nekako cistija. Jeli se to nesto radi ili je manje ljudi u Sarajevu pa je imanje zaprljanja.
Evo slike sa Ajfelovog mosta danas oko 10:30.

Moderator: anex

da da cista mozda na oci, nisam nesto zagledo...ali jutros dio otoka - ch.willa je smrdio nenormalno, imaju ljudi izgleda jako tjeranje na sabahuVitamin C wrote:Miljacka je uvijek čista, ali vi to ne vidite.
nisu ti ono ribekomi wrote:ljudi nemaju šta jestpa manje seru
odmah čistija miljacka
i onda kažu da je recesija zlo![]()
![]()
![]()
ne fakat kad sam vidio ribe u miljacki bilo mi je jasno da će život uvijek naći put

zecko_kupuz wrote:Ma ja, Milja je uvijek bistra, samo se ono smeđe-zeleno nebo uvijek reflektira na njoj.

100% tacno .... ispod brane kod Inat kuce vrvi od rijecnih rakova. Cinjenica je da - oni ne podnose necistu vodu. Dakle ....karanana wrote:ali kad skontam, zasto se ne bi mogle jesti ribe uhvacene na bentbasi na brani? gore je jos uvijek poprilicno cisto. kad skontas da ljudi pecaju u rijeci bosni okolo kaknja i zenice i jedu tu ribu a na toj lokaciji, osim sto se i u nju samu ulije dosta zagadjenja, rijeka bosna sadrzi i vodu iz miljacke i vode iz zeljeznice, lasve i stotina drugih prljavih rijeka i rijecica u koje se slijevaju kanalizacije iz mnogo mjesta i gradova.
svirac wrote:Ne jedem naravno .....