Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
putnik
#1 Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
Kao što napisah, zanteresiran sam za nabavku Meta alarma, pa me zanima ko u Sarajevu postavlja i servisira iste?
-
putnik
Nije desno nego lijevo u Paromlinskoj ulici, zelena zgrada, MEGA electronics. Zastupaju META SYSTEM i koliko sam vidio mogu ugraditi sve varijacije METE.
Pohvala momcima, zamijenili su mi relej u alarm centrali za cijelih dvadeset minuta i nisu skupi.
Sasvim suprotno od gore navedenog, moram da spomenem (da ne kažem POPLJUJEM) servisera firme Miholić Usluge Zagreb - ovlaštenog dealera META SYSTEMA I CONSTRUCTA (Mul-t-lock) za Hrvatsku.
Njihov serviser mi je, na moju konstataciju kako će mi ovdje zamijeniti relej, doslovno, sa podsmjehom rekao da "treba iskoristiti drugu stranu, jer tko će mijenjati relej, treba to lemiti na štampanoj pločici"

Pohvala momcima, zamijenili su mi relej u alarm centrali za cijelih dvadeset minuta i nisu skupi.
Sasvim suprotno od gore navedenog, moram da spomenem (da ne kažem POPLJUJEM) servisera firme Miholić Usluge Zagreb - ovlaštenog dealera META SYSTEMA I CONSTRUCTA (Mul-t-lock) za Hrvatsku.
Njihov serviser mi je, na moju konstataciju kako će mi ovdje zamijeniti relej, doslovno, sa podsmjehom rekao da "treba iskoristiti drugu stranu, jer tko će mijenjati relej, treba to lemiti na štampanoj pločici"
- pringless
#5 Re: Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
Mozel mi neko reci kako se mijenja akumulator ukoliko posjedujem Meta system alarm??
- ruud
#6 Re: Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
Tacno, ja sam tu ugradio meta system, pored AUTO SERVIS SPORT CAR radnje, mala radnja, ali moras uci s druge strane!Lud i ponosan wrote:Ugradjuju ga i momci koji su zastupnici za Zeder i Lavlju Kandzu na Dobrinji, malo prije Merkatora, kod picerije Dino...
- pringless
#7 Re: Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
Ne sa ceste nego obidjes okolo, pa udjes u naselje...??
do kolko rade, imas li br. telefona, i jesu li ti sta reki u vezi zamjene akumulatora?
do kolko rade, imas li br. telefona, i jesu li ti sta reki u vezi zamjene akumulatora?
- ruud
- iceman ze
#9 Re: Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
da li neko zna ima li neki servis za alarme, kad se krene od Velesica prema Kosevu prije tunela, navodno je ovaj vlasnik prije men tu ugadjivao alarm u vozilo......hvala 
- Skyfox
#10 Re: Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
ima li neko sa iskustvom cobra alarmom Komel vrsi ugradnju... samo se raspitujem...
- Skyfox
#11 Re: Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
imam vec neke brojeve, hvala svakako... Do sad su preporuke OK
-
alarm ba
#12 Re: Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
Meta-bh d.o.o. Sarajevo ovlasteni uvoznik i serviser za Bosnu i Hercegovinu
http://www.meta-bh.com
http://www.alarm.ba
http://www.meta-bh.com
http://www.alarm.ba
-
sarajevowintwr
#13 Re: Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
Iako je tema stara, znate li ko se u Sarajevu bavi servisiranjem alarma, konkretno Mete? Ona lampica na sofersajbni veoma slabo ili nikako ne blinka, kao da je neka baterija problem.
-
Aspartan
#14 Re: Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
MetaSystem MetaBH d.o.o.sarajevowintwr wrote: ↑20/11/2021 18:44 Iako je tema stara, znate li ko se u Sarajevu bavi servisiranjem alarma, konkretno Mete? Ona lampica na sofersajbni veoma slabo ili nikako ne blinka, kao da je neka baterija problem.
Vilsonovo šetalište 10, Sarajevo 71000
033 712-280
A inače Metu ugrađuje Porsche BH i Triab servis (između ostalih).
-
sarajevowintwr
#15 Re: Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
Njih sam 10ak puta pokudavao dobiti na tel, niko se nije javljao.Aspartan wrote: ↑20/11/2021 18:47MetaSystem MetaBH d.o.o.sarajevowintwr wrote: ↑20/11/2021 18:44 Iako je tema stara, znate li ko se u Sarajevu bavi servisiranjem alarma, konkretno Mete? Ona lampica na sofersajbni veoma slabo ili nikako ne blinka, kao da je neka baterija problem.
Vilsonovo šetalište 10, Sarajevo 71000
033 712-280
A inače Metu ugrađuje Porsche BH i Triab servis (između ostalih).
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#16 Re: Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
Gdje ima na ovoj adresi radionica za alarme?? 
U šumaprojektu
U šumaprojektu
- iceman ze
#17 Re: Meta system alarmi - ima li ovlašteni servis u Sarajevu?
kazu da sav povrat alarma malo dorade i uliva ih nekom drugom, nista se ne baca, rece mi drugar koji je imao problem sa aktivacijom jednog od brandiranijih sa garancijom