Mi smo zlatni ko nas vodi..
-
Zumbull
#1 Mi smo zlatni ko nas vodi..
Kada ce se konacno rijesiti saga oko Fahrudina Radincica i kada ce doticni konacno priznati da je vanredno zavrsio srednju skolu na sumnjivi nacin u 22 godini u Vucitrnu na Kosovu, pred komisijom od samo 2 clana (nije po zakonu), od cega je 1 clan bila osoba s kojom je on bio u posrednom kontaktu.
Dakle kad povucemo crtu, najmocniji covjek u BIH je osoba sa osnovnom skolom, bravo!
Dakle kad povucemo crtu, najmocniji covjek u BIH je osoba sa osnovnom skolom, bravo!
-
esad_plavi
#2 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
Samo naslov ti je zlata vrijedan

- cyprus
#3 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
Ja i dalje mislim da su oni koji nas vode zlatni, kakvi smo mi...
-
esad_plavi
#4 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
Ima i tu malo istine, nazalostcyprus wrote:Ja i dalje mislim da su oni koji nas vode zlatni, kakvi smo mi...
- Amy-Mia
#5 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
ma isti smo. mi = oni koji nas vode
- sinuhe
#6 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
Sve je to tako, medjutim kako je on kao takav mogao napredovati. Ako je KOS-ovac pa nije sigurno bio jedini, Alija mu dao pare ali zasto bas njemu 
- dustaban
#7 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
Dovrsi recenicu
Mi smo zlatni ko nas vodi, koga mi dovedosmo!
- MuaDib
#8 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
dustaban wrote:Dovrsi recenicu
- XXS
#9 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
Mi smo glupani, a ovi sto vode lopatom nas uzimaju.
-
Haustorče
#10 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
Nisam neki ljubitelj Fahre, al škola nije mjerilo nikakvog znanja, kao da nije mogao na guzove završit političke nauke i magistrirat u toku rata, pa bi nam onda bio dobarZumbull wrote:Kada ce se konacno rijesiti saga oko Fahrudina Radincica i kada ce doticni konacno priznati da je vanredno zavrsio srednju skolu na sumnjivi nacin u 22 godini u Vucitrnu na Kosovu, pred komisijom od samo 2 clana (nije po zakonu), od cega je 1 clan bila osoba s kojom je on bio u posrednom kontaktu.
- Klavikula
#11 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
kakav narod, takva vlast.
- starii
#12 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
treba fahri dati konzumu tune i dukatovog mlijeka da se napije 
-
no comment
#13 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
Last edited by no comment on 02/01/2017 23:23, edited 1 time in total.
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#14 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
Inače neparnim godinama najviše seremo protiv vlasti i vladajućih stranaka, dok u drugoj polovini parnih godina, predizbornim kampanjama nam promjene mišljenja, pa imaju našu podršku.
-
Zumbull
#15 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
Da se razumijemo, ova tema nije otvorena po principu da ja nekoga guram, a da su kao ovi sa druge strane dobri. Nije tako 
Covjek kroz obrazovanje, skolovanje se prosvecuje.. mozda obrazovanje nije imalo bitnu ulogu prije 250 godina kad su ovim prostorima vladali begovi i ostala bratija, nebitno sad za moj post, objektivno danas je potrebno. Znas kako, ako je meni i ljudima oko mene dobro (ne mislim na moju rodbinu i tipa da se mi uhljebimo, nego mislim na cijeli narod) onda je i meni svejedno ko nas vodi. Ali obicno to ide u paketu..
Da ste vi bitan lik u politici ili bilo cemu, da li bi vama bilo draze da popricate sa politicarem koji zna recimo 4 strana jezika, koji je kulturan, obrazovan, ima visok stepen opsteg znanja, prosvecen.. ili da pricate sa likom koji je kao sirotinja dosao u SA i odjednom napravio imperiju, a stepen obrazovanja osnovna skola..
Bravo za nas, bravo
Covjek kroz obrazovanje, skolovanje se prosvecuje.. mozda obrazovanje nije imalo bitnu ulogu prije 250 godina kad su ovim prostorima vladali begovi i ostala bratija, nebitno sad za moj post, objektivno danas je potrebno. Znas kako, ako je meni i ljudima oko mene dobro (ne mislim na moju rodbinu i tipa da se mi uhljebimo, nego mislim na cijeli narod) onda je i meni svejedno ko nas vodi. Ali obicno to ide u paketu..
Da ste vi bitan lik u politici ili bilo cemu, da li bi vama bilo draze da popricate sa politicarem koji zna recimo 4 strana jezika, koji je kulturan, obrazovan, ima visok stepen opsteg znanja, prosvecen.. ili da pricate sa likom koji je kao sirotinja dosao u SA i odjednom napravio imperiju, a stepen obrazovanja osnovna skola..
Bravo za nas, bravo
- uglavnomja
#16 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
"Nakon smjene Ibrahimovića
Lagumdžija predložio Radončića na mjesto zamjenika guvernera ispred BiH u EBRD-u
Ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija predložio je ministra sigurnosti Fahrudina Radončića na mjesto zamjenika guvernera ispred naše zemlje u Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD). "
http://www.klix.ba/vijesti/bih/lagumdzi ... /130208127
inace, pojavio se papir da je fahraon nastavnik likovnog vaspitanja
prave kvalifikacije i za ministra sigurnosti i za guvernera banke
Lagumdžija predložio Radončića na mjesto zamjenika guvernera ispred BiH u EBRD-u
Ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija predložio je ministra sigurnosti Fahrudina Radončića na mjesto zamjenika guvernera ispred naše zemlje u Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD). "
http://www.klix.ba/vijesti/bih/lagumdzi ... /130208127
inace, pojavio se papir da je fahraon nastavnik likovnog vaspitanja
prave kvalifikacije i za ministra sigurnosti i za guvernera banke
-
polovka
- FOČANSKI PROPISI
#18 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
Mi smo gori!dustaban wrote:Dovrsi recenicu
- FOČANSKI PROPISI
#19 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
Ne nasjedaj na propagandu.starii wrote:treba fahri dati konzumu tune i dukatovog mlijeka da se napije
Pij domaće!
- slucajni prolaznik
#20 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
cyprus wrote:Ja i dalje mislim da su oni koji nas vode zlatni, kakvi smo mi...
Iz istog potoka "isprani"...
- kanocale
#21 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
FOČANSKI PROPISI wrote:Mi smo gori!dustaban wrote:Dovrsi recenicu
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#22 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
Argentinci su slični nama po naravi, ali oni protestuju protiv diktatorke Cristine Fernandez de Kirchner.
http://www.guardian.co.uk/world/2012/no ... tion-crime
Argentinians protest against their government, corruption and crime
http://www.guardian.co.uk/world/2012/no ... tion-crime
Argentinians protest against their government, corruption and crime
- AsmirVD
#23 Re: Mi smo zlatni ko nas vodi..
U skorije vrijeme nema nista od toga.
Mada da se mi razumijemo 99% ljudi koji ovo citaju bi se zamjenili sa fahrom, tako da ja krivim narod, preko kojeg je on i dosao tu gdje je danas. Nisu oni nista drugaciji od nas, svi su politicari necija braca, stricevi, rodbina, ocevi.. a ciji nego nasi, svi smo mi u istom kolu..
Ovdje gdje sam ja fahro, cak i da ima zelje da se bavi politikom bi dogurao do mjesta nekog nebitnog pomocnika u zemljoradnickoj zadruzi..
Mada da se mi razumijemo 99% ljudi koji ovo citaju bi se zamjenili sa fahrom, tako da ja krivim narod, preko kojeg je on i dosao tu gdje je danas. Nisu oni nista drugaciji od nas, svi su politicari necija braca, stricevi, rodbina, ocevi.. a ciji nego nasi, svi smo mi u istom kolu..
Ovdje gdje sam ja fahro, cak i da ima zelje da se bavi politikom bi dogurao do mjesta nekog nebitnog pomocnika u zemljoradnickoj zadruzi..