji, ali ipak ... :-)
Pa nema plaho tih naslova, u zadnje vrijeme se ni Bakir ne bavi plaho njime... političari ga jedino spominju kad hoće kakav predzborni bodić ušićariti :roll: Osim Tihića, on mu još ide niz dlaku.
"All about" tema postala opšta zajebancija, ljudi se mole za referendum ko za kišu :lol:
Murisno1

#11231 Re: Dodik će uništiti RS

Post by Murisno1 »

ultima_palabra wrote:
Murisno1 wrote:
Pa nema plaho tih naslova, u zadnje vrijeme se ni Bakir ne bavi plaho njime... političari ga jedino spominju kad hoće kakav predzborni bodić ušićariti :roll: Osim Tihića, on mu još ide niz dlaku.
"All about" tema postala opšta zajebancija, ljudi se mole za referendum ko za kišu :lol:
Dodik je frajer u RS-u a najomrženiji u FBiH posto zahvaljujući samo Bakiru H. To mu je i trebalo da hara kolko je haro. elem, nek osvoji izbore i da budemo rahat ;)
luckypot

#11232 Re: Dodik će uništiti RS

Post by luckypot »

Izgled da u BiH postoji opsti konsenzus da Dodik treba da vodi entitet. Ko kaze da ljudi u BiH nemaju nista zajednicko i da se konzensus ne moze postici? Malo dobre volje i to je to.
:mrgreen:
texel

#11233 Re: Dodik će uništiti RS

Post by texel »

j.e.bem ti vise dodicka, pa ima vec tema o njemu! Ja koja opsjednutost, mozel moderator ovo pod kljuc, hvala
macan prvi

#11234 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by macan prvi »

I kad je referendum? :mrgreen:
drug bevc

#11235 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by drug bevc »

felipe kajetano wrote:
ReaderDreams wrote: Hehe...evo o cemu se radi...
Klip koji vidis snimljen je na ''Kocicevom zboru '' na Manjaci, u jodnom od preko stotinu postavljenih satora...E sad,ne znam da li znas kako to ''hoda'' na ovdasnjim zborovanjima ,ali nema cega nema.. :lol: ...od ''Brene koja se penje na banderu'' pa do eto tih djevojaka, kojima je eto lakse ''zaigrati malo'' ,nego negdje kopati kukuruz.. :roll:

Eto sta ti je manipulacija slikom...Da je postavljac klipa jos ubacio ,inace poznati kadar, Dodika kako pjeva pod satorom,''ugodjaj'' bi bio potpun... :lol:

Evo par fotki sa lica mjesta... :-D
Image
Image
Image

Hm, pitam se jesam li te razocarao... :? :lol: :lol: :lol:
Slazem se da se radi o novim "tehnologijama", sad svi hodaju po seoskim vasarima ne bi li nabacili koji glas, tako da ni vozd nije izuzetak....

Ono sto mi ide na qrac je da je "Kocicev zbor" kao narodni zbor koji traje mnogo duze od zivotnog vijeka Milorada Dodika i njegovih poltrona, koji ce se ako Bog da odrzavati i 100 godina nakon vozda(mozda je cak potrebno ustanoviti dekretom racunanje vremena prije i iza M.D.)pretvoren u predizborni miting SNSD-a.

Otislo se tako daleko da je predstava "Jazavac pred sudom" modifikovana tako da je Dodik predstavljen kao David Strbac...u glavnoj ulozi je bio nekakav nazovi glumac iz BL, koji je na kraju predstave ispod slamnatog sesira porucio puku da glasa za SNSD, a siroti Mile alias David mu je aplaudirao :-)

Severinu i Bregovica i njihovu vezu sa Stricicima i Petrom Kocicem cu preskociti jer mi se povraca 8-)

Nadam se da ce biti bolje 100 godina i.m.d (iza mileta dodika) :D

Brate pretjeralo se :wink:

nemoj tako KAMARAD felipe, znas onu "i poslije mile milo"
na zboru su bila i braća RVATI sa svojim bakovima a da bi se ispoštovala i njIova konstutivnost u RS pusteno im je da pobjede u bodenju bakova u super teskoj kategoriji (zajebali zmaja tak da u šipovu vjr pobjeđuje sds) a oni će u posavini dat glasove našem vođi.
A mora tako teći predizborna kampanja, naš voljeni vožd mile dobiJo direktive direktno iz SANU od nemanje kusturice i dobrice lično.Nemanja lično sa (sada Našim) sidranom u kustendorfu na majni ( i njega vrbovo SANU) piso scenarij predizborne kampanje a poslije snimaju film "i ja glasam za mileta".i ti ceš ovih dana dobiti zadatke od voje kostunjavog vjr direktivu da sklonis boŽu (znas vojin odnos prema bozinoj etnickoj pripadnosti) na sigurno do referenduma. Ubaceni element Dervex oce da se zali osce i eu i merkelovoj ( kaze ima vezu u bundesstagu), kaje opasan za konstutivno0st naroda i ostalih..

kiky jesi viđo kaki njaki omladinki imamo na tradicionalnom okupljanju crvenih kmera.
prvo ide recitovanje pjesmica o vozdu, zatim horsko pjevanje, a tad padne i koja suza ona muska kad cujes kako omladinke onako pjevaju-pucaju pluća 0od naprezanja. i ondak
piva, rakija, stiljro, i mlade omladinke i ko ne bi glaso za vozda.
a sve u crvenom ko kad je tito dolazio u bugojno da lovi međede.
felipe kajetano

#11236 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by felipe kajetano »

drug bevc wrote:
na zboru su bila i braća RVATI sa svojim bakovima a da bi se ispoštovala i njIova konstutivnost u RS pusteno im je da pobjede u bodenju bakova u super teskoj kategoriji (zajebali zmaja tak da u šipovu vjr pobjeđuje sds) a oni će u posavini dat glasove našem vođi.
A mora tako teći predizborna kampanja, naš voljeni vožd mile dobiJo direktive direktno iz SANU od nemanje kusturice i dobrice lično.Nemanja lično sa (sada Našim) sidranom u kustendorfu na majni ( i njega vrbovo SANU) piso scenarij predizborne kampanje a poslije snimaju film "i ja glasam za mileta".i ti ceš ovih dana dobiti zadatke od voje kostunjavog vjr direktivu da sklonis boŽu (znas vojin odnos prema bozinoj etnickoj pripadnosti) na sigurno do referenduma. Ubaceni element Dervex oce da se zali osce i eu i merkelovoj ( kaze ima vezu u bundesstagu), kaje opasan za konstutivno0st naroda i ostalih..

kiky jesi viđo kaki njaki omladinki imamo na tradicionalnom okupljanju crvenih kmera.
prvo ide recitovanje pjesmica o vozdu, zatim horsko pjevanje, a tad padne i koja suza ona muska kad cujes kako omladinke onako pjevaju-pucaju pluća 0od naprezanja. i ondak
BoZo je zavrbovan od mene, nemate sanse, jedino jos Žujo ostaje kao neopredijeljen 8-)

Sto jest jest, mlade crvene kmeRke umaju zavidan kapacitet (pluca), i ja sam bio na granici da popustim pod pritiskom jake cetvorke, ne znam bash da li bi @kiky mogao odoliti carima Vasketove sekretarice :D , ipak je on ravnicarski tip, nenaviknut na blaga uzvisenja :)

Ma stipu to, nisam mogo spavat zbog Benzeme, zjev...zjev....
bicebolje

#11237 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bicebolje »

Hemel wrote:
bicebolje wrote:od mora do save...
A kad se otvara most na Savi, političara iz FBiH ni za lijekahttp://www.rtrs.tv/av/player.php?id=1751&x=0
nije bilo ni Mice Micica pa sta... :roll: :shock:

ovo je stranacki most, hebo ga ti... :lol: :lol:
Ajd dobro :skoljka:

Image
kiky

#11238 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

felipe kajetano wrote:
drug bevc wrote:

BoZo je zavrbovan od mene, nemate sanse, jedino jos Žujo ostaje kao neopredijeljen 8-)

Sto jest jest, mlade crvene kmeRke umaju zavidan kapacitet (pluca), i ja sam bio na granici da popustim pod pritiskom jake cetvorke, ne znam bash da li bi @kiky mogao odoliti carima Vasketove sekretarice :D , ipak je on ravnicarski tip, nenaviknut na blaga uzvisenja :)

Ma stipu to, nisam mogo spavat zbog Benzeme, zjev...zjev....
svakom prema mjeri i što mu priliči ...
ultima_palabra

#11239 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

felipe kajetano wrote:Ma stipu to, nisam mogo spavat zbog Benzeme, zjev...zjev....
Musliman muslimanu, Srbin Srbinu 8-)
zemomak

#11240 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zemomak »

DODIK I MAJKU UKLJUČIO U PREDIZBORNU KAMPANUU: 'Sekiraju me i one vehabije ili kako ih već zovu, ne znam ni sama'
Srijeda | 08.09.2010.

Mira Dodik, majka premijera Republike Srpske (RS), otkrila je kako je biti majka premijera, kakav je Milorad bio kao dijete i kroz školovanje, kakav je danas i kako proživljava njegov politički angažman.
Image
dodikova majka

Mira Dodik, majka premijera Republike Srpske (RS), otkrila je kako je biti majka premijera, kakav je Milorad bio kao dijete i kroz školovanje, kakav je danas i kako proživljava njegov politički angažman.

"Veliki smo veseljaci, suprug, ja, ali i naša djeca, a posebno Mile. Volimo druženje, muziku i dobru pjesmu, zato smo vrlo često na feštama. Jednostavno, živimo svojim životom i drugima se ne petljamo", kaže gospođa Mira, te je za Fokus objasnila kako je biti majka premijera.

"Nije loše biti majka premijera, ali trebalo je predsjednika Vlade othraniti, školovati i na pravi put izvesti. Srećom, Milorad je bio dobro i poslušno dijete, tako da nismo imali nikakvih problema. Ponosna sam što sam majka čovjeka koji je mnogo uradio i koji i dalje mnogo radi za svoj narod, koga ljudi vole i cijene, jer je pošten i čestit", počela je priču o svom sinu Mira Dodik.

Još kao dječak, priča Mira, sadašnji premijer je volio da radi sve poslove i nikad mu nije bilo teško ni da sa ocem, Bogdom, radi na njivi.

"Bogdo je bio nagao u poslu, i dan-danas je takav, kad se počne nema stajanja, raditi se mora i to je tako. I djeca i ja, svi smo radili, ali Mile nikada nije bio loše volje, poslove je završavao pjevušeći i sa osmijehom na licu, a poslije toga loptu u šake i pod koš", sjeća se Mira i dodaje:

"Lopta mu je bila sve, a posebno ona košarkaška. Ljubav prema košarci traje i danas, tako da je često u dvorani, ali sada više gleda košarkaške utakmice".

Skromnost i poštenje, kaže Mira, neke su od glavnih karakteristika koje ima aktuelni predsjednik Vlade RS

"Tokom studiranja u Beogradu, na Fakultetu političkih nauka, Mile je uspješno obavljao svoje studentske obaveze. Kad god bi došao kući, uvijek bi prvo pitao ima li šta raditi, samo da bi nam pomogao i nas rasteretio posla. Kad god se vraćao u Beograd, davali smo mu novac da ima za studentske dane. Međutim, nikada nije htio da uzme sve što smo mu pružali, govorio je da ima nešto, da nije sve potrošio i da mu ne treba", prisjeća se Mira.

Svojim roditeljima u Mrčevce Milorad i danas rado svraća, vikendi su gotovo obavezni, a radnim danima koliko mu dozvoljavaju obaveze. Ako je na službenom putovanju i nema vremena da dođe, onda nam se Mile, priča Mira, obavezno javi iz inostranstva i kaže kako je proputovao.

"On mene samo pozove i kaže: "mama, peci kolačiće". To mu je omiljeno jelo ostalo od malih nogu. Vrući kolačići i domaći kajmak su omiljeno Milino jelo. Šta ću, nemam izbora, za svoju djecu bih sve učinila, uzmem brašno i ostalo šta ide, zamijesim, pečem i udovoljavam svom sinu", kaže baka Mira.

Pitasmo sluša li ih i danas i zatraži li kakav roditeljski savjet

"Ma šta ćemo mi njega sada savjetovati, drago dijete, on nas savjetuje da ne radimo mnogo i da čuvamo zdravlje, ali ajde ti, kako čovjek nauči da živi teško mu je da to mijenja. Mi smo navikli da radimo, jer smo cijeli život tako proveli i ne možemo se sada mijenjati. Sve smo stekli i skućili zahvaljujući radu", kazala je Mira.

"Evo i on, uvijek je mnogo radio, a još otkako je ušao u politiku i kako je na ovim funkcijama, stalno ima posla i obaveza, a on bi da svima pomogne, još i stranka, pa izbori. Samo se molim bogu da se sve što prije završi, jer se mnogo sekiram, sekiraju me i one vehabije ili kako ih već zovu ne znam ni sama", kaže Mira, koja iako djeluje kao izuzetno jaka žena kod politike pokaza slabost i za trenutak joj orosiše oči, ali je brzo iskontrolisala emocije i nastavila priču. Osjeti majka pritiske koji dolaze sa svih strana, a zbog sina prati i političku situaciju u zemlji.

"Tokom kampanje političari govore mnogo ružnih riječi, a onda je meni to teško slušati. Ipak sam ja majka, bez obzira na sve. Od kada je Mile prvi put postao premijer, meni se počelo pogoršavati zdravstveno stanje i oboljela sam. Sada pijem lijekove za srce. Svi mi govore da se ne sekiram, ali to je jače od mene i majčinstvo me tjera da se brinem za Miloradovo zdravlje. On ima mnogo posla, mnogo putuje, razgovara sa raznim ljudima, a znamo kakav je današnji svijet", kazala je Mira .

Reče nam da se stalno moli za zdravlje i sreću svoje porodice, svoje djece, unučadi i praunučadi, koje sa radošću dočekuje i ispraća

"Molim se dragom bogu da Milu čuva, gdje god on hodao. Milorad je bio poslušno dijete, kakvo se samo može poželjeti. Svaka majka bi poželjela da ima sina kao što je moj Mile, jer je on dobar sin, brižan otac i djed, ali i uspješan političar", zaključuje kratki razgovor baka Mira.

Fokus/** No links **/a.k.
kiky

#11241 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kiky »

zemomak wrote: DODIK I MAJKU UKLJUČIO U PREDIZBORNU KAMPANUU: 'Sekiraju me i one vehabije ili kako ih već zovu, ne znam ni sama'
Srijeda | 08.09.2010.

Image
dodikova majka

"Veliki smo veseljaci, suprug, ja, ali i naša djeca, a posebno Mile. Volimo druženje, muziku i dobru pjesmu, zato smo vrlo često na feštama. Jednostavno, živimo svojim životom i drugima se ne petljamo", kaže gospođa Mira, te je za Fokus objasnila kako je biti majka premijera.

"Nije loše biti majka premijera, ali trebalo je predsjednika Vlade othraniti, školovati i na pravi put izvesti. Srećom, Milorad je bio dobro i poslušno dijete, tako da nismo imali nikakvih problema. Ponosna sam što sam majka čovjeka koji je mnogo uradio i koji i dalje mnogo radi za svoj narod, koga ljudi vole i cijene, jer je pošten i čestit", počela je priču o svom sinu Mira Dodik.

Još kao dječak, priča Mira, sadašnji premijer je volio da radi sve poslove i nikad mu nije bilo teško ni da sa ocem, Bogdom, radi na njivi.

"Bogdo je bio nagao u poslu, i dan-danas je takav, kad se počne nema stajanja, raditi se mora i to je tako. I djeca i ja, svi smo radili, ali Mile nikada nije bio loše volje, poslove je završavao pjevušeći i sa osmijehom na licu, a poslije toga loptu u šake i pod koš", sjeća se Mira i dodaje:

"Lopta mu je bila sve, a posebno ona košarkaška. Ljubav prema košarci traje i danas, tako da je često u dvorani, ali sada više gleda košarkaške utakmice".

Skromnost i poštenje, kaže Mira, neke su od glavnih karakteristika koje ima aktuelni predsjednik Vlade RS

"Tokom studiranja u Beogradu, na Fakultetu političkih nauka, Mile je uspješno obavljao svoje studentske obaveze. Kad god bi došao kući, uvijek bi prvo pitao ima li šta raditi, samo da bi nam pomogao i nas rasteretio posla. Kad god se vraćao u Beograd, davali smo mu novac da ima za studentske dane. Međutim, nikada nije htio da uzme sve što smo mu pružali, govorio je da ima nešto, da nije sve potrošio i da mu ne treba", prisjeća se Mira.

Svojim roditeljima u Mrčevce Milorad i danas rado svraća, vikendi su gotovo obavezni, a radnim danima koliko mu dozvoljavaju obaveze. Ako je na službenom putovanju i nema vremena da dođe, onda nam se Mile, priča Mira, obavezno javi iz inostranstva i kaže kako je proputovao.

"On mene samo pozove i kaže: "mama, peci kolačiće". To mu je omiljeno jelo ostalo od malih nogu. Vrući kolačići i domaći kajmak su omiljeno Milino jelo. Šta ću, nemam izbora, za svoju djecu bih sve učinila, uzmem brašno i ostalo šta ide, zamijesim, pečem i udovoljavam svom sinu", kaže baka Mira.

Pitasmo sluša li ih i danas i zatraži li kakav roditeljski savjet

"Ma šta ćemo mi njega sada savjetovati, drago dijete, on nas savjetuje da ne radimo mnogo i da čuvamo zdravlje, ali ajde ti, kako čovjek nauči da živi teško mu je da to mijenja. Mi smo navikli da radimo, jer smo cijeli život tako proveli i ne možemo se sada mijenjati. Sve smo stekli i skućili zahvaljujući radu", kazala je Mira.

"Evo i on, uvijek je mnogo radio, a još otkako je ušao u politiku i kako je na ovim funkcijama, stalno ima posla i obaveza, a on bi da svima pomogne, još i stranka, pa izbori. Samo se molim bogu da se sve što prije završi, jer se mnogo sekiram, sekiraju me i one vehabije ili kako ih već zovu ne znam ni sama", kaže Mira, koja iako djeluje kao izuzetno jaka žena kod politike pokaza slabost i za trenutak joj orosiše oči, ali je brzo iskontrolisala emocije i nastavila priču. Osjeti majka pritiske koji dolaze sa svih strana, a zbog sina prati i političku situaciju u zemlji.

"Tokom kampanje političari govore mnogo ružnih riječi, a onda je meni to teško slušati. Ipak sam ja majka, bez obzira na sve. Od kada je Mile prvi put postao premijer, meni se počelo pogoršavati zdravstveno stanje i oboljela sam. Sada pijem lijekove za srce. Svi mi govore da se ne sekiram, ali to je jače od mene i majčinstvo me tjera da se brinem za Miloradovo zdravlje. On ima mnogo posla, mnogo putuje, razgovara sa raznim ljudima, a znamo kakav je današnji svijet", kazala je Mira .

Reče nam da se stalno moli za zdravlje i sreću svoje porodice, svoje djece, unučadi i praunučadi, koje sa radošću dočekuje i ispraća

"Molim se dragom bogu da Milu čuva, gdje god on hodao. Milorad je bio poslušno dijete, kakvo se samo može poželjeti. Svaka majka bi poželjela da ima sina kao što je moj Mile, jer je on dobar sin, brižan otac i djed, ali i uspješan političar", zaključuje kratki razgovor baka Mira.

da li je i milence pojeo praseču glavu kad je bio mali ...
:D
hercegovac_pravi

#11242 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

zemomak wrote: DODIK I MAJKU UKLJUČIO U PREDIZBORNU KAMPANUU: 'Sekiraju me i one vehabije ili kako ih već zovu, ne znam ni sama'
Srijeda | 08.09.2010.

Pa sekiraju i moju mamu Ćetnici ili kako ih već zovu, ne zna ni sama
mO k3

#11243 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Znamo ba miro ... trebalo je tolikog balvana nahraniti :)
Znamo i da nije lose biti majka :) zna coek da krade... pa da dijeli sa svojim ukucanima ;)
Vidju sina Igora ,ima nemju godina ali ga tata mile jos uvijek izdrzava
Još kao dječak, priča Mira, sad
ašnji premijer je volio da radi sve poslove i nikad mu nije bilo teško ni da sa ocem, Bogdom, radi na njivi.
Image

Koji je ovaj pored mileta u redu sto mu pomaze??
Da nije vasic??
hercegovac_pravi

#11244 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Ženski Dr.Med wrote:
Znamo ba miro ... trebalo je tolikog balvana nahraniti :)
Znamo i da nije lose biti majka :) zna coek da krade... pa da dijeli sa svojim ukucanima ;)
Vidju sina Igora ,ima nemju godina ali ga tata mile jos uvijek izdrzava
Još kao dječak, priča Mira, sad
ašnji premijer je volio da radi sve poslove i nikad mu nije bilo teško ni da sa ocem, Bogdom, radi na njivi.
Image

Koji je ovaj pored mileta u redu sto mu pomaze??
Da nije vasic??
A koji je od ove dvoj'ce Mile? Meni ovaj prvi izgleda onako glavato al ne mlati repom što me jope' navodi na zaključak da nema "podguznih koalicionih muha" pa me sve to malo zbunjuje u ovoj velikaČkoj dileme..jel Mile il nije Mile
mO k3

#11245 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Pa mater mu kaze da je mile.. na njivi..
Hemel

#11246 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

Predsjednik Vlade Republike Srpske Milorad Dodik uputio je danas reisu-l-ulemi Mustafi Ceriću, muftijama, imamima i svim muslimanima u Bosni i Hercegovini, čestitku povodom praznika Ramazanskog bajrama.

"Neka Ramazanski bajram svim muslimanima bude povod za ličnu i porodičnu sreću i radost, kao i podstrek za njegovanje dobrih odnosa među ljudima, bez obzira na njihovu vjersku i nacionalnu pripadnost", navodi se u čestitki Milorada Dodika.

Čestitku povodom Ramazanskog bajrama, muftiji banjalučkom Edhemu Čamdžiću, imamima i svim muslimanima u Republici Srpskoj, uputio je direktor Sekretarijata za vjere RS-a Jovo Turanjanin.

"Neka proslava ovog praznika bude u znaku radosti i projave opštih etičkih načela i vrijednosti koji će doprinijeti učvršćivanju dobrih međuvjerskih odnosa", stoji u čestitki Turanjanina.
(FENA)
fala ti dodi... :thumbup:

sta bi mi bez tebe... :wink: :bih:
mO k3

#11247 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

ma on je popio... kada je cestito...
Hemel

#11248 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Hemel »

Ženski Dr.Med wrote:ma on je popio... kada je cestito...
fuj...

i meni je sumnjiv (ko sumnjivo lice)... :-) :D

p.s. al' opet, sto trijezan misli pijan govori :D
high_volume

#11249 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by high_volume »

hercegovac_pravi wrote:A koji je od ove dvoj'ce Mile? Meni ovaj prvi izgleda onako glavato al ne mlati repom što me jope' navodi na zaključak da nema "podguznih koalicionih muha" pa me sve to malo zbunjuje u ovoj velikaČkoj dileme..jel Mile il nije Mile
Davno sam ja komentarisao da je "Dodik" samo reakcija na akciju... :oops:

I ova primitivna pisanja iznad su još jedan od dokaza da i "običan svijet" polazi za retorikom i stavovima njihovih političkih vođa... :(
hercegovac_pravi

#11250 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

high_volume wrote:
hercegovac_pravi wrote:A koji je od ove dvoj'ce Mile? Meni ovaj prvi izgleda onako glavato al ne mlati repom što me jope' navodi na zaključak da nema "podguznih koalicionih muha" pa me sve to malo zbunjuje u ovoj velikaČkoj dileme..jel Mile il nije Mile

I ova primitivna pisanja iznad su još jedan od dokaza da i "običan svijet" polazi za retorikom i stavovima njihovih političkih vođa... :(
Super..de nas primitivce prosvijetli povodom reakcije na Bijeljinu, Višegrad, Zvornik, Foču, Srebrenicu, Prijedor..itddd..
I ova primitivna pisanja iznad su još jedan od dokaza da i "običan svijet" polazi za retorikom i stavovima njihovih političkih vođa...
Mazlumska tumačenja istorije su samo dokaz poltronstva. Ali ako te moj post toliko iritira i obeznađuje, duboko se "izvinjavam" i povlačim svoj prijašnji post. Priznajem da "Milence" nije onaj prvi što mlati glavom i ne pomijera rep. Onaj drugi mi je ipak izgledniji kao Milence. Onako "naprdnuto" gleda okolo. Ipak je onaj drugi Mile. Svaka čast na primjećivanju detalja :thumbup: . Ipak je to karakteristika velikih intelektualaca i filozofa
Locked