Napišite šta mislite o ovome čovjeku, njegovom liku i djelu.
MI IMAMO KRALJA SVOGA...
-
gandhi
#1 MI IMAMO KRALJA SVOGA...
...SERGEJ BARBAREZ ZOVEMO GA!
-
gandhi
Lično smatram da je svojim igrama dokazao šta znači voljeti i boriti se za svoju domovinu. Legenda, treba mu u svakom gradu u BiH dati ulicu ili dići spomenik. Bez obzira na to što se možda nećemo kvalifikovati, što će Barbarezova forma nekad 'pasti', u ovih posljednji nekoliko utakmica pokazao je svoju veličinu i zaslužio status legende.
- morti
Pa baš da mu spomenik dižemo...ne...gandhi wrote:Lično smatram da je svojim igrama dokazao šta znači voljeti i boriti se za svoju domovinu. Legenda, treba mu u svakom gradu u BiH dati ulicu ili dići spomenik. Bez obzira na to što se možda nećemo kvalifikovati, što će Barbarezova forma nekad 'pasti', u ovih posljednji nekoliko utakmica pokazao je svoju veličinu i zaslužio status legende.
Ulicu definitivno...al kad umre...
Sergej,Sergej,Sergej Barbareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez...
-
mr__bosnjak
#5 Re: MI IMAMO KRALJA SVOGA...
Narodni heroj eto sta je on.gandhi wrote:...SERGEJ BARBAREZ ZOVEMO GA!
-
putnik
Pa to je ovdje normalno.gandhi wrote:Eh ljudi, kad treba onog tamo pljuvati, 3000 komentara, a pohvaliti nekoga...
Kad je neko dobar onda je SAMO dobar, a kad nevalja onda je:
blentovina, tokmak, ahmak, hajvan, budala, (slijedi kompletna lista domaćih životinja + magarac) zijanćer, haramlija, lopov, rauber, hoštapler, itd. itd.
- Soul_Sista
#9 Re: MI IMAMO KRALJA SVOGA...
..igra nogomet i ispade narodni herojmr__bosnjak wrote:Narodni heroj eto sta je on.gandhi wrote:...SERGEJ BARBAREZ ZOVEMO GA!
-
Brcko7
#10 Re: MI IMAMO KRALJA SVOGA...
Heroji se radjaju i u miru "sista"!!Soul_Sista wrote:..igra nogomet i ispade narodni herojmr__bosnjak wrote:Narodni heroj eto sta je on.gandhi wrote:...SERGEJ BARBAREZ ZOVEMO GA!
Sergej je jednostavno LEGENDA!! Od srca mu zelim sve NAj,NAJ,NAJBOLJE!!
- Vodenjak
Zasto kad umre?morti wrote:Pa baš da mu spomenik dižemo...ne...gandhi wrote:Lično smatram da je svojim igrama dokazao šta znači voljeti i boriti se za svoju domovinu. Legenda, treba mu u svakom gradu u BiH dati ulicu ili dići spomenik. Bez obzira na to što se možda nećemo kvalifikovati, što će Barbarezova forma nekad 'pasti', u ovih posljednji nekoliko utakmica pokazao je svoju veličinu i zaslužio status legende.
Ulicu definitivno...al kad umre...
![]()
Sergej,Sergej,Sergej Barbareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez...
Svedjani koji ulice daju po kralju i kraljici a onda po paradajzu, paprici, krastavcu, sljivi, visnji i ostalim biljkama i biljcicama, ali vrlo, vrlo rijetko po ljudima, na nakoliko mjesta imaju ulice koje nose ime Ingemara Stenmarka!
-
PR80.
#13 Re: MI IMAMO KRALJA SVOGA...
Sta reci nego sve naj, naj o tom covjeku. Sve pohvale svijeta zasluzuje.gandhi wrote:...SERGEJ BARBAREZ ZOVEMO GA!
- dizZaster
MAJMUNE ne vrijedjaj mrtvog covjekaEdin H. wrote:Ako se uspijemo plasirati na Svjetsko prvenstvo onaj trg sto su u Sarajevu namijenili dati onome penzioneru i bivsem zatvoreniku trebao bi nositi ime SERGEJA BARBAREZA - molio bih vas da samo koristite velika slova
fuj tvoj kvazipatriotizam .
Sergeju Barbarezu svaka cast !
- Edin H.
Preporucio bih ti da ukoliko imas problema sa svojim fizickim izgledom da to zadrzis za sebe, a ne da pokusavas to implicirati nekome koga tvoje licne frustracije ne zanimaju.
Ako ti se ne dopada moj prijedlog u vezi Trga Sergeja Barbareza znas dobro gdje mozes naci svoje istomisljenike.
S obzirom da si ti toliki patriota (nadam se da nisi samo hrabar u besmislenom vrijedjanju na forumu) ne sumnjam da ces putovati u Beograd da podrzis reprezentaciju, pa mozemo o ovome porazgovarati tamo.
Ako ti se ne dopada moj prijedlog u vezi Trga Sergeja Barbareza znas dobro gdje mozes naci svoje istomisljenike.
S obzirom da si ti toliki patriota (nadam se da nisi samo hrabar u besmislenom vrijedjanju na forumu) ne sumnjam da ces putovati u Beograd da podrzis reprezentaciju, pa mozemo o ovome porazgovarati tamo.