MERCATOR BH

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
TUBI

#1 MERCATOR BH

Post by TUBI »

Poz svima,

Zanima me da li neko ima radnog iskustva u mercatoru, pa da mi kaze kakav je poslodavac, kolike su plate za poslovodje ili opcenito kolika im je najniza plata.
Hitna mi je ova informacija pa ako neko zna, bio bih mu zahvalan na odgovoru.

Poz.
TUBI

#2 Re: MERCATOR BH

Post by TUBI »

dajte ljudi ako neko zna potrebna mi je ova inormacija, plate poslovodja???'
cappy_tempo

#3 Re: MERCATOR BH

Post by cappy_tempo »

obicnom radniku se vrti oko 500-600KM,a budi siguran da neces imat nesto puno vecu platu jer slovenci su propali na sve moguce nacine.npr u merkuru na stupu da te unaprijede kao za nekog sefa 50KM vecu ti platu daju,a za sve zivo tebe krive.a posto je mercator kupio merkur onda ti je sve to u 5 deka
zonna

#4 Re: MERCATOR BH

Post by zonna »

cappy_tempo wrote:obicnom radniku se vrti oko 500-600KM,a budi siguran da neces imat nesto puno vecu platu jer slovenci su propali na sve moguce nacine.npr u merkuru na stupu da te unaprijede kao za nekog sefa 50KM vecu ti platu daju,a za sve zivo tebe krive.a posto je mercator kupio merkur onda ti je sve to u 5 deka
mercator kupio merkur?
otkud to?
provjereno ili si i ti cuo/cula?
cappy_tempo

#5 Re: MERCATOR BH

Post by cappy_tempo »

zonna wrote:
cappy_tempo wrote:obicnom radniku se vrti oko 500-600KM,a budi siguran da neces imat nesto puno vecu platu jer slovenci su propali na sve moguce nacine.npr u merkuru na stupu da te unaprijede kao za nekog sefa 50KM vecu ti platu daju,a za sve zivo tebe krive.a posto je mercator kupio merkur onda ti je sve to u 5 deka
mercator kupio merkur?
otkud to?
provjereno ili si i ti cuo/cula?
ima tome...vrtilo se po vijestima,a i od samih radnika merkura.trebao je merkur uzeti mercator ali je onda mercator uzeo merkur.ma slovenske budalastine i pranje para.padne li merkur pada pola slovenije,a vjerujem da je isto i sa mercatorom.
zonna

#6 Re: MERCATOR BH

Post by zonna »

pa vidim ja da u zadnje vrijeme opustosio totalno merkur. ja sam mislila da zatvaraju.
cappy_tempo

#7 Re: MERCATOR BH

Post by cappy_tempo »

pa i bili su pred stecajem,hapsenja je bilo jer su ogromne milione pokrali,ovdje su radili sta su htjeli,narucivali sta su htjeli i jos opalili cijene i cudili se sto idu u minus. cuo sam da su se kao poceli vaditi,doveli neke nove ljude,pametnije pa cemo vidjeti sta ce biti od svega toga.kako god merkur i mercator bi mi bilo zadnje mjesto gdje bih trazio posao jer slovenci su mutni pravo,plate nikakve,ugovori fuj,kontaju glupe bosnje pa se znaju izivljavati i tako to. iz merkura je otisao ko god je mogao tako da je 90% ostala raja koja ne mogu naci drugi posao :-D . izvinjavam se autoru teme sto odoh malo u drugu stranu :D
Post Reply