Ali kako se lijepo čulo! Ja nisam mogao vjerovati.xfacktor wrote:Za magiju :
Uzmite dva jajeta i 6 puta recite "JA SAM TARZAN KRALJ DZINGLE"![]()
I sad razbijte dva jajeta od glavu -- pljuc--![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, ne znam kako će ovo nadmašiti...
Moderator: anex
Ali kako se lijepo čulo! Ja nisam mogao vjerovati.xfacktor wrote:Za magiju :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozhda da zheni od glavu razbije,dok ona spava?!Ridjobrki wrote:Ali kako se lijepo čulo! Ja nisam mogao vjerovati.xfacktor wrote:Za magiju :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E, ne znam kako će ovo nadmašiti...
Isto se pitamAdmir_1984 wrote:Ja sam sinoc gledao ovog idiota haman sat vremena i nesh mi nikako nije jasno. U program se javljaju samo starije osobe u 2 sata ujutroKoliko god bio svjestan skim zivim u drzavi i to, nikako mi nece biti jasno da je neka baba od 65-70 godina budna u 2 sata i da zove ovo sranje. Poznavajuci nas mentalitet, a pogotovo ovih mladjih osoba nikako mi nije jasno zasto vishe raje ne zove da njega ***ebaje.
jos bolje ako je sve izrezirano. niko ovo ne gleda zbog istinitosti. dodji veceras da se zezamoladyblue18 wrote:Isto se pitamAdmir_1984 wrote:Ja sam sinoc gledao ovog idiota haman sat vremena i nesh mi nikako nije jasno. U program se javljaju samo starije osobe u 2 sata ujutroKoliko god bio svjestan skim zivim u drzavi i to, nikako mi nece biti jasno da je neka baba od 65-70 godina budna u 2 sata i da zove ovo sranje. Poznavajuci nas mentalitet, a pogotovo ovih mladjih osoba nikako mi nije jasno zasto vishe raje ne zove da njega ***ebaje.
![]()
Ja sam sinoc vidjela kada je zeni rekao da stavi usta na tv i da je otkljuca![]()
i onoj zeni sto joj je kcerka od sestre jako bolesna da gleda Tom i Jerry-a![]()
Vidim vi svaku vecer ovdje sjedaljku vodite![]()
vidjet cu da vam se pridruzim veceras ako mi se ne bude spavalo
E nek se ti i ja jednom slozhimo,pa makar to i Milan bio!KatarinaKosaca wrote:Sinoć je rekao curi da ne treba tražiti posao, jer će joj doći na vrata muškarci u crnim odelima i pisaće cia. Onda će joj ponuditi da radi za njih, ona će pristati, pa će joj plata biti 10000 eura, a posao da ode svaki dan tačno u 10 na pijacu i kupi kg krompira. Kaže cura, dobro, dobro, a ljubav???![]()
jednom je rekao da ode u općtinu i traži veću penziju, pa će mu dati. Pita lik, a da li kod nekog konkretno u opštinu
Onda je jednom rekao da će naći pare na smeću kad bude prosipao smeće, ali neće da kaže lokaciju da "drugi građani" ne bi otišli![]()
![]()
![]()
sinoć je imao jedan od inspirativnijih nastupa. Ukratko... super, smijeh do suza.
pa mislim da ne moze ispod onog kad je skinuo onu curu i otisao u "wc"!Ridjobrki wrote:Kad čovjek zamantra "Ja sam Tarzan, kralj džungle" i razbi dva jajeta od glavu...![]()
![]()
![]()
Ja se sjeb'o totalno.Fakat nisam vjerovao da će biti bezobrazniji od onog prislanjanja usana i stomaka uz TV, kad ono... Naslućuje li iko gdje je dno ili je Einstein stvarno bio u pravu sa onom teorijom o neograničenosti ljudske gluposti?
Vidimo se noćas!
Dobro, samo nam nemoj kvarit ćeifladyblue18 wrote:Isto se pitamAdmir_1984 wrote:Ja sam sinoc gledao ovog idiota haman sat vremena i nesh mi nikako nije jasno. U program se javljaju samo starije osobe u 2 sata ujutroKoliko god bio svjestan skim zivim u drzavi i to, nikako mi nece biti jasno da je neka baba od 65-70 godina budna u 2 sata i da zove ovo sranje. Poznavajuci nas mentalitet, a pogotovo ovih mladjih osoba nikako mi nije jasno zasto vishe raje ne zove da njega ***ebaje.
![]()
Ja sam sinoc vidjela kada je zeni rekao da stavi usta na tv i da je otkljuca![]()
i onoj zeni sto joj je kcerka od sestre jako bolesna da gleda Tom i Jerry-a![]()
Vidim vi svaku vecer ovdje sjedaljku vodite![]()
vidjet cu da vam se pridruzim veceras ako mi se ne bude spavalo
Ko se budale laća, od budale strada..chuchumbamayumbe wrote:Ubiće neko ovu budalu, hoće ocam'!
Aha, 10 puta je za finansije u Austriji a 12 u Nizozemskoj. Znam ja za ovo...Topla voda wrote:finansije u njemackoj![]()
lepotica i zver 11puta
fixer wrote:jebote, ovo okupljanje postaje obicaj. milane, hvala ti sto nas okupi.