Milano - Rijeka
- rajvosa^
#1 Milano - Rijeka
Da li je neko vozio od Milana ITA prema Rijeci HR ili tim dijelovima. Koliko uzme i gdje bi mogao naci kuda i kako ici?
Jesu li putevi dobro oznaceni za one koji prvi put tuda pice.
Hvala unaprijed.
Jesu li putevi dobro oznaceni za one koji prvi put tuda pice.
Hvala unaprijed.
- IceQueen
#2 Re: Milano - Rijeka
Mislim da bi ti autokarta mogla biti od pomoći! 
- rajvosa^
#3 Re: Milano - Rijeka
E to cu tamo da zbavim u Milanu, al reko kao najposjeceniji portal
mora da se neko s trebom vozao na toj relaciji i visi na sa-xu sa dobrim inormacijama. 
- Fratris
#4 Re: Milano - Rijeka
Dva pitanja?
1. Jel vazno dal sam ja bio za volanom auta ili neko drugi?
2. Jel vazno dal sam bio mrtav pijan ili ne?
1. Jel vazno dal sam ja bio za volanom auta ili neko drugi?
2. Jel vazno dal sam bio mrtav pijan ili ne?
- USAblues
#5 Re: Milano - Rijeka
Mogao si odmah reci idem sa TREBOM u MILANO.....lafo karta..kakvi su putevi....BTW...uzivaj u krajolicima lijep Istre,,aha i obavezno sa trebom stani u neki restoran kraj puta u Istri..ili kod rijeke.. imaju dobru janjetinu..gorska...sretnoo 
- rajvosa^
#6 Re: Milano - Rijeka
E moj haveru, imam sudar sa zenom a dvoje djece me ceka u Sarajevu, a trebe sam davno zaboravio. A ovo za jagnjetinu ti dobra ideja.USAblues wrote:Mogao si odmah reci idem sa TREBOM u MILANO.....lafo karta..kakvi su putevi....BTW...uzivaj u krajolicima lijep Istre,,aha i obavezno sa trebom stani u neki restoran kraj puta u Istri..ili kod rijeke.. imaju dobru janjetinu..gorska...sretnoo
@fratris - cim ti ja moram na drugo pitanje odgovarat nista od tebe.
- Fratris
#7 Re: Milano - Rijeka
Nemoj ti slusat ove havere sto govore da je krajolik lijep. Ja sam povraco cim bi kroz prozor pogledo. Prisjeo mi koncert.rajvosa^ wrote:@fratris - cim ti ja moram na drugo pitanje odgovarat nista od tebe.
- rajvosa^
#8 Re: Milano - Rijeka
Izgleda da ti nista vidio nisi cim ti tako lijepo bijaseFratris wrote:Nemoj ti slusat ove havere sto govore da je krajolik lijep. Ja sam povraco cim bi kroz prozor pogledo. Prisjeo mi koncert.rajvosa^ wrote:@fratris - cim ti ja moram na drugo pitanje odgovarat nista od tebe.
- Fratris
#9 Re: Milano - Rijeka
Salu na stranu, bio sam pijan samo u jednom pravcu. Fin je put, jedno 500 km. Do Trsta je mozda 100 iz Rijeke, a onda 400 od Trsta. Ja sam isao Novalja-Milano, sto je podrazumijevalo da se ide kroz Rijeku. 6-7 sati je trajalo, ali mi smo se odmarali putem. Sve zavisi da li ides poslom ili razonodom. Ako ides poslom, onda ti valjda nisu zanimljive turisticke stvari usput.rajvosa^ wrote:Izgleda da ti nista vidio nisi cim ti tako lijepo bijaseFratris wrote:Nemoj ti slusat ove havere sto govore da je krajolik lijep. Ja sam povraco cim bi kroz prozor pogledo. Prisjeo mi koncert.rajvosa^ wrote:@fratris - cim ti ja moram na drugo pitanje odgovarat nista od tebe.A inace kad se pjan vozis, ne okreci glavu ni za zivu glavu. Samo uper oci naprijed u haubu. Inace si donji.
Inace, mi nismo uopce isli kroz Istru. Od Rijeke se ide sjeverno i ima mozda pola sata do Slovenije. Granicni prijelaz je mjesto koje se legendarno zove Rupa(vjeruj, ne bez razloga). Daleko od more, a janjetinu nisam vidio.
Ja sam inace isao prije 5 godina na Stonese na San Siro.
- rajvosa^
#10 Re: Milano - Rijeka
@fratris-
Tako brate, to mi treba. Meni ce biti put d Milana do Rijeke, a kasnije dalje. Hvala na info, drago mi je da se necu slomiti u putu a inace nije biznis u pitanju tako da imam vremena. AKo nadjem gdje dobru jagnjetinu, ovdje postiram.
Tako brate, to mi treba. Meni ce biti put d Milana do Rijeke, a kasnije dalje. Hvala na info, drago mi je da se necu slomiti u putu a inace nije biznis u pitanju tako da imam vremena. AKo nadjem gdje dobru jagnjetinu, ovdje postiram.
- Fratris
#11 Re: Milano - Rijeka
Malo sam skoknu do wikipedije, i jezero se zove Lago di Garda. Jezero je mozda sat-dva prije nego dodjes do Milana. Tu si vec u stvari u alpama, tako da je planinsko jezero, ali je veliko.rajvosa^ wrote:@fratris-

Poneses sudzuka, sira, hljeba, i nekakvo cebe....mozes cijeli dan ostat.
- rajvosa^
#12 Re: Milano - Rijeka
Fratris wrote:Malo sam skoknu do wikipedije, i jezero se zove Lago di Garda. Jezero je mozda sat-dva prije nego dodjes do Milana. Tu si vec u stvari u alpama, tako da je planinsko jezero, ali je veliko.rajvosa^ wrote:@fratris-
Poneses sudzuka, sira, hljeba, i nekakvo cebe....mozes cijeli dan ostat.