Pozdrav,
potrebna mi je knjiga ''Moj pogled na menadžment'' Pitera Druckera, kao i sve ostale knjige ovog autora, i njegovog nasljednika Isaka Adižesa. Ili neka pdf. verzija, ili gdje je kupiti (kopiranu) u Sarajevu, jer mi cijena od 70 KM i nije baš prihvatljiva.
Dobro došli su svi linkovi, pdf. knjige, članci i ostalo vezano za menadžment, po mogućnosti na nekom domaćem jeziku.
hvala
Menadžment[knjige] - Peter Drucker, Isak Adizes..
-
Diplomata
- Comrad
#2 Re: Menadžment[knjige] - Peter Drucker, Isak Adizes..
Imas dvije kopirnice koje bi to mogle imati, jer tuše gotovo svu literaturu za ekonomiju...
Nalaze se kod ekonomskog fakulteta. Kada ides ferhadijom prema trzinici, sa desne strane ima ulaz (odmah ispod one banke ondje - unionbanka ja mislim) i kad udjes u prolaz, tu su ti dvije kopirnice (bistrik i ne znam kak se druga zove).
Nalaze se kod ekonomskog fakulteta. Kada ides ferhadijom prema trzinici, sa desne strane ima ulaz (odmah ispod one banke ondje - unionbanka ja mislim) i kad udjes u prolaz, tu su ti dvije kopirnice (bistrik i ne znam kak se druga zove).
- vjesticanametli
#3 Re: Menadžment[knjige] - Peter Drucker, Isak Adizes..
da nije right copy slucajno .......... imam ja nekih clanaka sa faxa pa ako moze pomoci javi mail adresu da saljem