Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odgovorno tvrdim, ponavljam odgovorno tvrdim kao covjek koji se 13 gd bavio i profesionalno kosarkom,da je trener Bosne nocas doveo svoju ekipu u poraz i jedini je krivac za to.
nemogu da vjerujem sta uradi covjek sa zamjenom u najkljucnijem momentu utakmice...jos nemogu sebi doci
nisam strucnjak, ali mi je nelogican onaj potez izvoditi lance-a dok se utakmica lomi, i uz to misanovic/antic imaju po 4 licne. ipak, zvezda je bolja ekipa, respekt.
Odgovorno tvrdim, ponavljam odgovorno tvrdim kao covjek koji se 13 gd bavio i profesionalno kosarkom,da je trener Bosne nocas doveo svoju ekipu u poraz i jedini je krivac za to.
nemogu da vjerujem sta uradi covjek sa zamjenom u najkljucnijem momentu utakmice...jos nemogu sebi doci
Hajd drago mi je da se neko moze i smijati ali ne mogu da vjerujem da da neko moze onako grozno voditi utakmicu, srecom velikom vecinom utakmice igraci su sami vodili utakmicu u pravom smjeru i odrzavali igru ....on ih je jednostavno ubio....
nemam rijeci jeli moguce da se nije predoziro...ozbiljno
covjece znam igru, ozbiljno ti govorim ono sto je on nocas uradio je
DIVERZIJA
Last edited by Mahalac on 20/04/2006 22:31, edited 1 time in total.
Znam zvucim klasicno pametovanje ali vjeruj totalna trenerska diverzija, dabogda da je ne znanje
losa taktika u svim momentima utakmice
krivi igraci na krivim mjestima
potpuno nepostojanje prekida i koristenja TO
IZMJENE presudna greska...vjerovao to ili ne
jesi mozda vidio ijednu uigranu akciju da ne kazem naslijepo gurnutu loptu osim u zvezde
more toga i toliko ocigledno
Last edited by Mahalac on 20/04/2006 22:37, edited 1 time in total.
Ja ne znam samo zašto mi imamo manjak trenerskog kadra u svakom sportu pogotovo u košarci? Ovo govorim jer će sutra tema dostići 10 stranica, poruka stručnjaka kako je trebalo, šta je trebalo...
Nisam imala priliku da pogledam utakmicu.
Steta sto smo izgubili...
Ne zelim previse da komentarisem, ali zelim samo da kazem da ne smijemo dizati ruke od igraca odmah kad izgube (ako je trener zezn`o situaciju onda neka ga je sramota).
Lopta je okrugla, valjda nas posluzi sreca drugi put...
čista diverzija. ima ovdje mutne love, bilo je skauta, hjtela se lova zaraditi na šehoviću i bavčiću ali kad vidiš 5 minuta da ih ne ide onda ih vadiš a ne držiš onog šehovića do kraja...
šehović nije ošuto po košu... mrljo se ko žvaka po terenu... menso šta ti je sa ikonićem bilo... frajer bar zna šutnut...
menso je zaslužio one povike na kraju definitino čitava je dvorana vršitala da ih vadi...
mensi je bolje da si ufati noge jer mu ovakav poraz raja neće zaboraviti...
ljudi, imali smo 8 razlike, ludilo u dvorani i onda totalni raspad glupim izmjenama