hmmm rekla sam zatucani a ne stari...ne diskriminiram ljude po godinama...novalic wrote:_MaYa_ wrote:Stari wrote: U mom selu cure idu na kafu ....i tu nema nista cudno.....a stari ljudi iz moje generacije se sastaju po mevludima ili sprovodima....i ni tu nema nista cudno...ili ne mislis tako?
hmmm iskreno i dalje ne vidim smisao...
znas sta? ja i ti se ne kontamo i skreno imam osjecaj da si zatucani islamista...
ne svidjas mi se
waaaaaahhhhh
stari islamista... waaaaahhh
![]()
![]()
![]()
![]()
meni malo dosadno...aj me uraspolozite pliz
-
_MaYa_
- Alfons Kauders
novalic wrote:_MaYa_ wrote:pa kad bi znala o cemu pricas mozda bi i znala dal je nesto uredu
fiju pa nemam pojma o kakvom mevludu pricas...
idem na fkafu s curama...u cemu je problem?
u tvom selu to ne rade...kod vas se samo na mevlude id il sta?
i udri po selu...
jebalo vam selo sve po spisku, od-do... ono seljacki..
pokondirene tikve
E jeste svi vala otisli... Maya, hajd na kafu ranije, nek umre ova tema... :wink
-
Monsignor
a da ti levat kaze nesto ruzno za familiju???havetinja wrote:ne prica se nistaMonsignor wrote:Gdje i kad treba da se nacrtam? I onako usput, o cemu se obicno prica kod Vas na kafi takvog karaktera?...levatu..
, samo povremeno reci:kva-kva...i ...ozezi
-
daredevil
_MaYa_ wrote:Monsignor wrote:Gdje i kad treba da se nacrtam? I onako usput, o cemu se obicno prica kod Vas na kafi takvog karaktera?
vidimo se kod sata za 5 minuta
dolazi pricamo...ah vidjet ces...
caos :p
uj uj ja vazda kasnim, a drage volje bih pio tu kafu, a znao bi i o cemu da pricam kva kva kva kva kva i sada mahanje krilima
-
violentjack
#37 Re: meni malo dosadno...aj me uraspolozite pliz
Jel te ko diro_MaYa_ wrote:
-
:)
#38 Re: meni malo dosadno...aj me uraspolozite pliz
he he heviolentjack wrote:Jel te ko diro_MaYa_ wrote:
- nostalgicar
To od patkice_MaYa_ wrote:ODOH JA LJUDI...MALO MI JE MUKA...

-
BigusDickus
havetinjo, respect...havetinja wrote:ne prica se nistaMonsignor wrote:Gdje i kad treba da se nacrtam? I onako usput, o cemu se obicno prica kod Vas na kafi takvog karaktera?...levatu..
, samo povremeno reci:kva-kva...i ...ozezi
-
_MaYa_
#42 Re: meni malo dosadno...aj me uraspolozite pliz
eeeffff ma nijeeeeeviolentjack wrote:Jel te ko diro_MaYa_ wrote:
nemojte vise s tom patkom...mislim stvarno
htjela sam malo ubiti monotoniju ali ...vi stalno patka kva
aj nesto novo
-
_MaYa_
hmm a u koga si ti zaljubljen....
kako se ponasas kad si zaljubljen:
dal recimo ako stoje tri cure i medju njima ONAdal se prvo pozdravis s njom...ili zadnje
dal stalno prilazis i postavljas neka pitanja, ili kuliras i cekad BOGA da umjesa svoje prste
kako se moze znati, ima tih decki koji , ma nekako imam feeling da nesto osjecaju ono ali nikako da se to ispolji...ako me razumjes
kao mogu prepoznati da je muskarac iskreno zaljubljen (recimo u mene...ako se to desi)
dal recimo ako stoje tri cure i medju njima ONAdal se prvo pozdravis s njom...ili zadnje
dal stalno prilazis i postavljas neka pitanja, ili kuliras i cekad BOGA da umjesa svoje prste
kako se moze znati, ima tih decki koji , ma nekako imam feeling da nesto osjecaju ono ali nikako da se to ispolji...ako me razumjes
kao mogu prepoznati da je muskarac iskreno zaljubljen (recimo u mene...ako se to desi)
-
:)
1. pozdravim se sa onom koja je najbliza_MaYa_ wrote:hmm a u koga si ti zaljubljen....
najprije ispitujem teren, kroz komunikaciju u vidu zafrkancije, zajebancije... onda sa nekim ozbiljnijim razgovorima...se bolje upoznamo... nakon toga ili se "odljubim" ili se jos vise zaljubim...
eto tako