Mercedes c klasa elektronika

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
eldin_bla

#1 Mercedes c klasa elektronika

Post by eldin_bla »

Pozdravljam prija par mjeseci kupio sam mercedesa c 200cdi 2004 godina I nisam imo problema.nikakvih prezadovoljam sam bio da bi prija 4 noci doso u firmu I auto je bilo prekriveno mrazom I upalilo bez priblema dodem kuci parkiram u garazu da bi ujutro auto bilo mrtvo bez struje prva pomisao ukro neko akomulator mi al nije odem majstoru reko slab il nesto kaze nevalja kupi novi odem kupim nov akomulator da bi sljedece jutro isto bilo odem opet majstoru kaze alternator odem napravim I njeg da bi opet isto bilo zanima me vase misljenje zbog cega gubi struju treba mi neka pomoc ko moze.to rijesiti il da odprilike.kaze.sta je u pitanju
condy

#2 Re: Mercedes c klasa elektronika

Post by condy »

Jesi siguran da je alternator popravljen ?
Možda da odeš u mečkin servis da oni to pregledaju i da urade dijagnostiku

Imali auto nešto dodatno ugrađeno, što nije fabričko, ili iz drugog modela mercedesa neki lcd radio, navigaciju, ....
eldin_bla

#3 Re: Mercedes c klasa elektronika

Post by eldin_bla »

Nema nista sve je fabricko jest popravljen je puni ga nirmalno.dok.auto radi sve uredno lad se ugasi pocne praznot ga neki potrosac

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
dgL_

#4 Re: Mercedes c klasa elektronika

Post by dgL_ »

eldin_bla wrote:Nema nista sve je fabricko jest popravljen je puni ga nirmalno.dok.auto radi sve uredno lad se ugasi pocne praznot ga neki potrosac

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Nesto ti vuce struju, odnosno ostaje upaljeno preko noci bez kontakta... Otidji nekom boljem elektricaru nek se poigra... Naci ce garant...
corsa

#5 Re: Mercedes c klasa elektronika

Post by corsa »

Neka ti električar obrati pažnju na tablu. Ona zna iz nekog razloga vući struju na modelima prije facelifta.
Post Reply