MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Asamoah Gyan

#1 MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by Asamoah Gyan »

Image
Image

Cijeli dokument u štampanom izdanju Slobodne Bosne
Opetja033

#2 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by Opetja033 »

Ja evo vec 18 godina jedva cekam dan kada ce sa rijeci pokusati preci na djelo.... Ne znam sta treba da uradimo kako bi ih ohrabrili na ovaj potez. :zzzz:
fantom slobode

#3 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by fantom slobode »

Opetja033 wrote:Ja evo vec 18 godina jedva cekam dan kada ce sa rijeci pokusati preci na djelo.... Ne znam sta treba da uradimo kako bi ih ohrabrili na ovaj potez. :zzzz:
ma ovo malo da bude lakse za javno zbogom Kosovo i uskoro mahanje prsticima Vojvodino...nas i Rusa 300 miliona...kao sto rece: :zzzz:
didžej

#4 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by didžej »

kakvo ujedinjenje? kome bi srbija onda izvozila svoju robu? kome bi dodik ili bilo ko drugi iz rs-a bio predsjednik? u kojim zajednickim organima bi radilo 90% danas zaposlenih srba u bih? ko bi srbiji bio tampon zona prema zapadu?
Cybernetic

#5 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 08/10/2015 15:25, edited 1 time in total.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#6 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by PipiDugaDevetka »

Cybernetic wrote:Ne samo da su se prevarili u svemu ostalom nego i ovome: "... iza tzv. jedinstvene BiH stoje samo Muslimani...".
Čini se da je vrijeme da u goste doplovi neki turski razarač i usidri se u bh. teritorijalnim vodama recimo blizu Neuma. Te da Turci ugoste SVE REGIONALNE POLITIČARE.
Mister Yes

#7 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by Mister Yes »

Ma hajde što se još nadaju dijelu Bosne. Ali tu se i Hrvatska spominje :lol:
kongres

#8 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by kongres »

A sta smo to ocekivali-mozda da ce nakon stotina godina srbovanja prihvatiti bosnu kao drzavu-sto bi moj otac vulgarno rekao gdje se srbin posere ocekuj novu katastarsku jedinicu-na njihovom govoru cesticu-ali nece tako vise ici ne ne 8)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#9 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Opetja033 wrote:Ja evo vec 18 godina jedva cekam dan kada ce sa rijeci pokusati preci na djelo.... Ne znam sta treba da uradimo kako bi ih ohrabrili na ovaj potez. :zzzz:
Kada na moru sretneš morskog psa, PONAŠAJ SE PRIRODNO, PUSTI NEŠTO NARODNO:
Cybernetic

#10 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 08/10/2015 15:26, edited 1 time in total.
Opetja033

#11 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by Opetja033 »

kongres wrote:sto bi moj otac vulgarno rekao gdje se srbin posere ocekuj novu katastarsku jedinicu
:lol: :lol: :lol: :lol:
PipiDugaDevetka

#12 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

fantom slobode wrote:
ma ovo malo da bude lakse za javno zbogom Kosovo i uskoro mahanje prsticima Vojvodino...nas i Rusa 300 miliona...kao sto rece: :zzzz:
Pivo, kokice, tv. upravljač i taj rad,...dok se Genocid Land raspada.
mO k3

#13 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by mO k3 »

Nažalost Srbija nije doživjela totalni politički i vojni slom . Zato Bošnjo otvori oci
Sezam

#14 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by Sezam »

Cybernetic wrote:Ne samo da su se prevarili u svemu ostalom nego i ovome: "... iza tzv. jedinstvene BiH stoje samo Muslimani...".
Grijesis. Pise 'muslimani'.
Tayyip

#15 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by Tayyip »

Opetja033 wrote:
kongres wrote:sto bi moj otac vulgarno rekao gdje se srbin posere ocekuj novu katastarsku jedinicu
:lol: :lol:
Tayyip

#16 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by Tayyip »

Nismo mi ni muslimani ni Muslimani, narod takvog imena ne postoji na kugli zemaljskoj. Mi smo Bošnjaci, neko vjernik musliman a neko ne, BOŠNJACI.
Abid Sakalaš

#17 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by Abid Sakalaš »

Braćo Bošnjaci, velika srbija je odmah iza Kozije ćuprije, nemojte to nikada zaboraviti.
PipiDugaDevetka

#18 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

lepkaodzonidep wrote:
Ti bi se garant puske ufatio ;)
Na poziv nadležžnih i ja bih poslušao Bakira Izetbegovića koji je rekao da NEMA MIRNOG RAZDRUŽENJA.
matematicar_teski

#19 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by matematicar_teski »

Srbija je 100 metara vazdusne linije iznad sarajeva nazalost.
Samo obrazovanje i naoruzanje moze spasiti nas bosnjake
Drvosjeca iz Dejcica

#20 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

matematicar_teski wrote:Srbija je 100 metara vazdusne linije iznad sarajeva nazalost.
Samo obrazovanje i naoruzanje moze spasiti nas bosnjake
Potpisujem. Ovo mnogi na žalost danas ne vide. :oops:
PipiDugaDevetka

#21 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Abid Sakalaš wrote:Braćo Bošnjaci, velika srbija je odmah iza Kozije ćuprije, nemojte to nikada zaboraviti.
Pa zbog čega im treba ovaj MEMORANDUM-II, i non-stop priča o konačnom i definitivnom otcjepljenju?

Iza Kozje ćuprije je bh. entitet Republika srpska koji je u sastavu države BiH, ma kakva ta država BiH bila. Kriza jeste žestoka, ali Dejton, pa dok se boje ne rastope.
OpusDei

#22 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by OpusDei »

Tayyip wrote:
Opetja033 wrote:
:lol: :lol:
MuaDib

#23 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by MuaDib »

Ne znam ko je gori, ovi što pišu bajke, ili ovi što vjeruju u bajke.
Srbija će za koji dan dobiti srpske distrikte na Kosovu i priznati Kosovo.
Vojvodini su pokušali pet ograničiti autonomiju, pa i Vučić i Nikolć ustuknuše i još ima povećaše nadležnosti.
Crnoj Gori ne mogu ni prismrditi, zadnji pokušaj preko pijuna "Miodraga Lekića" je neslavno završio.
A nezavisnost RS je misaona imenica, jer Srbijanicma je na vrh glave Srba, preko Drine, posebno bosanskih, usto još i siromašnih. To što se Čosiću ne sviđa, što nije srušio avnojevske granice, njegov problem. Niti su Bošnjaci više naivni, niti Hrvatska želi granicu sa Srbijom par desetaka km od Zagreba, niti Srbi imaju vojnu moć više, da dođe do neke značajnije promjene uspostavljenog poretka na Balkanu.
slucajni prolaznik

#24 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

Post by slucajni prolaznik »

MuaDib wrote:Ne znam ko je gori, ovi što pišu bajke, ili ovi što vjeruju u bajke...

Ne budi naivan. Niko vise nije glup da ne razumije razlikovati snove od jave, moguce od nemoguceg :-)

Prica o Memorandumu je samo jos jedan odlican alibi za zbijanje sovinistickih redova i jos snaznije dominacije
PipiDugaDevetka

#25 Re: MEMORANDUM 2 - Ujedinjenje srbije i rs-a za deceniju!

slucajni prolaznik wrote:
MuaDib wrote:Ne znam ko je gori, ovi što pišu bajke, ili ovi što vjeruju u bajke...

Ne budi naivan. Niko vise nije glup da ne razumije razlikovati snove od jave, moguce od nemoguceg :-)

Prica o Memorandumu je samo jos jedan odlican alibi za zbijanje sovinistickih redova i jos snaznije dominacije
Još samo da me nije uvjerilo putem medija da Memorandum-II NE POSTOJI, utihnuo bih k'o jaganjci iz filma.
Post Reply