milan lukic i simpatizeri

Post Reply
visocicaguy

#1 milan lukic i simpatizeri

Post by visocicaguy »

by Cetnik koljac muslimana @ 12.10.06. - 22:00
Pomoz Bog braco Srbi, kad cemo opet da koljemo balije. Municiju necemo koristiti, jer oni nisu za metak, vec za noz u obliku polumeseca. Decu cemo poklati, starije cemo kao sto je to radio Milan Lukic spaliti, od kostiju praviti sapune. Zene cemo silovati po vise puta.
samo da znate s kime zivimo u drzavi... post cetnika sa jedne od jnihovih stranica

vjerovatno inspirisan potresnom pricom zene, emitovane na glavnom dnevniku BHTa danas. milan lukic ubio je muza, od zene je trazio da mu da najostriji noz u kuci. nakon sto mu ga je dale, poceo je silovati...kad je primjetio da je mali sin bojegao u sumarak, krenuo za njim, nija ga stigao, izveo mater napolje da je siluje, kako bi mali vidio..kad se mali vratio i reko mu da mu ne dira mater, uzeo je onaj noz i pred majkom ga zaklo....

ja kad sam cuo doslo mi je da svezem TNT oko pasa i da odem u trebinje da ih dignem sto vise mogu.... osjecam se pravo bezveze.. da mi je nesto uraditi, ali ova prva reakcija nije rjesenje.... sta pitam se.... :?
danas

Post by danas »

stravicno, stravicno, stravicno.... :( :( :(
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

Post by suad-sarajevo »

Ta mržnja prema nečem drugom, ne može se tek tako stvoriti a ona se kod "njih" prenosi s koljena na koljeno. Kažu kod Bošnjaka se kad se dijete rodi, pod glavu stavlja novac, a kod "braće" Srba, kokarda!!! Simptomatično, zar ne. Šta dijete zna!!!
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ma jebi im mater.nek oproste administratori.nikako ne kontaju da ovo vise nije 92 i da bi u sljedecem sukobu oni najebali.ali nek se kurce,jedino im je to preostalo.
nego ne svatam ja sta taj cetnik ili kako sebe vec naziva ima u glavi?zar se neko moze tako mrziti?zar tako roditelji djecu odgajaju?boze sacuvaj.
ali lako je na netu glumiti cetnika.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

@visocicaguy, idi vani i istrci se. Sada nisi koristan ni sebi ni drugima.
Ostatak posta ne zelim ni komentarisati, dovoljno mi se zeludac okrenuo.
klif

Post by klif »

Sarajevo-X i europroNET također zadržavaju pravo da otkriju Vaš identitet (ili bilo koje druge informacije koje posjedujemo o Vama) u slučaju pritužbe ili pravne akcije koja rezultuje iz poruka koje ste slali na Forumu.

Ovo je dio opstih uslova koricenja SA-X foruma.

Smatram da bi se u citiranoj poruci mogli naci elememeni koji bi bili interesantni za javnog tuzioca.
visocicaguy

Post by visocicaguy »

klif wrote:Sarajevo-X i europroNET također zadržavaju pravo da otkriju Vaš identitet (ili bilo koje druge informacije koje posjedujemo o Vama) u slučaju pritužbe ili pravne akcije koja rezultuje iz poruka koje ste slali na Forumu.

Smatram da bi se u citiranoj poruci mogli naci elememeni koji bi bili interesantni za javnog tuzioca.
:lol: to meni?? bas sam se prep'o.... amir smajevic, visoko
daduli_sa

Post by daduli_sa »

visocicaguy wrote:
klif wrote:Sarajevo-X i europroNET također zadržavaju pravo da otkriju Vaš identitet (ili bilo koje druge informacije koje posjedujemo o Vama) u slučaju pritužbe ili pravne akcije koja rezultuje iz poruka koje ste slali na Forumu.

:lol: to meni?? bas sam se prep'o.... A. S., V.
Zemlja zove Visoko, rekao je "citiranoj", ona sto si je ti citirao :-)
klif

Post by klif »

Joj Amire, ne tebi :-)
visocicaguy

Post by visocicaguy »

daduli_sa wrote:
visocicaguy wrote:

:lol: to meni?? bas sam se prep'o.... A. S., V.
visoko zove sarajevo, citirana poruka nije na sarajevo-x portalu, niti EPN ima podatke o posiljaocu citirane poruke... :roll:
klif

Post by klif »

Svi internet forumi bi trebali funkcionirati po manje-vise istim pravilima.
daduli_sa

Post by daduli_sa »

visocicaguy wrote:
daduli_sa wrote:
visocicaguy wrote: :lol: to meni?? bas sam se prep'o.... A. S., V.
visoko zove sarajevo, citirana poruka nije na sarajevo-x portalu, niti EPN ima podatke o posiljaocu citirane poruke... :roll:
Onda se zajebao predlagac, ali poenta ista - niko ti ne radi o glavi!
(za onog citiranog vec ne garantujem)
visocicaguy

Post by visocicaguy »

znam ja da bi trebali raditi.. ali cisto sumnjam...

ali mozda bi trebalo pokusati pravnim putem izvrsiti pritisak...studira l ko pravo, hvata li to kod nas?

evo direkt link na temu, komentari slijede ispod:

http://www.sarajevo-rs.com/news/show_ne ... &template=
mala-i

Post by mala-i »

visocicaguy wrote:znam ja da bi trebali raditi.. ali cisto sumnjam...

ali mozda bi trebalo pokusati pravnim putem izvrsiti pritisak...studira l ko pravo, hvata li to kod nas?

evo direkt link na temu, komentari slijede ispod:

http[b]://www.sarajevo-rs.com/[/b]news/ ... &template=
a to su oni...svakog puta se iznova zgrozis,ali vremenom dodjes u fazu da te to ne iznenadjuje...i onda se uplasis toga sto te ne iznenadjuje :(
danas

Post by danas »

mala-i wrote:
a to su oni...svakog puta se iznova zgrozis,ali vremenom dodjes u fazu da te to ne iznenadjuje...i onda se uplasis toga sto te ne iznenadjuje :(
da, bas tako.. :roll:
uzasno, uzasno... :( :( :(
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

nije rjesenje da se razneses u trebinju...fakat nije.

al treba stalno spominjat zlocine...treba uciniti tako da se stide onoga sto su uradili. a nazalost, to je gotovo nemoguce :(
zavrzlama

Post by zavrzlama »

by Cetnik koljac muslimana @ 12.10.06. - 22:00
Pomoz Bog braco Srbi, kad cemo opet da koljemo balije. Municiju necemo koristiti, jer oni nisu za metak, vec za noz u obliku polumeseca. Decu cemo poklati, starije cemo kao sto je to radio Milan Lukic spaliti, od kostiju praviti sapune. Zene cemo silovati po vise puta.

Mene nije ni najmanje strah ovakvih spodoba...mene je strah sutnje ostalih srba spram ovakvih budala...

Izgleda da u BIH svaki narod ceka da sopstveno dvoriste i smece u njemu pocisti neki drugi narod......to je opasno,jer kad drugi narod cisti tude smece obicno pocisti i one koji nisu zasluzili da budu pocisceni......
danas

Post by danas »

Svemirski_Jebach wrote:nije rjesenje da se razneses u trebinju...fakat nije.

al treba stalno spominjat zlocine...treba uciniti tako da se stide onoga sto su uradili. a nazalost, to je gotovo nemoguce :(
ko se bolan stidi, vidis da se hvale time i planiraju jos... :roll: :roll: :roll:
ovo zaista ne razumijem, niti cu ikada razumjeti... ovakve bestijalnosti i brutalnosti, u kojem ovi maloumnici uzivaju i nasladjuju se... :( :( :(
danas

Post by danas »

zavrzlama wrote:
Mene nije ni najmanje strah ovakvih spodoba...mene je strah sutnje ostalih srba spram ovakvih budala...

Izgleda da u BIH svaki narod ceka da sopstveno dvoriste i smece u njemu pocisti neki drugi narod......to je opasno,jer kad drugi narod cisti tude smece obicno pocisti i one koji nisu zasluzili da budu pocisceni......
bravo!

problem je samo, sto mnogi i ne vide smece, a kamoli da ce pocistiti svoje dvoriste... :( :( :(
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

sto bi rekao izvijesni oficir JNA (srbin) drugom oficiru JNA (bosnjak) koji se zalio da su mu postaviloi cetiri S u kasarnu pred sami pocetak rata...e jebi ga onda je rat!

ni meni to ne ide u glavu al jedino sto drustvo moze uraditi jeste da ih marginalizuje...da postanu smijesni i nebitni.
visocicaguy

Post by visocicaguy »

Svemirski_Jebach wrote:sto bi rekao izvijesni oficir JNA (srbin) drugom oficiru JNA (bosnjak) koji se zalio da su mu postaviloi cetiri S u kasarnu pred sami pocetak rata...e jebi ga onda je rat!

ni meni to ne ide u glavu al jedino sto drustvo moze uraditi jeste da ih marginalizuje...da postanu smijesni i nebitni.
mislim da je to mac sa dvije ostrice.... ima ih.. treba ih istrijebiti... mislim, lahko je tebi i meni cutiti i "marginalizirati" ih, ali pitam se kako je ljudima povratnicima u srebrenici, bratuncu, foci...
danas

Post by danas »

Svemirski_Jebach wrote: ni meni to ne ide u glavu al jedino sto drustvo moze uraditi jeste da ih marginalizuje...da postanu smijesni i nebitni.
ali to je promjena koja dolazi -- tacnije, treba doci -- iz naroda. jer samo tako ce se nesto pokrenuti sa mrtve tacke. kada narod (bilo koji) odluci da ovakve kretene iz svojih sopstvenih redova pocne zvati kretenima, a ne da ih tolerise (ili cak podrzava) u ime ovoga ili onoga.... onda ce biti pomaka... a do tada, mozemo ti i ja lajati dok ne svisnemo, jebe se njih. :roll:

PS i da, na njihovu zalost, vecina ovakvih maloumnika dolazi iz jednog naroda...
Post Reply