Mercedes-Benz nova A-klasa
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- respo
#551 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
ja ti fino kazem ako se tebe ne tice ne mjesaj se a ako si poceo ti sa vrijedjanjima i to onda ti fino kazem nemoj jer nece dobro zavrsiti
ne diram te ne diraj me ako me dirnes najebo si
ja sam svoje rekao
ne diram te ne diraj me ako me dirnes najebo si
ja sam svoje rekao
-
goran16v
#552 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
Ti rekao svoje, ja najebo? Auuu sto si smijesan, pardon opasan...
- respo
#553 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
samo se ti smij
-
goran16v
#554 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
Pa sta cu kad si smijesan sa svojim prijetnjama na PP i na PDF-u...respo wrote:samo se ti smij
- vukojebina
#555 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
Hahaha koji pacenik majko moja... Proziva druge kako se kurce i hvataju trebe na ono sto imaju, a svi bolan znaju kakve si ovdje hvalospjeve piso o tome kako se curice lijepe na tvog pezoa cc... Plus, veliki broj cura ns ovom forumu je pisalo i spominjalo kako im punis inbox porukama sa pozivima na pice... Heeeeeej kolko moras bit jadan za tako nesto...
I da, ja jos nigdje nisam vidio de emko piso o tome kako je on frajer sto ima takvo auto.. Kad ga spomene to se uglavnom odnosi na karakteristike tog ili slicnog auta.. I ne vidim u cemu je tu problem? Ne pase ti kad pise o autima koje nema, jer ne zna i ne moze znati nista o njima.. A kad pise o onome koje ima, onda je kurcenje... E jada majko moja...
I da, ja jos nigdje nisam vidio de emko piso o tome kako je on frajer sto ima takvo auto.. Kad ga spomene to se uglavnom odnosi na karakteristike tog ili slicnog auta.. I ne vidim u cemu je tu problem? Ne pase ti kad pise o autima koje nema, jer ne zna i ne moze znati nista o njima.. A kad pise o onome koje ima, onda je kurcenje... E jada majko moja...
- respo
#556 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
i ti se pronasao? dobro je trojica 
-
goran16v
#557 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
Sad si gotov, sad ce ti poslati prijetecu poruku na PP da se ne kacis s njima inace si na*ebo...vukojebina wrote:Hahaha koji pacenik majko moja... Proziva druge kako se kurce i hvataju trebe na ono sto imaju, a svi bolan znaju kakve si ovdje hvalospjeve piso o tome kako se curice lijepe na tvog pezoa cc... Plus, veliki broj cura ns ovom forumu je pisalo i spominjalo kako im punis inbox porukama sa pozivima na pice... Heeeeeej kolko moras bit jadan za tako nesto...
- Industrialyzer
#558 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
I jel neko sjeo u A klasu, provozao ili dalje mlatimo praznu slamu 
-
Gost1515
#559 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
ma ja bi nešto i napisao ... nego me strah sada ...Industrialyzer wrote:I jel neko sjeo u A klasu, provozao ili dalje mlatimo praznu slamu
- Industrialyzer
#560 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
Gost1515 wrote:ma ja bi nešto i napisao ... nego me strah sada ...Industrialyzer wrote:I jel neko sjeo u A klasu, provozao ili dalje mlatimo praznu slamu
- Udri Miću po glaviću
#561 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
Paša moj solidni,izvini ali na ovoj temi samo ti i tebi slični ispadate kompleksaši(jos sad kad procitah ovo da si slao PP curicama i hvalio Pezoarespo wrote:moram jer ne zelim da mi kompleksas vodi politiku zato nam i jeste ovako u drustvu ali to je druga tema o njoj mozemo na sukladnoj temigoran16v wrote:
Pa ti se petljas nepozvan emki u njegovo qurcenje sa nekim mudrovanjem i stvaranjem slike uz glup argument da "moras" kad se qurci, a ja samo primjecujem da ne moras i da je tvoj arteakcija rezultat neceg drugog...
a primjecivanje ti nije jaca strana izgleda
Pustis covjeka nek usporedjuje svoje auto sa cim god hoce,ti ako imas dovoljno aduta i mozga u glavi,a smatras da nije tako kao sto on tvrdi,ti fino konkretno dokazima pobijes njegove tvrdnje.
Ako ima nesto i zeli da se hvali time,nek se hvali.Sta sad treba da neko bude zavidan pa da na svaki pomen Audija,ospes drvlje i kamenje po istom. Uzmi i ti nesto u zivotu i hvali se time ako ti prilici.Ako ti ne prilici hladno iskuliraj i to je to...
Nema potrebe za nekim animozitetima i bezveznim furkama.Ovo je svakako forum sa stotinama ljudi i stotinama razlicitih misljenja i profila.Zato i jeste forum.Ali u granicama normale da se diskutuje
-
emko1234
#562 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
RESPO zvani don juan de marco s foruma. frajer grize ko pirana. ne napada samo na fbu nego i na forumu preko pp i onda dodje i drzi nekom lekciju iz moralisanja.
bolan, prvo nauci koristit znakove interpunkcije. postovi su ti necitljivi. ne zna se jesi li posao il dosao. pa onda diskutuj o necemu.
bolan, prvo nauci koristit znakove interpunkcije. postovi su ti necitljivi. ne zna se jesi li posao il dosao. pa onda diskutuj o necemu.
-
Seawolf
#563 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
Svima koji namjeravaju kupiti novu A-klasu, toplo preporučujem da se opredijele za novi automatizovani 7-stepeni DCT mjenjač.
Standardno se isporučuje u A 250 BlueEFFICIENCY, A 250 Sport i A 220 CDI BlueEFFICIENCY. Opciono se može naručiti u svim ostalim verzijama. Uvijek ide u kombinaciji sa motorima Mercedes-Benz, ne sa motorima razvijenim u saradnji sa Renault-om.
U automobilu koji ga ima, prešao sam do sada preko 8.000 km i prezadovoljan sam.
Čak i u "E" modu, osigurava jako dobra ubrzanja, a u "S" modu auto postaje pravi sportaš. Potrošnja goriva je na nivou automobila sa standardnim ručnim šestostepenim mjenjačem. U ručni mod šaltanja se prebacuje pritiskom na dugme na centralnoj konzoli, ili nešto duži pritisak na jedan od šalt-padova iza volana. Ručica za izbor D-N-R-P je iza volana, sa desne strane, a ručno šaltanje je na šalt-padovima iza volana, tako da je prostor između vozačevog i suvozačevog sjedišta potpuno slobodan. Što je dobro za auto jebače, kojih ovdje, vidim, ne nedostaje.
Standardno se isporučuje u A 250 BlueEFFICIENCY, A 250 Sport i A 220 CDI BlueEFFICIENCY. Opciono se može naručiti u svim ostalim verzijama. Uvijek ide u kombinaciji sa motorima Mercedes-Benz, ne sa motorima razvijenim u saradnji sa Renault-om.
U automobilu koji ga ima, prešao sam do sada preko 8.000 km i prezadovoljan sam.
Čak i u "E" modu, osigurava jako dobra ubrzanja, a u "S" modu auto postaje pravi sportaš. Potrošnja goriva je na nivou automobila sa standardnim ručnim šestostepenim mjenjačem. U ručni mod šaltanja se prebacuje pritiskom na dugme na centralnoj konzoli, ili nešto duži pritisak na jedan od šalt-padova iza volana. Ručica za izbor D-N-R-P je iza volana, sa desne strane, a ručno šaltanje je na šalt-padovima iza volana, tako da je prostor između vozačevog i suvozačevog sjedišta potpuno slobodan. Što je dobro za auto jebače, kojih ovdje, vidim, ne nedostaje.
-
Seawolf
#564 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
Što bi se reklo: "Neka slika govori umjesto riječi":

Last edited by Seawolf on 28/02/2013 09:34, edited 1 time in total.
- respo
#565 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
je li trebam opet onu sliku stavljati u nedostatku argumenata pocne se o pravopisuemko1234 wrote:RESPO zvani don juan de marco s foruma. frajer grize ko pirana. ne napada samo na fbu nego i na forumu preko pp i onda dodje i drzi nekom lekciju iz moralisanja.
-
goran16v
#566 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
Ja se ne bih javljao dok me malo "ne zaborave" 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#567 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
goran16v wrote:Ja se ne bih javljao dok me malo "ne zaborave"
- ifas
#568 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
moj je yugo najbolji i tacka !
-
goran16v
#569 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
Jesi pravi kompleksas i takvi treba nam vode politiku!ifas wrote:moj je yugo najbolji i tacka !
Last edited by goran16v on 12/10/2012 18:07, edited 1 time in total.
- respo
#570 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
ja se ne bih mjesao tamo gdje mi nije mjesto pa to preporucujem i tebigoran16v wrote:Ja se ne bih javljao dok me malo "ne zaborave"
-
goran16v
#571 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
Eno ga opet...
- respo
#572 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
gorane ne tice te se ova prica zato ODJEBI
-
goran16v
#573 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
Nisam ti ja kriv sto glumis mangupa bez pokrica, sad trpi ...respo wrote:gorane ne tice te se ova prica zato ODJEBI
- respo
#574 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
pa ako se bude trebalo osjetit ces glumu i na svojoj kozi sa pokricemgoran16v wrote:Nisam ti ja kriv sto glumis mangupa bez pokrica, sad trpi ...respo wrote:gorane ne tice te se ova prica zato ODJEBI
ps. pa ces trpiti
-
goran16v
#575 Re: Mercedes-Benz nova A-klasa
Uuuu, nemoj molim te... ili da to nije poziv na picence, a...?respo wrote: pa ako se bude trebalo osjetit ces glumu i na svojoj kozi sa pokricem
ps. pa ces trpiti