Mexico-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Sarcom
#751 Re: Mexico-BiH
Lulic i Mujdza nisu lose odigrali sinoc,Pandza je mozda mogao malo bolje reagovati kod prvog gola,a Jahic je odigrao bas lose.
- p206
#752 Re: Mexico-BiH
džaba pričatstar(i)mo wrote: Podesite malo ta ocekivanja, lakse ce vam biti.
gledaju finale lige prvaka, pa očekuju da i ovi naši lete po terenu
- zecko_kupuz
#753 Re: Mexico-BiH
@505sCrtom
Ti izgleda miješaš stanje samopouzdanja i prepotentnosti. Sušić je vrlo vjerovatno upoznat s problemom slabe fizičke forme, zato i daje oprezne izjave. Da li bi bilo bolje da govori "pobjedićemo" ili da se unaprijed opravdava, a na kraju svejedno zijanimo? Mislim da ne.
Njemu se može prigovarati za lošu taktiku, ali igrači ne mogu očekivati da će stručni štab reprezentacije nadomjestiti 10-20 dana njihovog netreniranja.
Jahić je u dobroj mjeri zabluda, reaktiviranje Nadarevića je također smiješno. Mravac je apsolvirana tema. To su tipovi igrača koji uvijek očekuju da neko čisti iza njih.
Ti izgleda miješaš stanje samopouzdanja i prepotentnosti. Sušić je vrlo vjerovatno upoznat s problemom slabe fizičke forme, zato i daje oprezne izjave. Da li bi bilo bolje da govori "pobjedićemo" ili da se unaprijed opravdava, a na kraju svejedno zijanimo? Mislim da ne.
Njemu se može prigovarati za lošu taktiku, ali igrači ne mogu očekivati da će stručni štab reprezentacije nadomjestiti 10-20 dana njihovog netreniranja.
Jahić je u dobroj mjeri zabluda, reaktiviranje Nadarevića je također smiješno. Mravac je apsolvirana tema. To su tipovi igrača koji uvijek očekuju da neko čisti iza njih.
- Infaze Studio
#754 Re: Mexico-BiH
Cuj, ne vjerujem da (hoces da) (s)kontas sta sam htjeo da kazem...Pa i Ferguson i Mancini su jedan drugom predavali titulu u zadnja tri kola u par navrata...pa sta???? Stvarno naivno pricas...Naveo sam da ga ne branim, ali ova prica o njegovom predavanju favorizma drugima je u najbolju ruku djecija...Kad je Ciro pric'o kako ce oderati pojedine bio je kreten, kad Safet kaze da ce biti tesko opet je kreten...Sta hocete?????505sCrtom wrote:jesam. rekao je prije utakmice protiv brazila. rekao je "necemo se obrukati" sto znaci nece nas naguziti s pet golova nego eventualno s dva. susic nije ozbiljan trener. apsolutni analfabeta u svom poslu (koji usput obavlja evo, vec dvije decenije).Infaze Studio wrote: Sjecas li se ti kada je ijedan trener/selektor to rekao? JA ga nisam nikad cuo da je rekao izgubicemo ovu utakmicu, jesi ti?
Da se razumijemo, ne branim ga, cak sta vise...ali te price o tome kako je on pesimista u izjavama za medije...mislim halo, koji je ozbiljan trener ikada govorio tacno ono sto misli i osjeca kad ga pitaju za ishod utakmice??
Pape je los govornik, sto sam rekao milion puta do sada, ali sa njegovim pesimizmom i "naguzivanjem" ....to je vise suplja prica.
on je vec grckoj predao prvo mijesto a za drugo se borimo sa slovackom, prije nego smo i usli u kvalifikacije (pogledaj njegovu izjavu).
i jos, da je bog'do samo los govornik. ma, rezultati su njegov najveci adut.
- veljaca
#755 Re: Mexico-BiH
Vidim ima ovdje i forumasa koji nesto znaju i misle svojom glavom ....
Pitanje za njih: Kakva je korist ( iliti dobit ) iz ovih odigranih dvije prijateljske utakmice ?
Pitanje za njih: Kakva je korist ( iliti dobit ) iz ovih odigranih dvije prijateljske utakmice ?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#756 Re: Mexico-BiH
veljaca wrote:
Inkasirali smo dosta eura
- phillie
#757 Re: Mexico-BiH
Koji smo mi, po karakteru, fatalisti. Nakon ova dva poraza (u oslabljenom sastavu i to protiv ekipe koja je u finisu priprema za EP, kao i, po meni, nesretnog sinosnjeg poraza), 90% ljudi ovdje pljuje po reprezentaciji i nude se "argumenti" kao "skoro godinu dana nismo nikog pobjedili". A s kim smo mi to igrali u ovu godinu dana? FRANCUSKA 1:1 (znam trebala nam je pobjeda, ali igras u Parizu protiv "pijetlova" i nerijeseno ti je poraz, pa ko ste vi? Spanija? ), PORTUGAL 0:0 , pa tamo 6:2 (jbg), izgubili od Poljske 1:0 (utakmica u kojoj su igrale ove nase balerine iz PL-a, a vodio ih Musemic), poraz od BRAZILA 2:1 ( nesretno, autogolom Papca u zadnjim sekundama utakmice), IRSKE i MEKSIKA.
Da smo kojim slucajem ovakvom igrom pobjedili obe utakmice, ovdje bi se pisali hvalospjevi na taj rezultat, cudili bi se kako Irci levati idu na EP a mi ne, prepricavali bi kako smo Meksiku odigrali brazilski, a jos da su nam bili Spahic, Papac i Salihovic...naravno sjetili bi se i kako smo Francuze drzali 60 minuta u mat poziciji i to na njihovom terenu, heeej veliku Francusku, a to bi naravno bio samo uvod u vrelo ljeto i kombinacije kojim avio-prevoznikom je najjeftinije ici u Brazil. Kvalifikacije? Kakve bolan kvalifikacije? Pa pomescemo ove retarde u grupi gore nego Spanija i Njemacka u proslim kvalifikacijama, nego hajmo vjezbati lambadu.
Cudan smo mi narod....nikad nam ne moze biti dobro.
Da smo kojim slucajem ovakvom igrom pobjedili obe utakmice, ovdje bi se pisali hvalospjevi na taj rezultat, cudili bi se kako Irci levati idu na EP a mi ne, prepricavali bi kako smo Meksiku odigrali brazilski, a jos da su nam bili Spahic, Papac i Salihovic...naravno sjetili bi se i kako smo Francuze drzali 60 minuta u mat poziciji i to na njihovom terenu, heeej veliku Francusku, a to bi naravno bio samo uvod u vrelo ljeto i kombinacije kojim avio-prevoznikom je najjeftinije ici u Brazil. Kvalifikacije? Kakve bolan kvalifikacije? Pa pomescemo ove retarde u grupi gore nego Spanija i Njemacka u proslim kvalifikacijama, nego hajmo vjezbati lambadu.
Cudan smo mi narod....nikad nam ne moze biti dobro.
-
Mr.Penguin
#758 Re: Mexico-BiH
Korist je sto ce nas Eurosport reklamirati neko vrijeme zbog onog zadnjeg gola kojeg smo primili.veljaca wrote:Vidim ima ovdje i forumasa koji nesto znaju i misle svojom glavom ....
- veljaca
#759 Re: Mexico-BiH
Ako je i samo to - dobro je .... Samo jos da se transparentno navede raspodjela tih € ..... da ne bude jos nekih koji ce ljetovati ( a Bogami i zimovati ) na Igmanu naredne 4 godine ...leet wrote:veljaca wrote:
Inkasirali smo dosta eura
Last edited by veljaca on 01/06/2012 13:36, edited 1 time in total.
- veljaca
#760 Re: Mexico-BiH
Nije ni to lose .....Mr.Penguin wrote:Korist je sto ce nas Eurosport reklamirati neko vrijeme zbog onog zadnjeg gola kojeg smo primili.veljaca wrote:Vidim ima ovdje i forumasa koji nesto znaju i misle svojom glavom ....
- splend
#761 Re: Mexico-BiH
korisno je da ce jahica koristit minimalno u narednom periduveljaca wrote:Vidim ima ovdje i forumasa koji nesto znaju i misle svojom glavom ....
- ultima_palabra
#762 Re: Mexico-BiH
A stani malo, ko će to uletiti umjesto Jahića?splend wrote:korisno je da ce jahica koristit minimalno u narednom periduveljaca wrote:Vidim ima ovdje i forumasa koji nesto znaju i misle svojom glavom ....
Pitanje za njih: Kakva je korist ( iliti dobit ) iz ovih odigranih dvije prijateljske utakmice ?korisno je takodjer, da mozemo igrati sa dva napadaca dobru utakmicu. i korisno je onih par akcija iz prekida, to nam je vec dugo najjace oruzje. kad igraci budu 100 % spremni, jos tu ne bude jahica, to ce liciti na nesto.
- star(i)mo
#763 Re: Mexico-BiH
Skontali da...veljaca wrote:Vidim ima ovdje i forumasa koji nesto znaju i misle svojom glavom ....
... nismo nikakva top ekipa i da trebamo uvijek dati maksimum od sebe.
... nam je odbrana suplja i sa Spahicem i Papcem a kamoli bez njih.
... nam je sredina prespora i mlitava, kako u napadu tako i odbrani.
... prijateljske s ravnopravnim protivnicima nisu za nas (navijacki) mentalitet.
... Pape prosjecan ili cak ispotprosjecan selektor i strateg.
... ako ga Dzeko ne "uvali", nece niko.
... moze biti samo bolje.
- splend
#764 Re: Mexico-BiH
pa spahic, ko ce drugiultima_palabra wrote:A stani malo, ko će to uletiti umjesto Jahića?splend wrote:korisno je da ce jahica koristit minimalno u narednom periduveljaca wrote:Vidim ima ovdje i forumasa koji nesto znaju i misle svojom glavom ....
Pitanje za njih: Kakva je korist ( iliti dobit ) iz ovih odigranih dvije prijateljske utakmice ?korisno je takodjer, da mozemo igrati sa dva napadaca dobru utakmicu. i korisno je onih par akcija iz prekida, to nam je vec dugo najjace oruzje. kad igraci budu 100 % spremni, jos tu ne bude jahica, to ce liciti na nesto.
- phillie
#765 Re: Mexico-BiH
Tesko da iko moze onako, ali mozda da Spaha pokusa 
- jazzer
#766 Re: Mexico-BiH
Moze Spaha ono isto uraditi..i to petomcrkvice wrote:Tesko da iko moze onako, ali mozda da Spaha pokusa
-
Mr.Penguin
#767 Re: Mexico-BiH
Imamo 11 igraca za reprezentaciju, 12-tog nemamo, nedostaje nam sirine za izbor u sastav.
- star(i)mo
#768 Re: Mexico-BiH
Ma nemamo ni toliko, vjeruj mi. 7-8 igraca, ostalo krpimo.Mr.Penguin wrote:Imamo 11 igraca za reprezentaciju, 12-tog nemamo, nedostaje nam sirine za izbor u sastav.
- ultima_palabra
#769 Re: Mexico-BiH
A ako se Papac oprosti ili bude povrijeđen pretpostavljam da ćemo igrati sa 10 igrača.splend wrote:pa spahic, ko ce drugiako on bude imao kartone nekada, onda moze papac. ta dvojica su jedini, koji odskacu kvalitetom od nasih drugih stopera.
- star(i)mo
#770 Re: Mexico-BiH
E onda igramo 3-2-3-2 sistem.ultima_palabra wrote:A ako se Papac oprosti ili bude povrijeđen pretpostavljam da ćemo igrati sa 10 igrača.splend wrote:pa spahic, ko ce drugiako on bude imao kartone nekada, onda moze papac. ta dvojica su jedini, koji odskacu kvalitetom od nasih drugih stopera.
-
palermo
#771 Re: Mexico-BiH
Ne da mi se pisati. rekoh već, meni je navijati za BiH, kako god okreneš, a jasno je da će Sušić voditi ovu reprezentaciju u kvalifikacijama, osim ako baš ne zabrlja na startu (a raspored je takav da ne bi trebao). Da je Sušić nekompetantan, to je mislim svima (makar bilo i onih koji to ne žele priznati) jasno. Što je najgore, ja imam utisak i neke duhovne lijenosti.
Nadati se je da će Džeko preći u Bajern, i tamo podići svoju formu, da neće biti povreda, da će Pjanić , Miske , Lulić biti standardni u svojim timovima, da će naši konkurenti takođe tražiti svoju formu i to su naše nade. Bojim se da svaka priča oko toga šta Sušić treba uraditi je deplasirana, on jednostav no ne zna šta treba uraditi, niti se trudi da sazna.
Ndajmo se da igrači i bez njega mogu uraditi pravu stvar. Pa makar i Sušić nezasluženo odnio zasluge za to.
Nadati se je da će Džeko preći u Bajern, i tamo podići svoju formu, da neće biti povreda, da će Pjanić , Miske , Lulić biti standardni u svojim timovima, da će naši konkurenti takođe tražiti svoju formu i to su naše nade. Bojim se da svaka priča oko toga šta Sušić treba uraditi je deplasirana, on jednostav no ne zna šta treba uraditi, niti se trudi da sazna.
Ndajmo se da igrači i bez njega mogu uraditi pravu stvar. Pa makar i Sušić nezasluženo odnio zasluge za to.
Last edited by palermo on 01/06/2012 14:01, edited 1 time in total.
-
Mustang1
#772 Re: Mexico-BiH
Pa majke mi bolje je sinoc da smo igrali sa 10 igraca .. Bar bi igraci znali da nema nikoga i pokrivali bi nekako .. A ne pouzdas se u onog klovna

- veljaca
#773 Re: Mexico-BiH
Kojeg, ako nije problem ? ( jer bilo ih je vise .... )Bubalo1 wrote:Pa majke mi bolje je sinoc da smo igrali sa 10 igraca .. Bar bi igraci znali da nema nikoga i pokrivali bi nekako .. A ne pouzdas se u onog klovna![]()
![]()
- splend
#774 Re: Mexico-BiH
a ako papac potpise za celzi i postane najbolji bek na planetiultima_palabra wrote:A ako se Papac oprosti ili bude povrijeđen pretpostavljam da ćemo igrati sa 10 igrača.splend wrote:pa spahic, ko ce drugiako on bude imao kartone nekada, onda moze papac. ta dvojica su jedini, koji odskacu kvalitetom od nasih drugih stopera.
igrac se uvijek moze povrijediti, al' je vjerovatnoca manja da ce bit povrijedjen - nego da nece. njegova alternativa na beku su sejo i lulic. on je alternativa spahi i pandzi na stoperu. ne znam sta mi pokusavas reci