Mexico-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#101 Re: Mexico-BiH
Ko me jeba pa rece da svi nasi idu u 133.Sad ja osta sam.Mjenjam kartu u sekciji 133 od $85 za sekciju 233 od $ 25.U 133 ja i Mexe sami. 
-
adisio
#102 Re: Mexico-BiH
Vidim da je ovdje raja masovno neinformisana.
Karata ima ne pretek, samo trebate znati kako doci do njih. Kupujte preko Ticketmastera ali ne preko interneta nego zovite telefonom. Trazite sekciju u kojoj zelite karte i ukoliko kazu da nema slobodno, zovite ponovo i opet trazite istu sekciju. Znam mnogo slucajeva kojim se desilo da tako kazu da nema slobodno i oni ponovo zovnu i bude slobodnih karata u toj sekciji.
Nasi navijaci trebaju da kupuju karte u ovim sekcijama:
vatreniji: 122-129
malo vise porodicna atmosfera: 114-117
U svim ostalim sekcijama BIT CETE OKRUZENI MEKSIKANCIMA.
Ukoliko se navedene sekcije popune onda kupujte karte u sekcijama koje su najblize ovim navedenim. Siguran sam da jos ima karti u pomenutim sekcijama jer ja sam prije dva dana kupio jos jednu dodatnu kartu u sekciji 126 gdje sam vec ranije uzeo 15 komada.
Karata ima ne pretek, samo trebate znati kako doci do njih. Kupujte preko Ticketmastera ali ne preko interneta nego zovite telefonom. Trazite sekciju u kojoj zelite karte i ukoliko kazu da nema slobodno, zovite ponovo i opet trazite istu sekciju. Znam mnogo slucajeva kojim se desilo da tako kazu da nema slobodno i oni ponovo zovnu i bude slobodnih karata u toj sekciji.
Ukoliko se navedene sekcije popune onda kupujte karte u sekcijama koje su najblize ovim navedenim. Siguran sam da jos ima karti u pomenutim sekcijama jer ja sam prije dva dana kupio jos jednu dodatnu kartu u sekciji 126 gdje sam vec ranije uzeo 15 komada.
- Hantraga
#103 Re: Mexico-BiH
ovo je sve tacno gore navedeno, jos samo jedan prijedlog kad zovete, ako trazite mnogo karata moguce je da nema sve u jednom redu. Ako trazite 6 karata, vrlo ce tesko biti naci jednu do druge, ali mozda ima tri jedna do druge, i tri iznad...Dakle ako bas trazite ove sekcije ili sekcije blizu, pokusajte da vidite sa njima razlicite kombinacije sjedala....adisio wrote:Vidim da je ovdje raja masovno neinformisana.
-
mekaba
#104 Re: Mexico-BiH
Ma vidis da je hajvan zesci.luckylaka wrote:Ako je ovo najpametnije sto si mogao napisati bolje da se nisi ni javio.Ovo nije ,,dzematski bus,,vec Dzemat organizuje ali nekima treba nacrtati valjda da bi bolje shvatili.Valjda bi ovaj tvoj post trebao pokazati odnos prema Islamu i Dzematima.neko iz mase wrote:moze'l se cugati u ovom dzematskom busu~
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#105 Re: Mexico-BiH
Prijedlog za nase,za novu pjesmu....poput ove americke "...meksiko ,meksiko HA HA HA..."
0:45
Vecih debila od amera jednostavno neeeemaaaaaa
-
mekaba
#106 Re: Mexico-BiH
Nas je u Skandinaviji 110.000 a na tekmu Svedska -BiH bilo nas je oko 20.000.Moram naglasiti da smo oborili rekord kada su gostujuci navijaci u pitanju.Rekord su drzali Turci kojih je na jednoj tekmi u Svedskoj bilo 10.000.
Vas je u USA 350.000 i ako ne bude barem 15.000 BRUKA.
Daj malo organizujte se .ba

Vas je u USA 350.000 i ako ne bude barem 15.000 BRUKA.
Daj malo organizujte se .ba
- burek_in_space
#107 Re: Mexico-BiH
Ruku na srce, bilo je slichnih prijedloga i u Zenici da se isto uradi-LIBERO- wrote:Prijedlog za nase,za novu pjesmu....poput ove americke "...meksiko ,meksiko HA HA HA..."
-
hamzibeg
#108 Re: Mexico-BiH
Ja kupio kartu preko ticket master-a na pc -u ,sve OK ,karte vec stigle....sekcija 118 je sva Bosanska...ide bolan tona raje iz Iowa i iz Saint Lousa a koliko vidim i iz Chikaga ima dosta svijeta bice nas MASALNAH.
Posto ima dosta djece da idu treba ih nauciti himnu pjevati ;JEDNA SI JEDINA naravno...
Ja planiram umnoziti text i razdijeliti ima doom da se ori u Atlanti....eto ideje ucite himnu i napravite kopije....
Posto ima dosta djece da idu treba ih nauciti himnu pjevati ;JEDNA SI JEDINA naravno...
Ja planiram umnoziti text i razdijeliti ima doom da se ori u Atlanti....eto ideje ucite himnu i napravite kopije....
-
mekaba
#109 Re: Mexico-BiH
Ako pobijedimo proslava kod vjecne vatre u SA.Dakle poslije tekme sa stadiona na avione pa u SA na proslavuhamzibeg wrote:Ja kupio kartu preko ticket master-a na pc -u ,sve OK ,karte vec stigle....sekcija 118 je sva Bosanska...ide bolan tona raje iz Iowa i iz Saint Lousa a koliko vidim i iz Chikaga ima dosta svijeta bice nas MASALNAH.
- Ja_Ja
#110 Re: Mexico-BiH
Kao sto neko ranije rece. Nasi navijaci ce biti u sekcijama 121-129. O tome se trubi zadnja dva mjeseca na svakom forumu pa i na ovom. Malo pogledajte predhodne stranice na ovoj temi i naci ce te odgovor.
Dosta nase raje je kupilo karte i u sekcijama 114-117, ali u sekcijama 121-129 ce biti najvise nasih.
Mi smo u sekciji 124

Dosta nase raje je kupilo karte i u sekcijama 114-117, ali u sekcijama 121-129 ce biti najvise nasih.
Mi smo u sekciji 124

-
mekaba
#111 Re: Mexico-BiH
Ja_Ja wrote:Kao sto neko ranije rece. Nasi navijaci ce biti u sekcijama 121-129. O tome se trubi zadnja dva mjeseca na svakom forumu pa i na ovom. Malo pogledajte predhodne stranice na ovoj temi i naci ce te odgovor.
Mi smo u sekciji 124
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- fosil
#113 Re: Mexico-BiH
-LIBERO- wrote:Prijedlog za nase,za novu pjesmu....poput ove americke "...meksiko ,meksiko HA HA HA..."
Sta se ovo na 1:44 deru Bosanceros, Bosanceros...
- Bajro Harmonikaš
#114 Re: Mexico-BiH
Hocel bit prenos uzivo? Chekiro sam par meksikanskih i ESPNovih kanala, niko ni mukajet. 
-
Frankyee
#115 Re: Mexico-BiH
Mislim da Susic ne treba da vodi Dzeku, Begovica i mozda jos neke na primjer. Bolje da se pruzi prilika nekim novim igracima da se pokazu ,
Dobro je vodi Misimovica da odigra koju utakmicu zbog pauze.
Zasto ide Rahimic ? zar nije bolje pokusati naci neku zamjenu za tu poziciju.
- Bosanski_kralj
#116 Re: Mexico-BiH
Ova je utakmica generalna proba pred Rumune, mislim da je dobro da igra najbolji sastav, da vidimo gdje smo i kako dalje.Frankyee wrote:Mislim da Susic ne treba da vodi Dzeku, Begovica i mozda jos neke na primjer. Bolje da se pruzi prilika nekim novim igracima da se pokazu ,
- Hantraga
#117 Re: Mexico-BiH
Nije ti bas fer poredjenje, jel fizicka velicina USA i SVedske nije ni priblizna...mekaba wrote:Nas je u Skandinaviji 110.000 a na tekmu Svedska -BiH bilo nas je oko 20.000.Moram naglasiti da smo oborili rekord kada su gostujuci navijaci u pitanju.Rekord su drzali Turci kojih je na jednoj tekmi u Svedskoj bilo 10.000.
Vas je u USA 350.000 i ako ne bude barem 15.000 BRUKA.![]()
![]()
![]()
Daj malo organizujte se .ba![]()
Da bi neko sa zapadne obale dosao na utakmicu, je isto kao tebi iz Malmoa da odes u Portugal....
Koliko je navijaca BiH iz Svedske bilo u Portugalu na utakmici, koja je bila puno vaznija od ove u Atlanti...
Mislim da ako nas bude 15000 nije nikakva bruka, vec veliki uspjeh...
- Ja_Ja
#118 Re: Mexico-BiH
Ima malo daljine, a najvise naseg "luzerskog" mentaliteta, gdje bi se covjek hebo za dolar i zao mu dati ili se odreci (uzimanjem slobodnog) par stotina dolara. Al' hebo nas, znam da ce meni biti dobro 
- luckylaka
#119 Re: Mexico-BiH
Halo bolan imal iko od nasih u sekciji 133Pitam dvaes puta a oni mi sad prodaju kako sam trebao kupiti tamo ili vamo.Kupio i jebaji ga.Ako sam medzu Mexe da kupim njihovu zastavu(nasao na craig list za $3)Doduse ima nas cetvorica.Ako vidite kakvu frku oko 133 halpajte nam.Sve nesto kontam iako znam spanski kako ce nas povaljati ko bekane.Koga jebe.Ipak ce se cuti iz 133,,hajmo Bosno,jmo Hercegovino.. 
- luckylaka
#120 Re: Mexico-BiH
Kad krece tvoja ekipa.Mi krecemo u 1:00 ABD.i bit cemo uocljivi cijelim putem(trans,zastave,salovi,kape)Sretno ko ide,ko ostaje a moze ko ga hebe...Ja_Ja wrote:Ima malo daljine, a najvise naseg "luzerskog" mentaliteta, gdje bi se covjek hebo za dolar i zao mu dati ili se odreci (uzimanjem slobodnog) par stotina dolara. Al' hebo nas, znam da ce meni biti dobro
- libertyBiH
#121 Re: Mexico-BiH
To stoji ali dje ces poredit Skandinaviju i USA pa mi smo jos u recesiji (nema posla nema socijale).....mekaba wrote:Nas je u Skandinaviji 110.000 a na tekmu Svedska -BiH bilo nas je oko 20.000.Moram naglasiti da smo oborili rekord kada su gostujuci navijaci u pitanju.Rekord su drzali Turci kojih je na jednoj tekmi u Svedskoj bilo 10.000.
Vas je u USA 350.000 i ako ne bude barem 15.000 BRUKA.![]()
![]()
![]()
Daj malo organizujte se .ba![]()
-
Rob_Atl
#122 Re: Mexico-BiH
Evo ti po sekcijama ,114 i 115 90 posto su bosanci , 117, 118 ,119, 70 %... 122,123,124,125,126,127, 95% nasi
... Na ostalim sekcijama je znatno mali broj od 1-10 %.... Ovo su sve donje sekcije na koje moze stati 800 ljudi po sekciji...Odprilike to je to, 124 125 sekcije su prodane, i tu su sve nasi... Info iz prve ruke 
- alphonse kauders
#123 Re: Mexico-BiH
BiH za Meksiko: Sušić nije pozvao Jahića, vraća se Nadarević
Utakmica se igra 9. februara u Atalanti
Sušić: Iznenađenja na spisku Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić je objavio spisak od 20 kandidata za prijateljski meč sa Meksikom koji će se 9. februara odigrati u Atlanti u SAD.
Sušić je za meč sa Meksikom izostavio Sanela Jahića. Na spisku je opet Safet Nadarević koji nije bio pozvan za novembarsku provjeru sa Slovačkom (3:2).
- Činjenica da sam pozvao naše najbolje igrače govori da se utakmica mora najozbiljnije shvatiti. Dobro poznajem igru južnoamerikanaca, kod njih nema prijateljskih utakmica u kojima se maksimalno ne trude da nadigraju protivnika, pa tako mislim da im se moramo suprotstaviti u najjačem sastavu ako želimo povoljan rezultat.
S obzirom da je zadnja utakmica koju smo igrali u Slovačkoj bila dobra, nije bilo razloga da nešto mijenjam. Opredijelio sam se uglavnom za isti sastav, pozvao sam naša dva najbolja golmana a tu je i Nadarević koji igra odlično, ali on svakako nije novi u reprezentaciji, rekao je Sušić.
Okupljanje igrača je zakazano za 7. februar u Atlanti.
Na spisku se nalaze: Kenan Hasagić (Istanbul BB), Asmir Begović (Stoke City), Emir Spahić (Montpellier), Boris Pandža (Mechelen), Safet Nadarević (Eskisehirspor), Adnan Mravac (Westerlo), Ognjen Vranješ (Krasnodar), Muhamed Bešić (HSV), Muhamed Subašić (Olimpic), Mensur Mujdža (Freiburg), Sejad Salihović (Hoffenheim), Senad Lulić (Young Boys), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Haris Medunjanin, (Maccabi Tel Aviv), Senijad Ibričić (Lokomotiv), Zvjezdan Misimović (Galatasaray), Miralem Pjanić (Lyon), Zlatan Muslimović (PAOK), Vedad Ibišević (Hoffenheim) i Edin Džeko (Manchester City)

Utakmica se igra 9. februara u Atalanti
Sušić: Iznenađenja na spisku Selektor nogometne reprezentacije BiH Safet Sušić je objavio spisak od 20 kandidata za prijateljski meč sa Meksikom koji će se 9. februara odigrati u Atlanti u SAD.
Sušić je za meč sa Meksikom izostavio Sanela Jahića. Na spisku je opet Safet Nadarević koji nije bio pozvan za novembarsku provjeru sa Slovačkom (3:2).
- Činjenica da sam pozvao naše najbolje igrače govori da se utakmica mora najozbiljnije shvatiti. Dobro poznajem igru južnoamerikanaca, kod njih nema prijateljskih utakmica u kojima se maksimalno ne trude da nadigraju protivnika, pa tako mislim da im se moramo suprotstaviti u najjačem sastavu ako želimo povoljan rezultat.
S obzirom da je zadnja utakmica koju smo igrali u Slovačkoj bila dobra, nije bilo razloga da nešto mijenjam. Opredijelio sam se uglavnom za isti sastav, pozvao sam naša dva najbolja golmana a tu je i Nadarević koji igra odlično, ali on svakako nije novi u reprezentaciji, rekao je Sušić.
Okupljanje igrača je zakazano za 7. februar u Atlanti.
Na spisku se nalaze: Kenan Hasagić (Istanbul BB), Asmir Begović (Stoke City), Emir Spahić (Montpellier), Boris Pandža (Mechelen), Safet Nadarević (Eskisehirspor), Adnan Mravac (Westerlo), Ognjen Vranješ (Krasnodar), Muhamed Bešić (HSV), Muhamed Subašić (Olimpic), Mensur Mujdža (Freiburg), Sejad Salihović (Hoffenheim), Senad Lulić (Young Boys), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Haris Medunjanin, (Maccabi Tel Aviv), Senijad Ibričić (Lokomotiv), Zvjezdan Misimović (Galatasaray), Miralem Pjanić (Lyon), Zlatan Muslimović (PAOK), Vedad Ibišević (Hoffenheim) i Edin Džeko (Manchester City)
- Ja_Ja
#124 Re: Mexico-BiH
Sekcija 133 je na suprotnoj strani od one gdje nasi kupuju karte. Najbliza toj sekciji je sekcija 129 i u njoj ce biti nesto nasih koliko ja znam. Tako da ste najvjerovatnije okruzeni meksama. No koliko mi je poznato donji dio stadiona je otvorenog tipa tako da ce te moci dosetati do nasluckylaka wrote:Kad krece tvoja ekipa.Mi krecemo u 1:00 ABD.i bit cemo uocljivi cijelim putem(trans,zastave,salovi,kape)Sretno ko ide,ko ostaje a moze ko ga hebe...Ja_Ja wrote:Ima malo daljine, a najvise naseg "luzerskog" mentaliteta, gdje bi se covjek hebo za dolar i zao mu dati ili se odreci (uzimanjem slobodnog) par stotina dolara. Al' hebo nas, znam da ce meni biti dobro
Mi krecemo najkasnije u 1:30 ujutro i isto tako imamo namjeru biti prepoznatljivi
- karanana
#125 Re: Mexico-BiH
hoce li ovaj spektakl biti na tv-u da i mi u domovini mozemo gledati?