METALIKA OTKAZANA

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Gatekeeper

Post by Gatekeeper »

blues_woman wrote:heh...lovu od busa vracaju od utorka... a od karte tek od 27.7... ma mozemo se oprostiti sa lovom... vecini ljudi kad su bili stonesi otkazani nikad lova od karte nije bila vracena :x
potvrdjeno. i mene su iz otasa zvali. pare od karte od utorka ad od karte od 27 jula. đubrad jedna! :x oni nisu pare poslali u zagreb nego koriste zato sto se u zagrebu vraca tek u julu pa i oni isto ! al su tako ofirni, pa mi nismo platili zagebu nego otasu i te su pare kod njih. a otas je kolko ja znam dobra agencija i mislim da oni imaju tih 16.000 km (ili vise). ma đubrad! :x a čičak......................... :x pa ja bih njega protjero iz zemlje
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

zensko wrote:eh pa vi ste barem saznali da je metalika otkazana a ja klapnula do zg na lennyev koncert i 2h prije saznamo da je otkazano :(

uzassss

mrav 8) dodjemo ti pivo :D

horni kad idemo na sisanje? sad nemas razloga da se vadis :lol:
Suti, u velikim sam problemima zbog toga...

Kazu da su odgodili za mjesec dana. Ne znam ni sam...
mrmot

Post by mrmot »

Krajem jula koncert Indexa u Londonu. Pare za karte šaljite poštom... (na koju ono adresu Čičak?)
Gatekeeper

Post by Gatekeeper »

horns&drums wrote:
zensko wrote:eh pa vi ste barem saznali da je metalika otkazana a ja klapnula do zg na lennyev koncert i 2h prije saznamo da je otkazano :(

uzassss

mrav 8) dodjemo ti pivo :D

horni kad idemo na sisanje? sad nemas razloga da se vadis :lol:
Suti, u velikim sam problemima zbog toga...

Kazu da su odgodili za mjesec dana. Ne znam ni sam...
kažu da je lenny odgođen za jesen
shayla

Post by shayla »

navodno "nije prodano dovoljno karata" za metallicu, a mislis ti da lova ide zagrebu? ma kurac, lova ide onom dopašu hetfiledu da mu zube stave! :lol:
Glumica

Post by Glumica »

Znam da nam je zemlja u k..., ali nije valjda da mu niko ne može ništa!?
moze... :oops: pitajte manijaka da mu noge polomi umjesto vas :D
Gatekeeper

Post by Gatekeeper »

shayla wrote:navodno "nije prodano dovoljno karata" za metallicu, a mislis ti da lova ide zagrebu? ma kurac, lova ide onom dopašu hetfiledu da mu zube stave! :lol:
:x
razmišlajm da ih prestanem slušati :lol: (šala)
Trooper

Post by Trooper »

Jedni su Maideni...

Prosle godine su u ovo doba Maideni svirali na istom mjestu, ali njima nije bio problem svirati pred 10 hiljada ljudi... to je jos jedan dokaz koliko nisko je pala Metallica :)
Gatekeeper

Post by Gatekeeper »

Trooper wrote:Jedni su Maideni...

Prosle godine su u ovo doba Maideni svirali na istom mjestu, ali njima nije bio problem svirati pred 10 hiljada ljudi... to je jos jedan dokaz koliko nisko je pala Metallica :)
upravu si

p.s. danas je utorak. je li iko dobio pare od karte za bus? later.....
demon

Post by demon »

gledao sam metallicu na open-u u blizini beca prije par sedmica.zao mi je svih ljudi koji su se nalozili da ih idu gledat u ZG.nista...sljedeci put se hvatajte slovenije ili austrije jer izgleda da su nam to najbliza mjesta na kojima bandovi stvarno sviraju
Trooper

Post by Trooper »

I ja sam ih gledao u Beogradu, zaista je steta za sve one koji ih nisu gledali, jer su zaista odlicni. Tri sata odlicne svirke, svirali su sve sto valja, svaki stari hit ukljucujuci ove "nove" i stvarno su fenomenalni. Jedini je problem u tome sto su se previse komercijalizirali, a najbolji dokaz za to je otkazivanje nastupa u Zg.

p.s. Ulaznica za Maidene je bila duplo jeftinija!
Post Reply