Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
hrle1976

#26 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by hrle1976 »

karanana wrote:tako je. skeniraj svoja dokumenta a onda mi daj zvizov profil pa da vidim.

pa pogodio je da ce roknut onoga harison forda...ne znam ime jer ne pratim star warse od prva tri originala.
Jarane vako da se dogovorimo ti zapocni temu da otljucaju zviza pa neka fino on skenria svoj rodni list a ja cu tebi dati moj facebook pa usporedi. Uostalom zvizov rodjo je aktivan sa nickom beobasket (nisam 100% siguran ali tako nesto) pa njega upitaj gdje je zvizov rodni list. Jer ako pamtis imali su zajednicki nick, pa je onda zviz reko eto rodjo ima svoj profil.
Edin H.

#27 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by Edin H. »

hrle1976 wrote:
karanana wrote:tako je. skeniraj svoja dokumenta a onda mi daj zvizov profil pa da vidim.

pa pogodio je da ce roknut onoga harison forda...ne znam ime jer ne pratim star warse od prva tri originala.
Jarane vako da se dogovorimo ti zapocni temu da otljucaju zviza pa neka fino on skenria svoj rodni list a ja cu tebi dati moj facebook pa usporedi. Uostalom zvizov rodjo je aktivan sa nickom beobasket (nisam 100% siguran ali tako nesto) pa njega upitaj gdje je zvizov rodni list. Jer ako pamtis imali su zajednicki nick, pa je onda zviz reko eto rodjo ima svoj profil.
Jeste, postovi isto biopolar disease. :D
hrle1976

#28 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by hrle1976 »

Edin H. wrote:
hrle1976 wrote:

Jeste, postovi isto biopolar disease. :D

Evo profil od zvizovog rodjaka: http://forum.klix.ba/memberlist.php?mod ... e&u=298893
ExNihilo

#29 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by ExNihilo »

Nije Zviz, ali zna lično Zviza, njegovog rođaka i profil koji ovaj koristi na forumu. :lol:
hrle1976

#30 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by hrle1976 »

ExNihilo wrote:Nije Zviz, ali zna lično Zviza, njegovog rođaka i profil koji ovaj koristi na forumu. :lol:
Zato sto zviz rece tada jos je javno napisao u temi svedska puca po shavovima ili kako je vec ta tema se zvala.
dildi

#31 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by dildi »

hrle1976 wrote:
ExNihilo wrote:Hoćeš odmah? U Pragu sam. Bez zajebancije.
Ja sam u Hamburgu, ako vec pratis moje postove trebao bi znati da u Prahu sad samo dodjem kad imam slobodno tj vikendom ili po eventualno po potrebi. Ako si u Prahi povodom skolovanja ili kako vec na pp. ti javim kad sljedeci put idem pa sjednemo.
Pa danas je subota - vikend, jesil u Pragu ili u Minhenu ?

Znas da imas privatni business u Pragu.
hrle1976

#32 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by hrle1976 »

dildi wrote:
hrle1976 wrote:
Ja sam u Hamburgu, ako vec pratis moje postove trebao bi znati da u Prahu sad samo dodjem kad imam slobodno tj vikendom ili po eventualno po potrebi. Ako si u Prahi povodom skolovanja ili kako vec na pp. ti javim kad sljedeci put idem pa sjednemo.
Pa danas je subota - vikend, jesil u Pragu ili u Minhenu ?

Znas da imas privatni business u Pragu.

Kad imam vremena odem pretezno vikendom, jer ti sad laske.
Edin H.

#33 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by Edin H. »

hrle1976 wrote:Otkud ovaj mentalitet na tim prostorima. Ne samo u BiH, vec isto vazi za citavu bivsu SFRJ. Imam osjecaj, da gotovo 96% ima ovu percepciju, nebitno radnik, sitni poduzetnik, veliki poslodavac, politicar, doktor zdravlja, profesor, policajac, vojnik, tokar ili taksista. Radnik ili neko bez posla. Cak sto vise ovaj mentalitet se nosi sa sobom u tkz. bijeli svjet. Primjerice brojni prijevremenski penzioneri, koji su na simulacijama i izvodnjeu budala, navije po Skandinavskim zemljama, zajebali drzave na taj nacin.
I jos onda raja kaze, e vala svaka mu cast. snasao se :-) i ja bih volio da sam mogao.

Prema mozda da se ipak vratimo na raspravu o tvom i zvizovom identitetu, slicnostima i razlicitostima.

Da li ima iko na forumu iz policije ciji je posao profiliranje pocinilaca djela?
hrle1976

#34 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by hrle1976 »

Ko god hoce zvizov facebook profil ima na kod mene na p.m. pa se dopisujte a mene zaobidjite.
dildi

#35 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by dildi »

hrle1976 wrote:Ko god hoce zvizov facebook profil ima na kod mene na p.m. pa se dopisujte a mene zaobidjite.
Daj nam svoj profil i zvizov, da za znamo da komuniciramo sa dvije razlicite osobe.

Inace ako das samo zvizov FB to znaci sa sa tobom pricamo i na FB.
Matzan

#36 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by Matzan »

Moj ti hrle... oni Zviza zajebaše, a da ne zajebu državu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#37 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by Velkoski »

Predaj se Zvizeeee izgubio si booojjj
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#38 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by Chmoljo »

ExNihilo wrote:
hrle1976 wrote:
Javi se kad budeš tu, nađemo se na Vaclavu da ti Zviznem onu šamarčinu što sam zimus obećao.
pitjke ste ako se ne pobijete.

:sabur:

niste pitjke, ovako se u raji loži :D
hrle1976

#39 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by hrle1976 »

Velkoski wrote:Predaj se Zvizeeee izgubio si booojjj
Nek se predaje ko god zeli kome, jer ja nemam nikome sta da polazem. Vi koji provocirate idete na igrnor i tacka. Pisite sta vam je mila volja a isto tako mozete da mislite, imate pravno nato.
sunceKOtepsija

#40 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by sunceKOtepsija »

karanana wrote:pa znao je sta ce se desiti i pogodio je.
ExNihilo wrote:Znao je moj kurac.
polako, cini mi se da je pricao da je gledao film prije premijere?
karanana

#41 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by karanana »

Gledo ga prije onog fana kojem su producenti pred smrt organizovali privatnu premijeru.
ExNihilo

#42 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by ExNihilo »

Jedini ovdje sa definitivnim odgovorom na temu hrle = Zviz, osim samog hrleta, jeste Chmoljo. Pa Chmoljavi, šta je za reći? :D
sunceKOtepsija

#43 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by sunceKOtepsija »

:lol:
al opet nama moze zvucat nevjerovatno
sunceKOtepsija

#44 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by sunceKOtepsija »

nek otkljuca zviza :lol:
Niemand

#45 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by Niemand »

hrle1976 wrote:Otkud ovaj mentalitet na tim prostorima. Ne samo u BiH, vec isto vazi za citavu bivsu SFRJ. Imam osjecaj, da gotovo 96% ima ovu percepciju, nebitno radnik, sitni poduzetnik, veliki poslodavac, politicar, doktor zdravlja, profesor, policajac, vojnik, tokar ili taksista. Radnik ili neko bez posla. Cak sto vise ovaj mentalitet se nosi sa sobom u tkz. bijeli svjet. Primjerice brojni prijevremenski penzioneri, koji su na simulacijama i izvodnjeu budala, navije po Skandinavskim zemljama, zajebali drzave na taj nacin.
Ne znam sta je sa mentalitetom, al posto si ti maher, objasni nam detaljnije kako se vara. :)

http://forum.klix.ba/koliko-vrijedi-sta ... 48s25.html
hrle1976 wrote: Za te pare ako si maher mozes izidati kucu da padnes na dupe. Mozes naci nekoga u skripcu da ti da zemlju budi posto, podmazati nekoga na odredjenim mjestima, kupiti material, malo platiti kojeg zidara / radnika, malo se sam osafunjati, nabaviti namjestaj, malo gdje sta maznuti ako i to treba, nabaviti pistolj i sanduk municije, i na kraju da ti ostane za gajbu pive i kurve. Te da s njom gledas u finu kucu. Cak i bazen ces moci napraviti. Sve to za nekih 100.000km eto nek je i 110.000km.

...

Pa samo koliko je policajaca u SA zbog mene imalo dzeparca za kifle. I ako jako rijetko naletim, znam nekad osinut po gasu, pa me zaustavi, daj cenera, evt. cvaju i rijesen slucaj.
SpecialOffer

#46 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by SpecialOffer »

Znaci i Zvisa uloviste u Panamskim papirima :lol:
karanana

#47 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by karanana »

zviz izvozi mentalitet po pragu, danskoj i drugdje u evropi. cini mi se da je i spominjo kako nesto vara i petlja u danskoj.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#48 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by _BataZiv_0809 »

Al lik frontalno i sto je najsmjesnije dobrovoljno upade u masinu :mrgreen:

Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#49 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by Matijevic_Vlado »

Jest jest Hrle=Zviz i Vjesalica=Hemera :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#50 Re: Mentalitet: zajebi drzavu kako znas i umijes

Post by _BataZiv_0809 »

Matijevic_Vlado wrote:Jest jest Hrle=Zviz i Vjesalica=Hemera :mrgreen:
Konasjer Karlin=ljubav aha.
:
Dobra ideja za temu, da rusimo krinke :hm: