iskustva,
preporuke za prestave bilo ko ?
Moderator: Chloe
ultima_palabra wrote:MESS je sramota što se tiče karata, kao da hoće da obeshrabre ljude da idu... šteta, to bi mogao biti pravi festival, ovako je rezervisano za uži krug ljudiPa šta fali napraviti box office kao na SFF-u ili Jazzfestu?
alphonse kauders wrote:"ko se boji Virdžinije Vulf" - prestrašnoŽali Bože para i vremena, ali srećom dobih ulaznice džaba...
slazem se u potpunosti + ne bi im falilo da budu malo ljubazniji prilikom prodaje ulaznica, ipak ko pokriva odredjene troskove nego posjetioci?! ove godine ne idem jer me nisu nesto narocito privukli naslovi, a i nije mi se dalo peglati da kupim (naglasavam kupim i podebelo platim) karte, a da me tretiraju kao da sam eto, dosla dzaba da ih uzmem sto je bio slucaj prosle godineultima_palabra wrote:MESS je sramota što se tiče karata, kao da hoće da obeshrabre ljude da idu... šteta, to bi mogao biti pravi festival, ovako je rezervisano za uži krug ljudiPa šta fali napraviti box office kao na SFF-u ili Jazzfestu?
Black swan wrote:4 sata?
pa da brojim novčanice koje će mi pripasti ne bih mogao toliko dugo da ih brojim
Black swan wrote:halo ba nije 1700 i neka da je to jedini vid umjetnosti za mase
Black swan wrote:a ti s tribina drito u pozorište a ?
mumy wrote:Ja dobila karte za balet Gardenia...nesto mi ne zvuci privlacno!
Prvi dan prodaje karata nije bilo karata za oko 70% predstava - ljudi rezervisali karte sedmicu prijemiss v wrote:Pitarrr82 wrote:Ying & Yang brateBlack swan wrote:a ti s tribina drito u pozorište a ?![]()
dakle, ovako.. na prvi dan prodaje ulaznica (..pred kraj im radnog vremena, doduse)
vec nije bilo karata za 'pismo iz 1920'!!![]()
![]()
![]()
..a i oni ga stavili u onaj prcvoljak od Sartra