"mi se volimo ..."

Post Reply
8. sekretar SKOJ-a

Post by 8. sekretar SKOJ-a »

Imaš li sliku ruskog poljupca u usta (onaj treći), Čavić - Koštunica?
gavrilo

Post by gavrilo »

8. sekretar SKOJ-a wrote:Imaš li sliku ruskog poljupca u usta (onaj treći), Čavić - Koštunica?
nemam... ali ako imas postiraj :D
rumenko

Post by rumenko »

a slatki su ...rodila ih majka...ko li je kome srednji prst sukno...u ovom rukovanju...
gavrilo

Post by gavrilo »

rumenko wrote:a slatki su ...rodila ih majka...ko li je kome srednji prst sukno...u ovom rukovanju...
ja mislim da je bosanac po obicaju dobio dupli prst :roll:
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

gavrilo wrote:
rumenko wrote:a slatki su ...rodila ih majka...ko li je kome srednji prst sukno...u ovom rukovanju...
ja mislim da je bosanac po obicaju dobio dupli prst :roll:
Nema problema, kontinuitet se nastavlja. Za interese Srbije ce tzv Bosnjacki predstavnici i srpski sateliti da odrade sve po dogovoru i mimo medjunarodne zajednice.

Mesic je OK, on je za cjelovitu i teritorijalno nepodjeljenu drzavu BiH i na unutrasnjem i na vanjskom planu. To je izjavio vec vise puta po cjenu svog zivota i za vrijeme Tudjmanovog rezima kao i kasnije. Medjutim sta da radi kada vidi da Srpski i tzv Bosnjacki predstavnici rade na zajednickom betoniranju teritorijalne podjele BiH kao u ostalom i vec mnogo puta do sada. Mjenjaju samo razlicite igrace prema momentalnoj situaciji do konacnog cilja definitivne unutrasnje a kasnije vanjske teritorijalne podjele BiH. Volio bih da grijesim ali mi sve ovo smrdi na vec dobro izrezirani scenario od prije ´92 do danas.
redar

Post by redar »

Pa vidite samo Tihicevog izraza lica.

Samo sto mu nisu radosnice potekle. :D

A on se bori ni za cije interese nego samo svoje barem je to do sada 100 dokazao.

Jadni smo mi i nasa zemlja kad predcednik druke drzave zagovara nasu cijelovitu drzavu dok bi je nas dijelo. :x
Post Reply