Miješani signali u žena

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
crn,visok

#1 Miješani signali u žena

Post by crn,visok »

Vrlo često se kaže da žene znaju davat "miješane signale", tj. ono sad hoće, sad neće, i na kraju ne znaš kako te doživljava, ko jarana, ko momka, ko jebača, ovo, ono. Dogodilo mi se ne jednom da uspostavim neku komunikaciju gdje doživljavam neki inteeres s druge strane, i kada krenem pomalo "žešće" tako da kažem uletavat, ispostavi se ono htjela samo druženje i sl. S druge strane, nekad kad vidim takav tip cure ni ne pokušavam jer očekujem isto, međutim kasnije se pokajem jer mi se učini da su joj signali ipak bili preočiti. Kako to razlikovati i kako se ponašati u takvim situacijama? Da se razumijemo, ovo pitam jer većinom nalijećem na cure koje su malo neobične po tim pitanjima (tipa imaju puno muških prijatelja, vole ostvarivati puno fizičkog kontakta s njima: grljenje, ljubljenje i sl.; a nisu lezbijke i sl., nego jednostavno tako funkcionišu u društvu) i većinom mi se takve i sviđaju. Zbog toga mi je teško razlikovati jedno i drugo.
JThomas

#2 Re: Miješani signali u žena

Post by JThomas »

da te doživljava k'o jebača ne bi imao dilema, a pošto imaš tu opciju možeš prekrižiti :D
Queen_of_hearts

#3 Re: Miješani signali u žena

Post by Queen_of_hearts »

Mijesani signali za 4 osobe
i sta za popit,molim lijepo :oops:
JThomas

#4 Re: Miješani signali u žena

Post by JThomas »

meni viljamovku i kiselu, a pičkama šta već piju 8-) :kravata:
Orgasmatron

#5 Re: Miješani signali u žena

Post by Orgasmatron »

Queen_of_hearts wrote:Mijesani signali za 4 osobe
i sta za popit,molim lijepo :oops:
dupla votka bez leda
Orgasmatron

#6 Re: Miješani signali u žena

Post by Orgasmatron »

počni malo više pridavati pažnju na govor tijela...
XeuX

#7 Re: Miješani signali u žena

Post by XeuX »

Pa poznato je da žene ne znaju šta hoće.Zato ti moraš znati šta hoćeš i tako se ponašat.
crn,visok

#8 Re: Miješani signali u žena

Post by crn,visok »

Orgasmatron wrote:počni malo više pridavati pažnju na govor tijela...
Konkretnije?
crn,visok

#9 Re: Miješani signali u žena

Post by crn,visok »

Konkretnije?
McMoy

#10 Re: Miješani signali u žena

Post by McMoy »

crn,visok wrote:Vrlo često se kaže da žene znaju davat "miješane signale", tj. ono sad hoće, sad neće, i na kraju ne znaš kako te doživljava, ko jarana, ko momka, ko jebača, ovo, ono. Dogodilo mi se ne jednom da uspostavim neku komunikaciju gdje doživljavam neki inteeres s druge strane, i kada krenem pomalo "žešće" tako da kažem uletavat, ispostavi se ono htjela samo druženje i sl. S druge strane, nekad kad vidim takav tip cure ni ne pokušavam jer očekujem isto, međutim kasnije se pokajem jer mi se učini da su joj signali ipak bili preočiti. Kako to razlikovati i kako se ponašati u takvim situacijama? Da se razumijemo, ovo pitam jer većinom nalijećem na cure koje su malo neobične po tim pitanjima (tipa imaju puno muških prijatelja, vole ostvarivati puno fizičkog kontakta s njima: grljenje, ljubljenje i sl.; a nisu lezbijke i sl., nego jednostavno tako funkcionišu u društvu) i većinom mi se takve i sviđaju. Zbog toga mi je teško razlikovati jedno i drugo.
Nema tu nikakvih "miješanih signala".
Ne znam koliko ti je godina i koliko ti je ovo zaista nepoznanica... uzeću ipak da pitaš što nisi siguran.

Kaže kolega:
XeuX wrote:Pa poznato je da žene ne znaju šta hoće.Zato ti moraš znati šta hoćeš i tako se ponašat.
Netačno. Barem po tim pitanjima žene vrlo jasno znaju šta hoće.

Ne biraju i ne zavode muškarci žene, već obratno.
Ako si ti "njen tip", odnosno ako joj se dopadaš (ti, tvoja pokretna i nepokretna imovina :D ), ženski šer će
učiniti da budeš njen. Ti, niti se šta pitaš, niti odlučuješ o tome.
XeuX

#11 Re: Miješani signali u žena

Post by XeuX »

McMoy wrote:
crn,visok wrote:Vrlo često se kaže da žene znaju davat "miješane signale", tj. ono sad hoće, sad neće, i na kraju ne znaš kako te doživljava, ko jarana, ko momka, ko jebača, ovo, ono. Dogodilo mi se ne jednom da uspostavim neku komunikaciju gdje doživljavam neki inteeres s druge strane, i kada krenem pomalo "žešće" tako da kažem uletavat, ispostavi se ono htjela samo druženje i sl. S druge strane, nekad kad vidim takav tip cure ni ne pokušavam jer očekujem isto, međutim kasnije se pokajem jer mi se učini da su joj signali ipak bili preočiti. Kako to razlikovati i kako se ponašati u takvim situacijama? Da se razumijemo, ovo pitam jer većinom nalijećem na cure koje su malo neobične po tim pitanjima (tipa imaju puno muških prijatelja, vole ostvarivati puno fizičkog kontakta s njima: grljenje, ljubljenje i sl.; a nisu lezbijke i sl., nego jednostavno tako funkcionišu u društvu) i većinom mi se takve i sviđaju. Zbog toga mi je teško razlikovati jedno i drugo.
Nema tu nikakvih "miješanih signala".
Ne znam koliko ti je godina i koliko ti je ovo zaista nepoznanica... uzeću ipak da pitaš što nisi siguran.

Kaže kolega:
XeuX wrote:Pa poznato je da žene ne znaju šta hoće.Zato ti moraš znati šta hoćeš i tako se ponašat.
Netačno. Barem po tim pitanjima žene vrlo jasno znaju šta hoće.

Ne biraju i ne zavode muškarci žene, već obratno.
Ako si ti "njen tip", odnosno ako joj se dopadaš (ti, tvoja pokretna i nepokretna imovina :D ), ženski šer će
učiniti da budeš njen. Ti, niti se šta pitaš, niti odlučuješ o tome.

Klasično razmišljanje nesigurnih muškaraca.Samo nesigurni traže dopuštenje od žene,čekaju njeno odobrenje i da ona učini prvi korak.
Oni sa malo muževniji su ti koji preuzmi inicijativu i osvoje ženu,osim ako ona izričito ne daje do znanja da ne želi ništa sa njim.
McMoy

#12 Re: Miješani signali u žena

Post by McMoy »

:roll: :lol: :lol: :lol:
Jokericious

#13 Re: Miješani signali u žena

Post by Jokericious »

Muskarci biraju, zene cekaju da budu izabrane.
graue_maus

#14 Re: Miješani signali u žena

Post by graue_maus »

Jokericious wrote:Muskarci biraju, zene cekaju da budu izabrane.
:thumbup:
sarajlija80

#15 Re: Miješani signali u žena

Post by sarajlija80 »

raaj neki dan na ciglanama pjehe iso poslom i sad ja stao cekam semafor da predjem u suprotnom pravcu dok sa cekao ,stoji jedna stvarno lijepa treba crna duga kosa kolko sam primjetio ,i ja nako zivota mi slucajno pogleda u njenom pravcu cekajuci kad vidjeh ko neki pogled direkt prema meni i nakon toga tako cekam jedno jos par pogleda je uputila nako finih krisom opazajuci ,i sad zivota mi prolazi pored nje stoji ona idem ja prema njoj pogledi nam se sudarise ko blago se osmjehnu i zabaci kosu u stranu , ne znam sto mi naum pade ovo da pisem sada nakon par dana . :lol:
dječak sa šibicama

#16 Re: Miješani signali u žena

Post by dječak sa šibicama »

sarajlija80 wrote:raaj neki dan na ciglanama pjehe iso poslom i sad ja stao cekam semafor da predjem u suprotnom pravcu dok sa cekao ,stoji jedna stvarno lijepa treba crna duga kosa kolko sam primjetio ,i ja nako zivota mi slucajno pogleda u njenom pravcu cekajuci kad vidjeh ko neki pogled direkt prema meni i nakon toga tako cekam jedno jos par pogleda je uputila nako finih krisom opazajuci ,i sad zivota mi prolazi pored nje stoji ona idem ja prema njoj pogledi nam se sudarise ko blago se osmjehnu i zabaci kosu u stranu , ne znam sto mi naum pade ovo da pisem sada nakon par dana . :lol:
Ove sa Ciglana su uglavnom ufurane.

elita :D
McMoy

#17 Re: Miješani signali u žena

Post by McMoy »

sarajlija80 wrote:raaj neki dan na ciglanama pjehe iso poslom i sad ja stao cekam semafor da predjem u suprotnom pravcu dok sa cekao ,stoji jedna stvarno lijepa treba crna duga kosa kolko sam primjetio ,i ja nako zivota mi slucajno pogleda u njenom pravcu cekajuci kad vidjeh ko neki pogled direkt prema meni i nakon toga tako cekam jedno jos par pogleda je uputila nako finih krisom opazajuci ,i sad zivota mi prolazi pored nje stoji ona idem ja prema njoj pogledi nam se sudarise ko blago se osmjehnu i zabaci kosu u stranu , ne znam sto mi naum pade ovo da pisem sada nakon par dana . :lol:
Pazi se ti na tim semaforima da te ne satare kakva budala, pa ćeš umjesto plavih očiju ugledati plavo nebo. :)
Last edited by McMoy on 27/06/2014 00:47, edited 1 time in total.
McMoy

#18 Re: Miješani signali u žena

Post by McMoy »

krvava wrote:
McMoy wrote:
Pazise ti na tim semaforima da te ne satare kakva budala, pa ćeš umjesto plavih očiju ugledati plavo nebo. :)
Dje li ti procita da su oci plave :D

Umjetnička sloboda izražavanja.

crna kosa, plave oči = :thumbup:
dok recimo,
plava kosa, plave oči = :( :run:

A može se to i ovako slikovito prikazati

Image

:mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Last edited by McMoy on 27/06/2014 01:00, edited 1 time in total.
McMoy

#19 Re: Miješani signali u žena

Post by McMoy »

Ukusi su različiti.... neka bira sva(T)ko ono šta mu odgovara.

Nego, da se vratimo na temu.

Ako se pomiješaju signali, mislim da je najbolje podesiti frakvencije.
Imaš ona dva dugmeta gore u predjelu grudnog koša... ;-)
gilla

#20 Re: Miješani signali u žena

Post by gilla »

crn,visok wrote:
Konkretnije?
Evo iz iskustva, dodiruje te( znači po ruci, ruka na nogu kada sjedite, nasloni se na tebe u prilici, zadrzani dodir, kada se rukujete nemoj je odmah pustiti nego joj zadrzi ruku, ako ne povuče ruku super, prihvaća tvoje dodire...)
Smije se tvojim glupostima precesto.
Dugi pogledi koji traju i traju, stidljive obično upute više kratkih pogleda.
Hoce da provede s tobom dosta vremena, pogotovo nasamo.

Igra se sa kosom, neke zabacuju kosu, neke je ravnaju, namještaju dok te gledaju.
Igraju se sa predmetima, casom, ogrlicom, nausnicom( nervoza, uzbuđenost).
Miluju neki dio svog tijela( meni se obično desilo da rukom po vratu prelaze).
Fura te, zeza te, nekada grubo,...
Postavlja idiotska pitanja, koliko si imao djevojaka( s tobom 25 npr), volis li djecu( da, veec imam 2 usvojeno) itd.
Održava razgovor i baca teme.

Ako primjetiš 3 "signala", sigura imaš zeleno svjetlo.

Neko napisa da cesto ne znaju sta zele, to je tacno. Ako te i pored signala odbije, nemoj se bedati, traži drugu. Znači da nisi paćenik , da imaš drugih opcija. Razvij mentalitet "whateverrrrrrrrrrr b**ch". Automatski pokazuješ status muskarcine.
Sretno :mrgreen:
Orgasmatron

#21 Re: Miješani signali u žena

Post by Orgasmatron »

budi ko stifler i reci joj YOUR LOSS :D
staradis

#22 Re: Miješani signali u žena

Post by staradis »

Ukratko ako si jebac nećeš imati tih problema ako nisi imat ćeš takvih signala.
sarajlija80

#23 Re: Miješani signali u žena

Post by sarajlija80 »

Orgasmatron wrote:budi ko stifler i reci joj YOUR LOSS :D

:lol: :lol: :lol: koji je to kralj :lol: :lol:
Post Reply