meni vidis ta metoda izgleda daleko privlacnija od NATO-intervencijedanas wrote:e jebem ti tu drzavu koja se mora spasavati kroz bracni krevet...
Mijesani brakovi, spas BiH?
- lady midnight
pa kupi onda audijaErgot wrote:Bojim se da od toga nema nista. Meni jucer mati rece da mi ne bi halalila da joj dovedem 'vlahinju'. Mislim se, sacekaj jos par godina da pocnem praviti Kelte, kad ti unuci u kiltovima budu trcali po kuci...Sta cu, nece me bosnjakinje, nemam golfa.
- danas
nije ni audi garancijalady midnight wrote:pa kupi onda audijaErgot wrote:Bojim se da od toga nema nista. Meni jucer mati rece da mi ne bi halalila da joj dovedem 'vlahinju'. Mislim se, sacekaj jos par godina da pocnem praviti Kelte, kad ti unuci u kiltovima budu trcali po kuci...Sta cu, nece me bosnjakinje, nemam golfa.
:P da vidish shto ce sa bismillom ulaziti u njega
:D:D:D
-
Sogan
Jasta, s obzirom da ste dobri u tajnom organizovanju, mogli biste kakve multinacionalne orgije sreditidanas wrote:ako mi ne spasimo drzavu od propadanja, nece nikopitt wrote:ihhh da je samo obicni.....vec glavni u lozidanas wrote: ne ofiraj me da je cafir mason 'bemti vigvam![]()
:D
![]()
![]()
- lady midnight
zar i ti sponzorushadanas wrote:nije ni audi garancijalady midnight wrote:pa kupi onda audijaErgot wrote:Bojim se da od toga nema nista. Meni jucer mati rece da mi ne bi halalila da joj dovedem 'vlahinju'. Mislim se, sacekaj jos par godina da pocnem praviti Kelte, kad ti unuci u kiltovima budu trcali po kuci...Sta cu, nece me bosnjakinje, nemam golfa.
:P da vidish shto ce sa bismillom ulaziti u njega
pazi se, mene je mason sa audijem prevario
kad ono, on 'onaj anamo'
![]()
![]()
ma lijepo biciklo
- danas
lady midnight wrote:zar i ti sponzorushadanas wrote:nije ni audi garancijalady midnight wrote: pa kupi onda audija:P da vidish shto ce sa bismillom ulaziti u njega
pazi se, mene je mason sa audijem prevario
kad ono, on 'onaj anamo'
![]()
![]()
![]()
![]()
:P:P
ma lijepo biciklonema shanse da te cafir navuche karoserijom
:P:D
ma kakva sponzorusa, nego sam samo zacrtala da mora imati faks
- Bumbar
nista se ti ne sikiraj...danas wrote:lady midnight wrote:zar i ti sponzorushadanas wrote: nije ni audi garancijapazi se, mene je mason sa audijem prevario
kad ono, on 'onaj anamo'
![]()
![]()
![]()
![]()
ma kakva sponzorusa, nego sam samo zacrtala da mora imati faksa ovo ostalo slucajno se potrefilo
i mislila sam da se zrtvujem za dobrobit drzave, al' jok
prevari me mladu i naivnu
![]()
![]()
- danas
e sucurBumbar wrote:nista se ti ne sikiraj...danas wrote:lady midnight wrote: zar i ti sponzorusha![]()
![]()
ma kakva sponzorusa, nego sam samo zacrtala da mora imati faksa ovo ostalo slucajno se potrefilo
![]()
![]()
...kad bude trebalo drzava ce tebe zvati
![]()
![]()
...do tada si "spavac"
- lady midnight
da se to kad gledash samo na diplomudanas wrote:lady midnight wrote:zar i ti sponzorushadanas wrote: nije ni audi garancijapazi se, mene je mason sa audijem prevario
kad ono, on 'onaj anamo'
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- GandalfSivi
Ja sam ovu ideju mjesanog braka prenio na globalnu razinu, pa nadjoh si jednu jevrejku. I onda mi buraz moj rece, pa ti i medju amerikancima nadje vlahinju (ovo se on salio, barem se nadam
)
- danas
e, moja Vilady midnight wrote:
da se to kad gledash samo na diplomu![]()
:D mene mladu i naivnu jedan zamalo nije prevario time shto je htio rushiti drzhavni poredak
:D onako multinacionalno, u vanbrachnom krevetu
kakvo crno spashavanje
:D:D
a garant ni diplome ni braka ni drzave
- danas
mene tetka pita -- a jel' taj tvoj amer katolikGandalfSivi wrote:Ja sam ovu ideju mjesanog braka prenio na globalnu razinu, pa nadjoh si jednu jevrejku. I onda mi buraz moj rece, pa ti i medju amerikancima nadje vlahinju (ovo se on salio, barem se nadam)
-
Sogan
slazem sedanas wrote:e, moja Vilady midnight wrote:
:D mene mladu i naivnu jedan zamalo nije prevario time shto je htio rushiti drzhavni poredak
kakvo crno spashavanje
cuvaj se revolucionara
ti su najgori
ko da gledam taj nije bio ni osunecen
![]()
a garant ni diplome ni braka ni drzave![]()
pih
- danas
fukara samo taka, jeldeSogan wrote:slazem sedanas wrote:e, moja Vilady midnight wrote:
kakvo crno spashavanje
cuvaj se revolucionara
ti su najgori
ko da gledam taj nije bio ni osunecen
![]()
a garant ni diplome ni braka ni drzave![]()
pih
ljevicari nisu ni za kuruza komesati
![]()
- GandalfSivi
Zar moze postojati dilema izmedju crnca i kinezažena zmaj wrote:Posto sam i ja ovog famoznog mijesanog braka plod, nesto sam kontala da bi najbolje bilo da kakvog crnca nadjem, pa da se jos vise pomijesam...![]()
Ili mozda Kineza?