Kakva nam je "domoljubna" dijaspora ovdje, 2-5 hiljada ce biti vise no dobro. Meksa ce biti 50tak hiljada sigurno. Stadion prima oko 70.000. Daj boze da nas bude vise...karanana wrote:koliko ocekujete navijaca BiH?
ma kako god da okrenes ocekujem barem 4-5 puta vise mexa.
tachdaun drti brd dzeko!
ekstra point iz gud.
Mexico-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ja_Ja
#26 Re: Mexico-BiH
- luckylaka
#27 Re: Mexico-BiH
Ako je ovo najpametnije sto si mogao napisati bolje da se nisi ni javio.Ovo nije ,,dzematski bus,,vec Dzemat organizuje ali nekima treba nacrtati valjda da bi bolje shvatili.Valjda bi ovaj tvoj post trebao pokazati odnos prema Islamu i Dzematima.neko iz mase wrote:moze'l se cugati u ovom dzematskom busu~
- luckylaka
#28 Re: Mexico-BiH
Ma ja kontam jedno desetak hiljada nasih ali koliko primjecujem na ticket masteru da mexe vjerovatno grabe karte .Bit ce ih boga mi.Ja_Ja wrote:Kakva nam je "domoljubna" dijaspora ovdje, 2-5 hiljada ce biti vise no dobro. Meksa ce biti 50tak hiljada sigurno. Stadion prima oko 70.000. Daj boze da nas bude vise...karanana wrote:koliko ocekujete navijaca BiH?
ma kako god da okrenes ocekujem barem 4-5 puta vise mexa.
tachdaun drti brd dzeko!
ekstra point iz gud.
-
neko iz mase
-
Rob_Atl
#30 Re: Mexico-BiH
oko 100 ljudi iz Atlante je u sekciji 125 ako ne i vise ne mogu ih sve pohvatat
, mislim da se nize od reda 16 ne moze uzeti popunjeno je sve 20 sjedista u jednom redu eto 16x20 dakle 320 ljudi je vec u jednoj sekciji, a bruku nasih ima i u 124, 126 to je sto se tice ove navijacke tribine, sto se tice ostalih znam da 114 i 115 je sve nase, takodje i 117...ma bice nas bar 10 000

http://www.youtube.com/watch?v=QOsfq1VK ... r_embedded
Eo kad je mehiko igrao u Ga dome 2009 malo atmosfere i zena
... Jebat ce nas sa vuvuzelama 
Eo kad je mehiko igrao u Ga dome 2009 malo atmosfere i zena
- luckylaka
#31 Re: Mexico-BiH
Vidis da je nekad ,,pametnije cutati nego budalasto govoriti,,ali ne bitno.Idemo li mi ili ne i koju kafanu..ovaj tribinu zauzimamo.Evo na ticket mastersu ne mogu dobiti nijednu kartu za sekcije osim iza gola i kod mexi.Sta je ovo .Nije valjda polovina rasprodana.neko iz mase wrote:...
- Ja_Ja
#32 Re: Mexico-BiH
Moras zvati ticketmaster ukoliko zelish odredjenu sekciju jer ti online ne daje da biras sekcije...
Evo i broj telefona: 800-745-3000
- luckylaka
#33 Re: Mexico-BiH
hvala zovem odmah imal mjesta u busuJa_Ja wrote:Moras zvati ticketmaster ukoliko zelish odredjenu sekciju jer ti online ne daje da biras sekcije...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#34 Re: Mexico-BiH
Djemat vam buseve placa..nadam se da u tim busevima nece biti organizovanih BHF,bilo bi presmjesno da organizovana navijacka gruba prihvati placanje busa ,a jos smjesnije da to bude od vjerske ustanove.
Ma Mexikanaca ce biti 5-6 puta vise,to je realnost,ali nije sve ni u broju,ima nesto u organizovanosti ,iskustvu i srcu...samo glasno
p.s hoce biti kakav link da i mi iz BiH mozemo pogledati sve to ?
Ma Mexikanaca ce biti 5-6 puta vise,to je realnost,ali nije sve ni u broju,ima nesto u organizovanosti ,iskustvu i srcu...samo glasno
-
Bordolini
#35 Re: Mexico-BiH
Pa muchosi svaki dan granicu prelaze (sto legalno sto ilegalno)
, ko ce se sad s njima brojcano naguzivat.
Ovi nasi iz Atlante treba svi da dodju a mi iz ostalih gradova koliko god povucemo dobro je.
Ovi nasi iz Atlante treba svi da dodju a mi iz ostalih gradova koliko god povucemo dobro je.
- BarbaDue
#36 Re: Mexico-BiH
prenosa vjerovatno nece biti
mada... 
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#37 Re: Mexico-BiH
Od tebe mi očekujemo da se ističeš, pa kako godBordolini wrote:Pa muchosi svaki dan granicu prelaze (sto legalno sto ilegalno), ko ce se sad s njima brojcano naguzivat.
- Hantraga
#38 Re: Mexico-BiH
Prosiri na 113, jel ja znam bruku raje koja je uzela karte od 113 do 117...To su ovi fini (kosevo Zapad), sto vole da gledaju tekmu sa centralne pozicije...Rob_Atl wrote:oko 100 ljudi iz Atlante je u sekciji 125 ako ne i vise ne mogu ih sve pohvatat, mislim da se nize od reda 16 ne moze uzeti popunjeno je sve 20 sjedista u jednom redu eto 16x20 dakle 320 ljudi je vec u jednoj sekciji, a bruku nasih ima i u 124, 126 to je sto se tice ove navijacke tribine, sto se tice ostalih znam da 114 i 115 je sve nase, takodje i 117...ma bice nas bar 10 000
![]()
![]()
Eo kad je mehiko igrao u Ga dome 2009 malo atmosfere i zena... Jebat ce nas sa vuvuzelama
Kad kupujete karte ako nema sjedala za 10 ili 8, morate smanjiti na 2 ili 4, a uzeti blizu jedni drugih...Posto je nemoguce sad naci slobodnih 10 sjedala u jednom redu...ali mozete naci 3 u jednom, 3 u jednom iznad ili ispod...
- Ja_Ja
#39 Re: Mexico-BiH
Opet forumske gluposti. Davno sam ja rekao da je ovaj internet najvece zlo. Svaka mraka ima nesto da kaze.-LIBERO- wrote:Djemat vam buseve placa..nadam se da u tim busevima nece biti organizovanih BHF,bilo bi presmjesno da organizovana navijacka gruba prihvati placanje busa ,a jos smjesnije da to bude od vjerske ustanove.
Ma Mexikanaca ce biti 5-6 puta vise,to je realnost,ali nije sve ni u broju,ima nesto u organizovanosti ,iskustvu i srcu...samo glasno![]()
![]()
![]()
Hajde sada se vrati na prvu stranicu pa polahko citaj da skontas sta, kako, gdje itd.
@luckylaka - mjesta u busu vise nema za one koji su kupili kartu za utakmicu u svom aranzmanu jer ovamo je kupljeno 50 karti a jos par momaka sa vec kupljenom kartom je ranije rezervisalo mjesto tako da se ostala sjedista moraju prodavati kao "aranzman" (karta i prevoz). No jos uvijek ima mjesta ukoliko nisi kupio kartu za tekmu:)
- Ja_Ja
#40 Re: Mexico-BiH
Atlanta i Jacksonville nemaju izgovora da se ne pojave onako svi kucile i da skuckaju 10tak milja samo oni. Ima ih dole dovoljno. A vala ni ostali nemaju izogovor da ne dodju. 10 godina slusam busanja u prsa i nadvikivanja "JA BOSANAC", ili "DA HOCE DOCI MAKAR NA ALJASKU ISHAO BIH". A sada kada ce biti pred nosom veliki "bosanci" se polahko usutkuju i po nasoj staroj navici imaju 1000001 razlog zasto ne ici. Razmisljam da od ove tekme pocnem racunati koje bosanac a ko ne ko' onomad hidzru. Ako si isho nas si ako nisi asimilarn si1946 wrote:Od tebe mi očekujemo da se ističeš, pa kako godBordolini wrote:Pa muchosi svaki dan granicu prelaze (sto legalno sto ilegalno), ko ce se sad s njima brojcano naguzivat.
-
s_bjelava
#41 Re: Mexico-BiH
Meni se ide ali cekam da Pape objavi spisak - ako budemo igrali u najjacem sastavu (Dijamant, Spaha, Pjanic, Vedo, Begovic....) onda dolazim. Ako Pape povede neki "kombinovani" tim onda cu gledati na TV.
Dug je to i naporan put, jedino ako bude Dzeko dolazio onda bih isao samo zbog njega, makar ostatak ekipe bio iz Pofalickog.
Dug je to i naporan put, jedino ako bude Dzeko dolazio onda bih isao samo zbog njega, makar ostatak ekipe bio iz Pofalickog.
- Bosanski_kralj
#42 Re: Mexico-BiH
Bravo!s_bjelava wrote:Meni se ide ali cekam da Pape objavi spisak - ako budemo igrali u najjacem sastavu (Dijamant, Spaha, Pjanic, Vedo, Begovic....) onda dolazim. Ako Pape povede neki "kombinovani" tim onda cu gledati na TV.
- Ja_Ja
#43 Re: Mexico-BiH
Ma cuo sam i taj al' hajd evo brojacu 1000002Bosanski_kralj wrote:Bravo!s_bjelava wrote:Meni se ide ali cekam da Pape objavi spisak - ako budemo igrali u najjacem sastavu (Dijamant, Spaha, Pjanic, Vedo, Begovic....) onda dolazim. Ako Pape povede neki "kombinovani" tim onda cu gledati na TV.
Dug je to i naporan put, jedino ako bude Dzeko dolazio onda bih isao samo zbog njega, makar ostatak ekipe bio iz Pofalickog.![]()
- karanana
#44 Re: Mexico-BiH
haj da i mi u bosni osjetimo kako je to traziti linkove za tekmu uzivo. situacija ce biti totalno okrenuta za ovu tekmu sto se toga tice.
- Bosanski_kralj
#45 Re: Mexico-BiH
Ovo je jedan od jačih razloga.Ja_Ja wrote:Ma cuo sam i taj al' hajd evo brojacu 1000002Bosanski_kralj wrote:Bravo!s_bjelava wrote:Meni se ide ali cekam da Pape objavi spisak - ako budemo igrali u najjacem sastavu (Dijamant, Spaha, Pjanic, Vedo, Begovic....) onda dolazim. Ako Pape povede neki "kombinovani" tim onda cu gledati na TV.
Dug je to i naporan put, jedino ako bude Dzeko dolazio onda bih isao samo zbog njega, makar ostatak ekipe bio iz Pofalickog.![]()
![]()
P.S. Pa zar nije BHT osigurao prijenos utakmice?
- fosil
#47 Re: Mexico-BiH
Ma bice na Telemundo, karamba i karambita
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#48 Re: Mexico-BiH
A ti se sada kao pravis pametan i mnogo si mi nesto drcan prijatelju.Ja_Ja wrote:Opet forumske gluposti. Davno sam ja rekao da je ovaj internet najvece zlo. Svaka mraka ima nesto da kaze.-LIBERO- wrote:Djemat vam buseve placa..nadam se da u tim busevima nece biti organizovanih BHF,bilo bi presmjesno da organizovana navijacka gruba prihvati placanje busa ,a jos smjesnije da to bude od vjerske ustanove.
Ma Mexikanaca ce biti 5-6 puta vise,to je realnost,ali nije sve ni u broju,ima nesto u organizovanosti ,iskustvu i srcu...samo glasno![]()
![]()
![]()
Hajde sada se vrati na prvu stranicu pa polahko citaj da skontas sta, kako, gdje itd.
Procitao sam jos jednom (znaci dva puta) i opet se da zakljuciti da vam djemat pripomaze,vjerovatno finansijski autobusi i ta prica,i sta sam ja tu onda pogresno napisao? Mozda si ti ostao nedorecen,nisi bio dovoljno precizan/jasan..svejedno.
Rekao sam samo,parafraziram- da se nadam da barem BHF iz Amerike nece ici tom linijom preko djemata i njihove organizacije,jer koliko god bili i u Americi ipak su dio BHF koja ima pretenziju da je NAVIJACKA GRUPA. To sto ti licno ne smeta ,ili ne mozes/zelis shvatiti na sta aludiram,to je vec druga stvar.
A to sto ce preko organizacije djemata ici "i kunto i panto" to je vec druga stvar i nije dio price. Ja sam licno spominjao BHF u kontekstu organizacije i tako toga.
U ostalom,nije ni bitno..dobar provod vam zelim svima ,a narocito bordo braci preko bare koja ce biti u toj prici
- libertyBiH
#49 Re: Mexico-BiH
Minimalno 10.000-15.ooo tisuca nasih i rest Mexa...........cujem da raja iz Seattla zakupljuje charter let.....

- Ja_Ja
#50 Re: Mexico-BiH
Ono sto si ti dao zakljuciti jeste gore boldirano. Kako si to zakljucio to sami Allah zna, valjda po onom sto se prijave mogu odraditi i u dzematu (nigdje veze). Ono sto ocigledno nisi procitao jeste da OMLADINSKI KRUG dzemata (momci i djevojke od 15 do 30god) organiziraju odlazak (u ovom slucaju organizacija znaci kupovina karti, rezervacija busa, upis putnika te preuzimanje novca od njih i placanje troskova) a sto fino pise na predhodnim stranicama. Ono sto nisi procitao (predhodna stranica) jeste da su karte placane po $60+ te se samim tim kao logicno namece da ostatak od $130 koliko kosta "aranzman" ide za prevoz. Znaci da je tvoj cijeli "zakljucak" izveden iz toga sto se REZERVACIJE mogu praviti i u dzematu. No hele nejse mislim da s ljudske strane ne pravi problem ukoliko i dzemat organizira to.-LIBERO- wrote:Ja_Ja wrote:Opet forumske gluposti. Davno sam ja rekao da je ovaj internet najvece zlo. Svaka mraka ima nesto da kaze.-LIBERO- wrote:Djemat vam buseve placa..nadam se da u tim busevima nece biti organizovanih BHF,bilo bi presmjesno da organizovana navijacka gruba prihvati placanje busa ,a jos smjesnije da to bude od vjerske ustanove.
![]()
![]()
A ti se sada kao pravis pametan i mnogo si mi nesto drcan prijatelju.
Procitao sam jos jednom (znaci dva puta) i opet se da zakljuciti da vam djemat pripomaze,vjerovatno finansijski autobusi i ta prica,i sta sam ja tu onda pogresno napisao? Mozda si ti ostao nedorecen,nisi bio dovoljno precizan/jasan..svejedno.
Rekao sam samo,parafraziram- da se nadam da barem BHF iz Amerike nece ici tom linijom preko djemata i njihove organizacije,jer koliko god bili i u Americi ipak su dio BHF koja ima pretenziju da je NAVIJACKA GRUPA. To sto ti licno ne smeta ,ili ne mozes/zelis shvatiti na sta aludiram,to je vec druga stvar.![]()
A to sto ce preko organizacije djemata ici "i kunto i panto" to je vec druga stvar i nije dio price. Ja sam licno spominjao BHF u kontekstu organizacije i tako toga.
U ostalom,nije ni bitno..dobar provod vam zelim svima ,a narocito bordo braci preko bare koja ce biti u toj prici![]()
![]()
A za BHF kao klasicnu "NAVIJACKU GRUPU" necu da komentarisem
No kao sto si rekao dobar provod svima...