Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Selektor odluku o utakmici nije donio sam.
- Razgovarao sam s nekoliko igrača, prije svih s kapitenom Emirom Spahićem. Želio sam čuti njihovo mišljenje, jer ipak nije tako lako otputovati u Sjedinjene Američke Države radi jedne utakmice, i to između dva prvenstvena kola. Nisu bili protiv toga i nije bilo razloga da ne prihvatimo ponudu, naročito zato što nije bilo mnogo atraktivnih alternativa.
Ponuda Meksika otpočetka je bila najatraktivnija, ali se postavljao problem putovanja. Mada vlada bojazan zbog toga hoće li neki klubovi praviti probleme našim reprezentativcima s obzirom na udaljenost odredišta i vremensku razliku, to ne bi smio biti slučaj, jer su obavezni pustiti igrače kada je riječ o zvaničnom terminu bez obzira na to gdje se susret igra.
Takva je bila prica, e sad da li ce klubovi (ili mozda igraci) izmisljati razne gluposti ostaje da vidimo.
Navijači Bosne i Hercegovine će kupovati tikete u sektorima 122-129! Karte za te sektore možete kupiti kod Ticketmastera SAMO putem TELEFONA 1800-745-3000. Prodaja karata počinje u ponedeljak, 3. Januara 2011 u 10 sati po Istocnom Vremenu USA. U slučaju rasprodaje gore navedenih sektora kupujte sektore iznad i šire .
Dobra ideja samo da kazete koje su karte obezbjedjene tj. koji sektor(necu valjda medju mexe ili ne daj boze na vrh tribine.Imal iko da pojasni malo.P.S.Mogul i oni koji nisu clanovi Dzemata,,Nur,,
BornInHell wrote:Navijači Bosne i Hercegovine će kupovati tikete u sektorima 122-129! Karte za te sektore možete kupiti kod Ticketmastera SAMO putem TELEFONA 1800-745-3000. Prodaja karata počinje u ponedeljak, 3. Januara 2011 u 10 sati po Istocnom Vremenu USA. U slučaju rasprodaje gore navedenih sektora kupujte sektore iznad i šire .
Ja ne znam samo odakle im cijena od $130 za autobus i ulaznicu. Sama ulaznica u ovim dole redovima je $112 na Ticketmasteru. Ovo mora da su im obezbijedili one na vrhu za $32 plus autoprevoz. A bolje se vidi na TV-u nego sa vrha Georgia Dome.
Neko ce se lomiti busom a neko ce fino avionom. Avionska povratna je iz svih vecih gradova oko $150.
BornInHell wrote:Navijači Bosne i Hercegovine će kupovati tikete u sektorima 122-129! Karte za te sektore možete kupiti kod Ticketmastera SAMO putem TELEFONA 1800-745-3000. Prodaja karata počinje u ponedeljak, 3. Januara 2011 u 10 sati po Istocnom Vremenu USA. U slučaju rasprodaje gore navedenih sektora kupujte sektore iznad i šire .
Evo napisao covjek....
Sta je napisao covjek.Pitam za koji sektor su obezbjedjene karte za navijace koji putuju preko ,,Nura,,Ako nemas informacija ne hvataj se za info koji je postavio,,Bornin Hell,,Konkretno sta za $ 130 i gdje.Nije mi svejedno karta od $40.$60.$80
Evo napisao covjek....
Sta je napisao covjek.Pitam za koji sektor su obezbjedjene karte za navijace koji putuju preko ,,Nura,,Ako nemas informacija ne hvataj se za info koji je postavio,,Bornin Hell,,Konkretno sta za $ 130 i gdje.Nije mi svejedno karta od $40.$60.$80
Evo direktne informacije:)... Karte su obezbjedjene(vec kupljenje) za sektor 124 (iza gola gdje ce biti BHF). U cijenu je uracunat prevoz i ulaznica za utakmicu. Mjesta ima jos veoma malo tako da preporucujem da se hitno kontaktira navedeni broj telefona. Na tekmu mogu ici svi koji zele a ne samo clanovi dzemata:)..Polazak je 9. februara u 1:30 ujutro. Nakon dolaska u Atlantu su slobodne aktivnosti (tj. svak svojim putem ide:)). tekma je u 8 uvece a povratak za St. Louis je 2 sata nakon utakmice (znaci negdje oko 12am) ispred Georgia Doma. Ako jos neki info treba samo recite:)
Ovo je otprilike sekcija za koju su kupljene karte:
Povratna karta avionom STL-ATL za $150 se mogla uzeti prije 2 sedmice (kada sam prvi put provjeravao). Danas je ta karta vec $250 (takse ukljucene). Ulaznice za utakmicu idu od $35-$120. Ove sto Omladinski Krug dzemata Nur obezbjedjuje su jucer (Utorak) kupljene po cijeni od $61.63 po karti (sve takse i ostala shranja ukljuceni). A evo i raspored sjedista:
ako ce mi Savez platiti hotel,avionsku kartu,kartu za utakmicu i nesto za shopping, mozda i razmislim sta ima USA, pa nisam Rokfeler, mrsko mi ih i u Zenici gledat a kamoli tamo mogli su malo dalje otic
ratata wrote:ako ce mi Savez platiti hotel,avionsku kartu,kartu za utakmicu i nesto za shopping, mozda i razmislim sta ima USA, pa nisam Rokfeler, mrsko mi ih i u Zenici gledat a kamoli tamo mogli su malo dalje otic
detroit-mercy wrote:
neko iz mase wrote:moze'l se cugati u ovom dzematskom busu ~
Samo voda od Mehkog Torabija .
manki wrote:"Rezervacije u džematu?"
Ja kada nemam nesto pametno da kazem ne pokusavam ni valjati gluposti.
@ratata - Sada sam pricao sa NS-om i oni kazu da su vec popunili kvotu izroda za ovu tekmi i svi ce biti smjesteni u lozama.
@detroit-merci i neko iz mase - bez obzira koje vjeroispovjesti ste treba da imate postovanja prema svome ali i drugima. Pitati glupa pitanja (a ovo sto si pitao to jeste) je samo znak nepostovanja. Kada organizira vjerska institucija nesto VALJDA treba imati trunke postovanja prema istoj i ustrucavati se od nekih stvari koje nipodastavaju vjersku ustanovu.
@manki - "50.000"+ ljudi u gradu a jos se niko drugi nije javio da ce organizovano prevoz praviti. Mislim da ljudi zasluzuju jedan VELIKI