zanzibar wrote:Popustite malo... Ovdje se ne radi o stidu, već strahu...Sve više i više je islamofoba... Možete misliti kakav strah osjećaju oni na zapadu, kad se bosanci tako plaše... Tamo već pričaju kako muslimani jedu žive ljude... Sve je spremno za novi atak, ovaj put je Iran meta... Zašto ih ne napasti pa muslimani jedu žive ljude, zar ne...
A protesti... Pa ima i prioritetnijih stvari, zar ne? Ali, mnogi bi od vas da to neko drugi uradi ne vi...Vi bi samo bili moralana podrška i govorili jesam li ti rekao...
Mene samo može biti stid onoga što ja loše uradim... Oni koji imaju nešto protiv demonstranata koji će danas izaći, neka i oni izađu i izraze svoje negodovanje protiv ovih što protestuju...
Mene nije strah, i nije stid...
E vidish tamo na zapadu ... tacnije u Danskoj su primili 30.000 izbjeglica iz Bosne i Hercegovine.. dali im smjestaj, socijalu, azile, posao, drzavlajnstvo, mogucnost skolovanja, lijecenja, djeca idu u vrtice i obdanista, idu u skole KOJE NISU NACIONALNO PODJELJENE...
Primili su jos oko pola miliona izbjeglica iz Iraka, Irana, Afganistana... i svima im ovo gore navedeno dali!
A vidi sada... cijeli islamski svijet protestuje zbog Danske... (98% demonstranata i nezna gdje je Danska) pale zastave, ambasade... i jeli to islam ( muslimanstvo) ... ako jeste neka hvala... ja se odricam toga...
STO NISTE PRAVILI DEMONSTRACIJE PRIJE 4 MJESECA KAD SU TE SLIKE OBJAVLJENJE!!!!!???
ZASTO NISTE PRAVILI DEMONSTARCIJE PROTIV TERORISTA KOJI PRED KAMERAMA TAOCIMA GLAVU KIDAJU!!!
ZASTO ONDA NISTE OTISLI NA ULICE I REKLI NISMO TO MI!!!!???