Mexico-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Tomahawk11
Globalni moderator

#176 Re: Mexico-BiH

Post by Tomahawk11 »

Crvena Tifoza wrote:
katarina bosanska wrote:Selektor Sušić juče je oštro reagovao i optužbe nazvao neistinama. Za večeru je, kaže, čuo dan prije polaska u Irsku, a humane namjere organizatora smatra veoma upitnim.

"Nema veze sa istinom da sam bilo kome rekao da ne želimo ja i igrači biti humani. Rekao sam joj da sam konsultovao igrače, da niko nije upoznat s bilo kakvom večerom. Ja sam taj koji je mogao dati pristanak za tako nešto, ali ne može mene niko dočekati u hotelu i tražiti nešto tako, a da ja pri tom niti znam ko je ta organizacija, ni čime se bave. Niko iz Komiteta mene nije obavijestio o tome, niti je tražio moj pristanak", kazao je Sušić i dodao:

"Mislim da su neki ljudi cijelu tu manifestaciju željeli iskoristiti za lične interese. Imam i jedan mejl koji čuvam ako zatreba. U njemu se jasno vidi koji je glavni razlog organizacije te nekakve humaniterne večeri".
Plan i program rada Sušić je napravio prije 20 dana i prisustvo bilo kakvoj manifestaciji nije bilo predviđeno.
"Nema nikakvih razloga da odstupim od svog plana, pogotovo zbog večere koju je neko zakazao u 19 sati, a mi smo u 18 imali trening. Mjesec dana oni razmjenjuju neke mejlove sa nekim, a da ja o tome ne znam ništa. Nikome i nikad nisam dao bilo kakav pristanak da ću se pojaviti na bilo kakvoj večeri. Igrači kada su čuli takođe su me pitali šta se dešava i reko sam im da nemam pojma o tome. Doveli su nas pred svršen čin", zaključio je Sušić.

Od prvog dana kad sam čuo za ovu večeru i za ostale manifestacije govorio sam kako se to samo pravi da bi se oparili lokalni klošari. Da ne živim ovdje i da nisam upoznat sa namjerama tog sloja društva ne bih lupetao džabe. Ali juče se odjednom na forumu pojaviše nekakve moralne vertikale koji optužiše Sušića i repku da nisu humani. Nije večera jedini događaj gdje ih je Pape otpepao. Bilo je i turnira i sl.

Al idemo dalje.

Malo pred tekmu...

Grad vrvi našom rajom. Na svakom ćošku naletiš na nekog našeg. Atmosfera je za deset. Samo još da ovi sati prođu do utakmice. :bih:
Sad kriticari mudro cekaju, jer su se mnogi ovaj put zaletjeli, uhvatili su ovu vijest na volej nakon Irske, al se vratilo ko bumerang. Poraz od Mexica bi bio novi razlog da se nastavi tamo gdje se stalo, sa pljuvanjem igraca, selektora i svega oko reprezentacije. Sta ces kad smo ogorcen narod, samo nam daj kakve bijede. :roll:
Neka bude atmosfera ko da se igra na onom njihovom stadionu u Mexicu :-D :thumbup: :bih:
veljaca

#177 Re: Mexico-BiH

Post by veljaca »

Rezultat nije primarno vazan, ovo je PRIJATELJSKA utakmica .... Ovdje se isprobavaju razliciti igraci i razlicite taktike .... Zato i jese PRIJATELJSKA .... Iz nje treba izvuci neke dobiti i pouke .... Da li ce tako biti - vidjet ce mo ....

U svakom slucaju zelim srecu Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine, ne samo zbog selektora, ne samo zbog igraca, ne samo zbog navijaca, ne samo zbog doktora Karabega - nego zbog SVIH njih ....

:bih:
Tomahawk11
Globalni moderator

#178 Re: Mexico-BiH

Post by Tomahawk11 »

veljaca wrote:Rezultat nije primarno vazan, ovo je PRIJATELJSKA utakmica .... Ovdje se isprobavaju razliciti igraci i razlicite taktike .... Zato i jese PRIJATELJSKA .... Iz nje treba izvuci neke dobiti i pouke .... Da li ce tako biti - vidjet ce mo ....

U svakom slucaju zelim srecu Reprezentaciji Drzave Bosne i Hercegovine, ne samo zbog selektora, ne samo zbog igraca, ne samo zbog navijaca, ne samo zbog doktora Karabega - nego zbog SVIH njih ....

:thumbup:
shalla

#179 Re: Mexico-BiH

Post by shalla »

veljaca wrote:Rezultat nije primarno vazan, ovo je PRIJATELJSKA utakmica .... Ovdje se isprobavaju razliciti igraci i razlicite taktike .... Zato i jese PRIJATELJSKA .... Iz nje treba izvuci neke dobiti i pouke .... Da li ce tako biti - vidjet ce mo ....

Samo što to 80% ljudi na ovom forumu ne konta i to me pravo razočarava, mislio sam da se raja ovdje malo bolje kuži u fudbal ;-) I onda kad ja ili neko drugi napišemo da ne kontamo poentu igranja prijateljskih tekmi na rezultat, odmah postajemo pljuvači, mrzitelji i sl :sad: A sa koliko emocija pratim reprezentaciju, mislim da me je dosad koštala brat-bratu cca 10 godina života, toliko o tome da se ne sekiram i da im želim neuspjeh...
tcz

#180 Re: Mexico-BiH

Post by tcz »

shalla wrote:

Samo što to 80% ljudi na ovom forumu ne konta i to me pravo razočarava, mislio sam da se raja ovdje malo bolje kuži u fudbal ;-) I onda kad ja ili neko drugi napišemo da ne kontamo poentu igranja prijateljskih tekmi na rezultat, odmah postajemo pljuvači, mrzitelji i sl :sad: A sa koliko emocija pratim reprezentaciju, mislim da me je dosad koštala brat-bratu cca 10 godina života, toliko o tome da se ne sekiram i da im želim neuspjeh...
a sta od toga nismo radili protiv Iraca. Uigravali Vedo - Dzeko, probali esperimentisat sa Jahicem, proban Vrancic i td.
ultima_palabra

#181 Re: Mexico-BiH

Post by ultima_palabra »

shalla wrote:

Ali nema ni rezultata... koju smo mi to prijateljsku dobili u zadnje vrijeme? Slovačka i Gana, koliko se sjećam.
todd_smith

#182 Re: Mexico-BiH

Post by todd_smith »

u 3/4 ujutro utakmica? :shock:
shalla

#183 Re: Mexico-BiH

Post by shalla »

tcz wrote:
shalla wrote:

a sta od toga nismo radili protiv Iraca. Uigravali Vedo - Dzeko, probali esperimentisat sa Jahicem, proban Vrancic i td.
Ponavljam se po 1439 put, probavanje istih igrača na različitim/njima neprirodnim pozicijama NIJE isprobavanje novih igrača. Ako ja, kao laik, znam za 6-7 igrača koji bi se trebali probati na pozicijama na kojima nam škripi kao što su odbrana i backup napadač (Cocalić, Zukanović, Hajrović, Hadžić, Mahmutović, donekle i Višća), onda bi valjda i seletkor trebao da zna za ta imena i trebao bi ih probati. Kad će ih probati ako neće u prijateljskim tekmama? Čuj eksperiment sa Jahićem :lol: E pa dobar mu je eksperiment bio, odsad ga zovem profesor Baltazar. Proban Vrančić? Jesmo li deficitarni na toj poziciji? Nismo. Čemu onda potreba za probavanjem veznog igrača? Zahirovića koji je po vokaciji vezni igrač jebe u zdrav mozak sa "eksperimentisanjem" na desnom beku a onda na toj poziciji zovne 2 nova igrača (Vrančić, Svraka). I po čemu Vrančić zaslužuje poziv prije Cocalića? Po čemu Svraka zaslužuje poziv ispred Kvesića? Dao par golova iz prekida, Pape pročitao u novinama "Svraka opet strijelac" i hajmo ga zvati...
AmiĐa_Idriz

#184 Re: Mexico-BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

todd_smith

#185 Re: Mexico-BiH

Post by todd_smith »

AmiĐa_Idriz wrote:Što im shuknu redakcija:http://www.klix.ba/sport/nogomet/sjecat ... /120531080
Jeste, suknula im je jer je rekla da nismo mogli dobiti repke Francuske/Brazila/Portugala :-)
shalla

#186 Re: Mexico-BiH

Post by shalla »

Zaboravih gore dodati Subašića, eto Vrančić zaslužuje priliku, ovaj ne :-) A čovjek igra tamo gdje smo ponajtanji. Tugo moja nelogična...
MokeQc

#187 Re: Mexico-BiH

Post by MokeQc »

ima li ko kakav dobar link za tekmu ?
Troll_Happens

#188 Re: Mexico-BiH

Post by Troll_Happens »

MokeQc wrote:ima li ko kakav dobar link za tekmu ?
ma ne isplati se gledati kad ce svedno izgubiti... samo s koliko razlike racunam posto nismo u formi najmanje 3 komada... posto smo u najboljoj formi primili 2 ... :oops:
Quaresma

#189 Re: Mexico-BiH

Post by Quaresma »

u koliko je sati utakmica po njihovom vremenu u čikagu?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#190 Re: Mexico-BiH

Post by Velkoski »

20:00
Static-X

#191 Re: Mexico-BiH

Post by Static-X »

Ajte ljudi linkova dajte :D

Sent from my SCH-I500 using Tapatalk 2
BKrajina

#192 Re: Mexico-BiH

Post by BKrajina »

http://futbol.univision.com/seleccion-n ... s-en-vivo/

Uzivo na netu. Dobra slika, samo komentator je Meksikanac (mozda je bolje i onako nista ne razumijemo).

A to za humanitarnu veceru....jeste Nasa Realnost stavrno pomaze nasem (sirotom) narodu u Bosni, ali nasi fudbaleri su siti.....nema veze sto ih narod voli i sto bi dao pare za njih.... pa nisu oni teferic reprezentacija....netereba njima vecera . Oni su gladni golova koje obilato postizu zadnijih utakmica :x
Melami

#193 Re: Mexico-BiH

Post by Melami »

Eto sad Pape izmislio fudbal, samo je nama prijateljska nije visen nikom, ccc
So What!

#194 Re: Mexico-BiH

Post by So What! »

Još 4 sata...
todd_smith

#195 Re: Mexico-BiH

Post by todd_smith »

BKrajina wrote:http://futbol.univision.com/seleccion-n ... s-en-vivo/

Uzivo na netu. Dobra slika, samo komentator je Meksikanac (mozda je bolje i onako nista ne razumijemo).

A to za humanitarnu veceru....jeste Nasa Realnost stavrno pomaze nasem (sirotom) narodu u Bosni, ali nasi fudbaleri su siti.....nema veze sto ih narod voli i sto bi dao pare za njih.... pa nisu oni teferic reprezentacija....netereba njima vecera . Oni su gladni golova koje obilato postizu zadnijih utakmica :x
pise da je zabranjeno
BKrajina

#196 Re: Mexico-BiH

Post by BKrajina »

odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#197 Re: Mexico-BiH

Post by odesveuhonduras »

todd_smith wrote:
BKrajina wrote:http://futbol.univision.com/seleccion-n ... s-en-vivo/

pise da je zabranjeno
očito samo za mexico ili usa ili whatever... nedostupno za bih

šta je sa onom moja tv na bhtelekomu, zadnjih dana uopće ne mogu gledati na onom linku što je prije bio OK
Jameka

#198 Re: Mexico-BiH

Post by Jameka »

Aaaj, sta nisu mogli nasi isposlovati da se utakmica igra koji sat ranije... U 18h po njihovom bi bilo sasvim pristojno. Jos 2h sata, a vec me oci zuljaju. :zzzz:
Kinaski

#199 Re: Mexico-BiH

Post by Kinaski »

Gledaj koride
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#200 Re: Mexico-BiH

Post by odesveuhonduras »

Je li ih ovo Mašić vozi? Ja kontao ministri imaju vozače..
Locked