MIDI klavijature
Moderator: _BataZiv_0809
- BegA_
#1 MIDI klavijature
Zanima me gdje se u Sarajevu mogu kupiti MIDI klavijature, po mogucnosti sa 25 ili 49 tipki?
-
kojeime
-
iz zadnje klupe
#3 Re: MIDI klavijature
Pitanje ti je neodredjeno, svaka klavijatura moze biti midi, samo je prikljucis na racunar, pitanje za koliko para i kakve funkcije sem midija hoces klavijatura da ima ?
- Pooll
#4 Re: MIDI klavijature
Amedex, Papagajka, vrlo dobro iskustvo...
u Artistu na marin dvoru su bili prilicno neljubazni i nezainteresovani....
-
kojeime
#5 Re: MIDI klavijature
Amedex, Papagajka, vrlo dobro iskustvo... 
Ja opet u Artistu imam dobro iskustvo. Na prvu se cini da su nezainteresovani ali ako ih pitas nesto konkretno, dace ti savjet. Meni su cak prodali jeftiniji uredjaj umjesto skupljeg jer smo u skoro polusatnom razgovoru dosli do zakljucka da bi mi vise odgovarao taj uredjaj nego onaj skuplji koji sam namjeravao kupiti kada sam usao. Amedex slicno. U Brothersu su bili korektni, odgovarali na pitanja ali nisu se trudili da bas daju savjete. U sve tri radnje su bili profesionalni. A to sto neko izgleda po prirodi hladnije a neko ljubaznije, to je nesto sa cim se covjek rodi.
Ja opet u Artistu imam dobro iskustvo. Na prvu se cini da su nezainteresovani ali ako ih pitas nesto konkretno, dace ti savjet. Meni su cak prodali jeftiniji uredjaj umjesto skupljeg jer smo u skoro polusatnom razgovoru dosli do zakljucka da bi mi vise odgovarao taj uredjaj nego onaj skuplji koji sam namjeravao kupiti kada sam usao. Amedex slicno. U Brothersu su bili korektni, odgovarali na pitanja ali nisu se trudili da bas daju savjete. U sve tri radnje su bili profesionalni. A to sto neko izgleda po prirodi hladnije a neko ljubaznije, to je nesto sa cim se covjek rodi.
- Pooll
#6 Re: MIDI klavijature
Ne radi se toliko o hladnoci koliko o nezainteresovanosti... S cime su se rodili ne znam
Ali ako njima nije stalo prodati proizvod cetverocifrene vrijednosti, hvala bogu, ima konkurencija