menstruacija__-----------samo za cure
Moderator: anex
-
anyy
#1 menstruacija__-----------samo za cure
..........
Last edited by anyy on 20/04/2009 15:30, edited 1 time in total.
- clav
#2 Re: menstruacija__-----------samo za cure
Nisam cura al ti znam za kantarion i neven. Imas u apoteci. Nego moras ti prvo otici do svog doktora ili ginekologa da vidis sta je uzrok tome, pa onda na rjesavanje.
- alica.k
#3 Re: menstruacija__-----------samo za cure
draga anyy, kasnjenje menstruacije moze biti zbog mnogo cega (osim ak je 2-3 dana, to je vec ono kako kod koga), i nije se zezat sa samoprepisanim - il u ovom slucaju forumoprepisanim lijekovima, pa makar i biljnim preparatima.
trk doktoru, ginekologu nek vidi sta je to. nemoj ni tete u apoteci da pitas za savjete, doktoru idi.
trk doktoru, ginekologu nek vidi sta je to. nemoj ni tete u apoteci da pitas za savjete, doktoru idi.
-
anyy
#4 Re: menstruacija__-----------samo za cure
alica.k wrote:draga anyy, kasnjenje menstruacije moze biti zbog mnogo cega (osim ak je 2-3 dana, to je vec ono kako kod koga), i nije se zezat sa samoprepisanim - il u ovom slucaju forumoprepisanim lijekovima, pa makar i biljnim preparatima.
Ma razmisljala sam da odem da uradim nalaz spolnih hormona(estrogena i progesterona)al nikako da ugrabim vremena,pa reko da si ustedim vrijeme,znam da imaju i neki cajevi za to samo neznam koji pa sam zato pisala..Thnx anyway
- tech10
#5 Re: menstruacija__-----------samo za cure
Kupi Mega-T 
- corolla02
- Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
- Horoskop: Gemini
#6 Re: menstruacija__-----------samo za cure
I da ti je sve OK, trebas doktoru otici.anyy wrote:alica.k wrote:draga anyy, kasnjenje menstruacije moze biti zbog mnogo cega (osim ak je 2-3 dana, to je vec ono kako kod koga), i nije se zezat sa samoprepisanim - il u ovom slucaju forumoprepisanim lijekovima, pa makar i biljnim preparatima.
Ma razmisljala sam da odem da uradim nalaz spolnih hormona(estrogena i progesterona)al nikako da ugrabim vremena,pa reko da si ustedim vrijeme,znam da imaju i neki cajevi za to samo neznam koji pa sam zato pisala..Thnx anyway
Preventivom do zdravlja!
- EllaD
#7 Re: menstruacija__-----------samo za cure
ne znam za biljne preparate i njihovu učinkovitost, ali 100% znam da oralna kontracepcija sve to dovede u red
ali za to moraš otići doktoru
ali za to moraš otići doktoru