medovi medeni, sve bi ih uzela na maženje i gnjavažu!
davaj još slika i bubni ih za mene
Moderator: anex

Nije bilo posljedica na autobuskoj stanici. Tarica je odmah spremljena u Vitez i tamo bila 7 dana. Po svemu sudeci macici su potomci macka iz Viteza, bar tako kaze kcerka. Znam da macka moze nositi potomke od vise muzjaka istovremeno.Mee wrote:EH Zlatiborka, koji su machichi posljedica one neplanirane indiskrecije na autobuskoj stanici???
Vidjela sam neki dan Tarine macice. Izgleda da su svi od onog ulicnog macora ali su slatki. Kcerka je ocajna, kazem joj da je sve u zivotu moguce, narocito u macjem zivotu. Prodace ih jeftino, ako ne bude islo poklonice ih. Nisam ih slikala jos.minjonja wrote:zlatiborka, nemoj molim te slike zaboraviti
ma nek ti se kcerka ne brine. svi macici su preslatki, ciji god da suzlatiborka wrote:Vidjela sam neki dan Tarine macice. Izgleda da su svi od onog ulicnog macora ali su slatki. Kcerka je ocajna, kazem joj da je sve u zivotu moguce, narocito u macjem zivotu. Prodace ih jeftino, ako ne bude islo poklonice ih. Nisam ih slikala jos.minjonja wrote:zlatiborka, nemoj molim te slike zaboraviti
Jucer, 4-tog maja se omacila i moja Mikana. 5 malih macjih dusica imam. Otac im je rase Maine Coon sa papirima. Tek im je 1 dan. Troje je svijetlo, boje bijele kafe a dvoje tamnije zuto.
Jos jako maleni da se slikaju, sisaju cijeli dan i mama-maca je brizna prema njima.
To su novosti, javicu se sa slikama uskoro....
Pozdrav cukoljupcima i mackoljupcima......