Meša Selimović - SP-U BiH

udrch

#26 Re: Meša Selimović - SP-U BiH

Post by udrch »

TechnoBoy wrote:
Ma jok Udrch, ne shvataaaš tiii koji su to planovii :lol: Čuj 22 godine i u stranci penzionera, i kaže glasaj za mene :lol: A da ni ne počinjem o ovim trolovima koji su se jučer registrovali, imaju 25 postova i to na ovim političkim temama koje su sami otvorili, i pametuju nekome ko se registrovao 2008 :run:
Ma TechnoB, daj se ti kandiduj, za tebe ću glasati koliki si idol :lol:

naravno, pod uslovom da ti nisi ovaj Meša pa ga toliko braniš
Haha moze ali za 2 godine ako si moja opstina ili za 4 :D. Skontat cemo nesto, vise cu se druziti ovdje na forumu da skupim sto vise glasova 8-) .

Udrch i ti ces glasati za mene aBd za 2 god? :shock:
Hoću Meša nema problema, kad priznaš glasaću i na ovim izborima..meni je svejedno..
Samo nemoj da ti program zapošljavanja mladih bude otpuštanje nas starijih koji imamo ženu i djecu, jer ćeš napraviti veću štetu, više će nas gladnih biti, a i ova omladina brate kad dođe do problema, stane i plače..dok ne uletimo mi stariji vjeruj mi njih 40 komada ne znaju šta će..dobro napadaju, dobro se brane, ali ne znaju igrati bez veznih igrača..danas sam ti opet imo istu situaciju, za njih nerješiva, a ja nađem vremena da se zajebajem i po forumu..
Vrteska

#27 Re: Meša Selimović - SP-U BiH

Post by Vrteska »

TechnoBoy wrote:
Ma jok Udrch, ne shvataaaš tiii koji su to planovii :lol: Čuj 22 godine i u stranci penzionera, i kaže glasaj za mene :lol: A da ni ne počinjem o ovim trolovima koji su se jučer registrovali, imaju 25 postova i to na ovim političkim temama koje su sami otvorili, i pametuju nekome ko se registrovao 2008 :run:
Ma TechnoB, daj se ti kandiduj, za tebe ću glasati koliki si idol :lol:

naravno, pod uslovom da ti nisi ovaj Meša pa ga toliko braniš
Haha moze ali za 2 godine ako si moja opstina ili za 4 :D. Skontat cemo nesto, vise cu se druziti ovdje na forumu da skupim sto vise glasova 8-) .

Udrch i ti ces glasati za mene aBd za 2 god? :shock:
Ja ću evo i na ovim. :oops:
TechnoBoy

#28 Re: Meša Selimović - SP-U BiH

Post by TechnoBoy »

Hoću Meša nema problema, kad priznaš glasaću i na ovim izborima..meni je svejedno..
Samo nemoj da ti program zapošljavanja mladih bude otpuštanje nas starijih koji imamo ženu i djecu, jer ćeš napraviti veću štetu, više će nas gladnih biti, a i ova omladina brate kad dođe do problema, stane i plače..dok ne uletimo mi stariji vjeruj mi njih 40 komada ne znaju šta će..dobro napadaju, dobro se brane, ali ne znaju igrati bez veznih igrača..danas sam ti opet imo istu situaciju, za njih nerješiva, a ja nađem vremena da se zajebajem i po forumu..
Rjesenje nije da se jedni otpuste da bi drugi radili, time se nista ne postize. Treba otvoriti nova radna mjesta, ali u proizvodnim djelatnostima. Sistemski su rusene fabrike, koje su prije rata bile giganti na EX YU prostorima da bi se prodale za 1 KM, kako bi neko zaradio milione od njihove prodaje. Ovoj Vladi je ostalo da proda BH Telecom i Elektroprivredu BiH i jos par firmi i oni mogu zavrsiti svoj mandat a obezbjedjeni su do kraja zivota. Federalna Vlada je ove godine "poslala" u penziju novih 25.000 ljudi a nije obezbjedila novac koji ce finansirati taj dodatni priliv penzionera. Osnovni problem je sto u BiH na 1,2 radnika dolazi 1 penzioner a omjer prije rata je bio 3 radnika po 1 penzioneru i tada nije bilo problema, sa kojim se suocavamo danas.

Mesa Selimovic

Iskustvo je majka znanja, ti ga sigurno imas i vise nego dovoljno. Evo brate ako si u mogucnosti, javi se na faceu na ovaj profil: http://www.facebook.com/profile.php?id=620512028. Tu smo da pomognemo u vezi bilo cega, i taman da saznas ko je TechnoBoy a ko Mesa i zasto je ova tema na Sa-x forumu pokrenuta. Hvala velika na ucescu u diskusiji tebi a i ostalima, to mnogo znaci pa makar diskusija nekada otisla i u negativnom smjeru.

Pozz.
Last edited by TechnoBoy on 28/09/2010 10:07, edited 2 times in total.
TechnoBoy

#29 Re: Meša Selimović - SP-U BiH

Post by TechnoBoy »

Ja ću evo i na ovim. :oops:
Hvala :), ako mognes javi se na faceu: http://www.facebook.com/profile.php?id=620512028

Pozz.
TechnoBoy

#30 Re: Meša Selimović - SP-U BiH

Post by TechnoBoy »

bob7 wrote:Mesa svi smo uz tebe!!!
Hvala prijatelju na podrsci u njegovo ime.

Pozz.
udrch

#31 Re: Meša Selimović - SP-U BiH

Post by udrch »

TechnoBoy wrote:
Rjesenje nije da se jedni otpuste da bi drugi radili, time se nista ne postize. Treba otvoriti nova radna mjesta, ali u proizvodnim djelatnostima. Sistemski su rusene fabrike, koje su prije rata bile giganti na EX YU prostorima da bi se prodale za 1 KM, kako bi neko zaradio milione od njihove prodaje. Ovoj Vladi je ostalo da proda BH Telecom i Elektroprivredu BiH i jos par firmi i oni mogu zavrsiti svoj mandat a obezbjedjeni su do kraja zivota. Federalna Vlada je ove godine "poslala" u penziju novih 25.000 ljudi a nije obezbjedila novac koji ce finansirati taj dodatni priliv penzionera. Osnovni problem je sto u BiH na 1,2 radnika dolazi 1 penzioner a omjer prije rata je bio 3 radnika po 1 penzioneru i tada nije bilo problema, sa kojim se suocavamo danas.

Mesa Selimovic

Iskustvo je majka znanja, ti ga sigurno imas i vise nego dovoljno. Evo brate ako si u mogucnosti, javi se na faceu na ovaj profil: http://www.facebook.com/profile.php?id=620512028. Tu smo da pomognemo u vezi bilo cega, i taman da saznas ko je TechnoBoy a ko Mesa i zasto je ova tema na Sa-x forumu pokrenuta. Hvala velika na ucescu u diskusiji tebi a i ostalima, to mnogo znaci pa makar diskusija nekada otisla i u negativnom smjeru.

Pozz.
Nisam registrovan na ovom ludom facebukingu i nemam potrebe da se javljam, svoje probleme mogu hvala Bogu i sam da rješavam..
Lijepo to Meša kažeš da ćeš otvoriti nova proizvodna radna mjesta, ali mene zanima kad, gdje, kako, sa kojim parama, znaš li da država više ne može otvarati svoje nove fabrike?
Nemoj mi priče o započinjanju gradnje koridora 5C i slične gluposti..reci mi kako ćeš otvoriti novo proizvodno radno mjesto?
Vrteska

#32 Re: Meša Selimović - SP-U BiH

Post by Vrteska »

TechnoBoy wrote:Rjesenje nije da se jedni otpuste da bi drugi radili, time se nista ne postize. Treba otvoriti nova radna mjesta, ali u proizvodnim djelatnostima. Sistemski su rusene fabrike, koje su prije rata bile giganti na EX YU prostorima da bi se prodale za 1 KM, kako bi neko zaradio milione od njihove prodaje. Ovoj Vladi je ostalo da proda BH Telecom i Elektroprivredu BiH i jos par firmi i oni mogu zavrsiti svoj mandat a obezbjedjeni su do kraja zivota. Federalna Vlada je ove godine "poslala" u penziju novih 25.000 ljudi a nije obezbjedila novac koji ce finansirati taj dodatni priliv penzionera. Osnovni problem je sto u BiH na 1,2 radnika dolazi 1 penzioner a omjer prije rata je bio 3 radnika po 1 penzioneru i tada nije bilo problema, sa kojim se suocavamo danas.

Mesa Selimovic
Ho'š nam to ti otvorit' nova radna mjesta? :oops:
TechnoBoy

#33 Re: Meša Selimović - SP-U BiH

Post by TechnoBoy »

Odgovore cete dobiti poslje izbora, ne od mene, vec od Meše. Nema covjek vremena zbog rada na terenu.

Ovu priliku bih iskoristio da cestitam 1. Oktobar međunarodni dan starih svim ljudima trece dobi.

Pozz.
nokia6170

#34 Re: Meša Selimović - SP-U BiH

Post by nokia6170 »

TechnoBoy wrote:

Pozz.
Staljin bi taj problem lako rijesio....No Man, No Problem :D
hadžialagić

#35 Re: Meša Selimović - SP-U BiH

Post by hadžialagić »

TechnoBoy wrote:Odgovore cete dobiti poslje izbora, ne od mene, vec od Meše. Nema covjek vremena zbog rada na terenu.
Nema sad vremena, a nezaposlen. :) Kako li će ga tek onda imati kad bude zaposlen? :lol: :D On i Pamuk tandem iz snova. :-)
udrch

#36 Re: Meša Selimović - SP-U BiH

Post by udrch »

TechnoBoy wrote:Odgovore cete dobiti poslje izbora, ne od mene, vec od Meše. Nema covjek vremena zbog rada na terenu.

Ovu priliku bih iskoristio da cestitam 1. Oktobar međunarodni dan starih svim ljudima trece dobi.

Pozz.
Želimo ti pobjedu..a ovako ćeš ti nama pomoći..skineš nas ko s k....
Post Reply