to je rekao jedan moj poznanik koji voza E55 AMG uvezen direktno iz evrope u US.

Ima jedno 15 dana upoznao sam jednog tipa sto voza 04 E55 AMG. tip ga uvezo direktno iz njemacke. kaze izaso ga oko 50,000 dolara. (normalna cijena u US je oko 80,000). kaze osim snage i udobnosti ovo auto nevalja kur**. ovo cu prodajem i kupujem novo ali mercedesa vise nikad.
kaze auto mu trosi nekih 30+ tak litara. elektronika je podivljala. da nisam vidio svojim ocima nebi vjerovo. BRISACI se pale kada prtisnes KOCNICU. hehehe. konto ja neko mu preveslo zice ali onda se upali recimo svirena. siber se otvara nekada sam od sebe. ma bruku toga. auto ko da je opsjednuto. kaze tip iso sam kod dilera. oni resetuju komp i sve to ali opet se ista stvar desi. kaze da je prico sa jos nekoliko vlasnika tih auta i da i oni imaju slicnih problema.
problemi u programu napravljenom od MB-AMG tima.
poenta:
nisu samo akumulatori u tim studijama za kvalitet i kvarove.
p.s.
na carinici su ga natjerali da napravi modifikacije za US trziste i dok ih nije uradio nisu mu dali da ga registruje. nije mi naveo sve ali kaze da je morao promjeniti svjetla, instrument tablu, staviti vin na prozore kao i na dashboard.