Mikrodermoabrazija

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
bambi:)

#1 Mikrodermoabrazija

Post by bambi:) »

Vaša iskustva,dobro bi došao i pokoji savjet u smislu gdje uraditi (kozmetički ili ipak kod stručnjaka mislim dermatologa),šta očekivati,konkretno mene zanima izjednačavanje tena jer imam "trudničke fleke" već nekoliko mjeseci od poroda je prošlo i isto je stanje a i pokoji ožiljak od nestručnog "saniranja" upaljenih bubuljica bi bilo dobro da nestane:))) Dakle savjeti i preporuke molim vas,željno iščekujem:) i da cijene isto :roll:
zelenashica

#2 Re: Mikrodermoabrazija

Post by zelenashica »

Ja vala radim sama u kucnoj radinosti sa oriflamovim setom.I zadovljna sam.Eh sad fleke.............ne znam.
Image
ljubav_aha

#3 Re: Mikrodermoabrazija

Post by ljubav_aha »

moja prijatlejic aje imala identicna problem,odradila kod strucanjaka,loakcija:SAD;ona je prezadovoljna :-D
baby_angel

#4 Re: Mikrodermoabrazija

Post by baby_angel »

zelenashica wrote:Ja vala radim sama u kucnoj radinosti sa oriflamovim setom.I zadovljna sam.Eh sad fleke.............ne znam.
Image
Hej ljudi, i ja ovo koristim i meni je zakon. Cijena pristupačna, sve obaviš sam kući, a rezultati super. Za fleke ni ja nisam sigurna, mislim da ćeš za to ipak morati kod dermatologa.
zelenashica

#5 Re: Mikrodermoabrazija

Post by zelenashica »

baby_angel wrote:
zelenashica wrote:Ja vala radim sama u kucnoj radinosti sa oriflamovim setom.I zadovljna sam.Eh sad fleke.............ne znam.
Image
Hej ljudi, i ja ovo koristim i meni je zakon. Cijena pristupačna, sve obaviš sam kući, a rezultati super. Za fleke ni ja nisam sigurna, mislim da ćeš za to ipak morati kod dermatologa.
Ja mislim da je jos sutra u prazničnom katalogu(onaj mali letak) na akciji po 15KM :)
baby_angel

#6 Re: Mikrodermoabrazija

Post by baby_angel »

zelenashica wrote:
baby_angel wrote:
Image
Ja mislim da je jos sutra u prazničnom katalogu(onaj mali letak) na akciji po 15KM :)
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
zelenashica

#7 Re: Mikrodermoabrazija

Post by zelenashica »

semlaca wrote:Može li malo više informacija o ovom setu iz Oriflame-a? Od čega se sastoji? Postoji li neki drugi način kupovine osim od nekog ko se time bavi, jer ne znam nikog ko ima te kataloge? Pozdrav lijepe dame!
Ja evo gledam set i jedino sto pronalazim i sstavu je da su u njemu neke čestitice dijamntne prašinje :? sastoji se od dva dijela.Prvi je taj sa česticama a drugi je balzam krema.....pise preporukak očistiti lice jednom sedmično....eh sad idi na stranicu oriflame.ba pa tamo vidi načine kupovine,ja ga kupujem kataloški.
zelenashica

#8 Re: Mikrodermoabrazija

Post by zelenashica »

Indigo-X wrote:
zelenashica wrote:
baby_angel wrote: Hej ljudi, i ja ovo koristim i meni je zakon. Cijena pristupačna, sve obaviš sam kući, a rezultati super. Za fleke ni ja nisam sigurna, mislim da ćeš za to ipak morati kod dermatologa.
Ja sinoc potrazila na njihovoj stranici taj proizvod da procitam sastav, i mezes si misliti ovdje 52 € traze za taj isti set ako narucis online :-)
Dodje mi da narucim iz BiH, jeftinije ce me doci.. :lol:
Ja danas sebi poručila 2 seta....čuvam ti jedan :kiss:
Post Reply