Menstruacija-kasnjenje
Moderator: anex
-
ihtis
#1 Menstruacija-kasnjenje
Ovako,imam jedan problem. Menstracija mi kasni vec 11 dana. Naime,bila sam pod stresom zadnjih 7 dana radi ispita i prije 20-ak dana sam zavrsila sedmodnevnu turu antibiotika,imala sam upalu grla i par dana visoku temperaturu pa ne znam da li to ima neke veze,a ne ide mi se odmah doktoru, pa ako bi neko mogao pomoci. Unaprijed hvala. I da,nisam trudna:D
- starii
#2 Re: Menstruacija-kasnjenje
nisam ginekolog ali mogu pogledati 
- Aurora_25
#3 Re: Menstruacija-kasnjenje
Razlog je sigurno stres.. Ne brini se, ako si sigurna da nisi trudna.
- OldSql
#4 Re: Menstruacija-kasnjenje
a da ti se nije omaklo?
-
Shoshana
#5 Re: Menstruacija-kasnjenje
Ukoliko znas da nisi trudna, i ukoliko nemas nikakvih drugih problema (bolovi, iscjedak, itd) nema potrebe za sekiracijom. Ja sam, po izlasku iz Sarajeva izgubila menzes tokom punih 8 mjeseci
A nikakvog drugog poremecaja. Sve ijedan sugavi nalaz povadila. Samo stres. Na kraju sam pocela uzimati kontraceptivne pilule - i narednog mjeseca sve je vec bilo u redu.
-
Sizzla
#6 Re: Menstruacija-kasnjenje
Dobit ces je kad rodisihtis wrote:Ovako,imam jedan problem. Menstracija mi kasni vec 11 dana. Naime,bila sam pod stresom zadnjih 7 dana radi ispita i prije 20-ak dana sam zavrsila sedmodnevnu turu antibiotika,imala sam upalu grla i par dana visoku temperaturu pa ne znam da li to ima neke veze,a ne ide mi se odmah doktoru, pa ako bi neko mogao pomoci. Unaprijed hvala. I da,nisam trudna:D
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#7 Re: Menstruacija-kasnjenje
Hajde ti prvo uradi Gravindex, pa nas onda pitaj za savjet. Uostalom, vjerovatno si to već učinila, ako nisi dobila u međuvremenu. Bar se nadam da jesi.