Mikrodermoabrazija
Moderator: anex
-
bambi:)
#1 Mikrodermoabrazija
Vaša iskustva,dobro bi došao i pokoji savjet u smislu gdje uraditi (kozmetički ili ipak kod stručnjaka mislim dermatologa),šta očekivati,konkretno mene zanima izjednačavanje tena jer imam "trudničke fleke" već nekoliko mjeseci od poroda je prošlo i isto je stanje a i pokoji ožiljak od nestručnog "saniranja" upaljenih bubuljica bi bilo dobro da nestane:))) Dakle savjeti i preporuke molim vas,željno iščekujem:) i da cijene isto 
-
zelenashica
#2 Re: Mikrodermoabrazija
Ja vala radim sama u kucnoj radinosti sa oriflamovim setom.I zadovljna sam.Eh sad fleke.............ne znam.

- ljubav_aha
#3 Re: Mikrodermoabrazija
moja prijatlejic aje imala identicna problem,odradila kod strucanjaka,loakcija:SAD;ona je prezadovoljna 
- baby_angel
#4 Re: Mikrodermoabrazija
Hej ljudi, i ja ovo koristim i meni je zakon. Cijena pristupačna, sve obaviš sam kući, a rezultati super. Za fleke ni ja nisam sigurna, mislim da ćeš za to ipak morati kod dermatologa.zelenashica wrote:Ja vala radim sama u kucnoj radinosti sa oriflamovim setom.I zadovljna sam.Eh sad fleke.............ne znam.
-
zelenashica
#5 Re: Mikrodermoabrazija
Ja mislim da je jos sutra u prazničnom katalogu(onaj mali letak) na akciji po 15KMbaby_angel wrote:Hej ljudi, i ja ovo koristim i meni je zakon. Cijena pristupačna, sve obaviš sam kući, a rezultati super. Za fleke ni ja nisam sigurna, mislim da ćeš za to ipak morati kod dermatologa.zelenashica wrote:Ja vala radim sama u kucnoj radinosti sa oriflamovim setom.I zadovljna sam.Eh sad fleke.............ne znam.
- baby_angel
#6 Re: Mikrodermoabrazija
zelenashica wrote:Ja mislim da je jos sutra u prazničnom katalogu(onaj mali letak) na akciji po 15KMbaby_angel wrote:Hej ljudi, i ja ovo koristim i meni je zakon. Cijena pristupačna, sve obaviš sam kući, a rezultati super. Za fleke ni ja nisam sigurna, mislim da ćeš za to ipak morati kod dermatologa.zelenashica wrote:Ja vala radim sama u kucnoj radinosti sa oriflamovim setom.I zadovljna sam.Eh sad fleke.............ne znam.
-
zelenashica
#7 Re: Mikrodermoabrazija
Ja evo gledam set i jedino sto pronalazim i sstavu je da su u njemu neke čestitice dijamntne prašinjesemlaca wrote:Može li malo više informacija o ovom setu iz Oriflame-a? Od čega se sastoji? Postoji li neki drugi način kupovine osim od nekog ko se time bavi, jer ne znam nikog ko ima te kataloge? Pozdrav lijepe dame!
-
zelenashica
#8 Re: Mikrodermoabrazija
Ja danas sebi poručila 2 seta....čuvam ti jedanIndigo-X wrote:Ja sinoc potrazila na njihovoj stranici taj proizvod da procitam sastav, i mezes si misliti ovdje 52 € traze za taj isti set ako narucis onlinezelenashica wrote:Ja mislim da je jos sutra u prazničnom katalogu(onaj mali letak) na akciji po 15KMbaby_angel wrote: Hej ljudi, i ja ovo koristim i meni je zakon. Cijena pristupačna, sve obaviš sam kući, a rezultati super. Za fleke ni ja nisam sigurna, mislim da ćeš za to ipak morati kod dermatologa.![]()
Dodje mi da narucim iz BiH, jeftinije ce me doci..