potvrdjeno. i mene su iz otasa zvali. pare od karte od utorka ad od karte od 27 jula. đubrad jedna!blues_woman wrote:heh...lovu od busa vracaju od utorka... a od karte tek od 27.7... ma mozemo se oprostiti sa lovom... vecini ljudi kad su bili stonesi otkazani nikad lova od karte nije bila vracena
METALIKA OTKAZANA
Moderator: _BataZiv_0809
-
Gatekeeper
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Suti, u velikim sam problemima zbog toga...zensko wrote:eh pa vi ste barem saznali da je metalika otkazana a ja klapnula do zg na lennyev koncert i 2h prije saznamo da je otkazano
uzassss
mravdodjemo ti pivo
![]()
horni kad idemo na sisanje? sad nemas razloga da se vadis
Kazu da su odgodili za mjesec dana. Ne znam ni sam...
-
Gatekeeper
kažu da je lenny odgođen za jesenhorns&drums wrote:Suti, u velikim sam problemima zbog toga...zensko wrote:eh pa vi ste barem saznali da je metalika otkazana a ja klapnula do zg na lennyev koncert i 2h prije saznamo da je otkazano
uzassss
mravdodjemo ti pivo
![]()
horni kad idemo na sisanje? sad nemas razloga da se vadis
Kazu da su odgodili za mjesec dana. Ne znam ni sam...
-
Gatekeeper
shayla wrote:navodno "nije prodano dovoljno karata" za metallicu, a mislis ti da lova ide zagrebu? ma kurac, lova ide onom dopašu hetfiledu da mu zube stave!
razmišlajm da ih prestanem slušati
-
Gatekeeper
upravu siTrooper wrote:Jedni su Maideni...
Prosle godine su u ovo doba Maideni svirali na istom mjestu, ali njima nije bio problem svirati pred 10 hiljada ljudi... to je jos jedan dokaz koliko nisko je pala Metallica
p.s. danas je utorak. je li iko dobio pare od karte za bus? later.....
-
demon
gledao sam metallicu na open-u u blizini beca prije par sedmica.zao mi je svih ljudi koji su se nalozili da ih idu gledat u ZG.nista...sljedeci put se hvatajte slovenije ili austrije jer izgleda da su nam to najbliza mjesta na kojima bandovi stvarno sviraju
-
Trooper
I ja sam ih gledao u Beogradu, zaista je steta za sve one koji ih nisu gledali, jer su zaista odlicni. Tri sata odlicne svirke, svirali su sve sto valja, svaki stari hit ukljucujuci ove "nove" i stvarno su fenomenalni. Jedini je problem u tome sto su se previse komercijalizirali, a najbolji dokaz za to je otkazivanje nastupa u Zg.
p.s. Ulaznica za Maidene je bila duplo jeftinija!
p.s. Ulaznica za Maidene je bila duplo jeftinija!