Milia ili gris

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Quaresma

#1 Milia ili gris

Post by Quaresma »

dakle imam odavno problem sa navedenim, nalaze mi se na području oba očna kapka i malo kod obrva, neko zove milia neko gris, ispočetka sam mislio da su neke bubuljice i da će same od sebe nestati, a i svakako su bile na osjetljivom mjestu pa nisam htio ništa dirati, međutim kako vrijeme prolazi ovo ne nestaje, kako da se riješim ovoga? da li je ko imao isti problem, pretrazivao sam ovaj podforum medjutim niko nista nije pitao vezano za ovu temu

ne znam da li je uzrok ovo ili alergija nekada, ali zna mi se desiti da mi se ocni kapci malo zarumene, koža mi se počne malo perutati, peče, a ove stvarčice zasrbe.

inače nisam imao nikakvih kožnih problema prije stvarno, ovo mi je nesto sasvim nepoznato
Sephora

#2 Re: Milia ili gris

Post by Sephora »

Otidi u kozmeticki salon, i pitaj ih da li ti oni mogu otkloniti.Neke kozmeticarke to rade.

ili dermatologu, takoder to otklanjaju.
Quaresma

#3 Re: Milia ili gris

Post by Quaresma »

pa jel mi mozes preporučiti kod kojeg bi dermatologa mogao otici, nedavno sam doselio u sarajevo pa nisam jos najbolje upoznat sa svim
Sephora

#4 Re: Milia ili gris

Post by Sephora »

Ja ti u Sa, ne mogu nikoga preporuciti,nadam se da ce neko od furumasa koji su u Sa, biti od pomoci..
Post Reply