Cijeli dokument u štampanom izdanju Slobodne Bosne

ma ovo malo da bude lakse za javno zbogom Kosovo i uskoro mahanje prsticima Vojvodino...nas i Rusa 300 miliona...kao sto rece:Opetja033 wrote:Ja evo vec 18 godina jedva cekam dan kada ce sa rijeci pokusati preci na djelo.... Ne znam sta treba da uradimo kako bi ih ohrabrili na ovaj potez.
Čini se da je vrijeme da u goste doplovi neki turski razarač i usidri se u bh. teritorijalnim vodama recimo blizu Neuma. Te da Turci ugoste SVE REGIONALNE POLITIČARE.Cybernetic wrote:Ne samo da su se prevarili u svemu ostalom nego i ovome: "... iza tzv. jedinstvene BiH stoje samo Muslimani...".
Kada na moru sretneš morskog psa, PONAŠAJ SE PRIRODNO, PUSTI NEŠTO NARODNO:Opetja033 wrote:Ja evo vec 18 godina jedva cekam dan kada ce sa rijeci pokusati preci na djelo.... Ne znam sta treba da uradimo kako bi ih ohrabrili na ovaj potez.
kongres wrote:sto bi moj otac vulgarno rekao gdje se srbin posere ocekuj novu katastarsku jedinicu
Pivo, kokice, tv. upravljač i taj rad,...dok se Genocid Land raspada.fantom slobode wrote:ma ovo malo da bude lakse za javno zbogom Kosovo i uskoro mahanje prsticima Vojvodino...nas i Rusa 300 miliona...kao sto rece:Opetja033 wrote:Ja evo vec 18 godina jedva cekam dan kada ce sa rijeci pokusati preci na djelo.... Ne znam sta treba da uradimo kako bi ih ohrabrili na ovaj potez.
Grijesis. Pise 'muslimani'.Cybernetic wrote:Ne samo da su se prevarili u svemu ostalom nego i ovome: "... iza tzv. jedinstvene BiH stoje samo Muslimani...".
Opetja033 wrote:kongres wrote:sto bi moj otac vulgarno rekao gdje se srbin posere ocekuj novu katastarsku jedinicu![]()
![]()
![]()
Cybernetic wrote:Ne samo da su se prevarili u svemu ostalom nego i ovome: "... iza tzv. jedinstvene BiH stoje samo Muslimani...".
Na poziv nadležžnih i ja bih poslušao Bakira Izetbegovića koji je rekao da NEMA MIRNOG RAZDRUŽENJA.lepkaodzonidep wrote:Ti bi se garant puske ufatioOpetja033 wrote:Ja evo vec 18 godina jedva cekam dan kada ce sa rijeci pokusati preci na djelo.... Ne znam sta treba da uradimo kako bi ih ohrabrili na ovaj potez.
Potpisujem. Ovo mnogi na žalost danas ne vide.matematicar_teski wrote:Srbija je 100 metara vazdusne linije iznad sarajeva nazalost.
Samo obrazovanje i naoruzanje moze spasiti nas bosnjake
Pa zbog čega im treba ovaj MEMORANDUM-II, i non-stop priča o konačnom i definitivnom otcjepljenju?Abid Sakalaš wrote:Braćo Bošnjaci, velika srbija je odmah iza Kozije ćuprije, nemojte to nikada zaboraviti.
Tayyip wrote:Opetja033 wrote:kongres wrote:sto bi moj otac vulgarno rekao gdje se srbin posere ocekuj novu katastarsku jedinicu![]()
![]()
![]()
![]()
MuaDib wrote:Ne znam ko je gori, ovi što pišu bajke, ili ovi što vjeruju u bajke...
Još samo da me nije uvjerilo putem medija da Memorandum-II NE POSTOJI, utihnuo bih k'o jaganjci iz filma.slucajni prolaznik wrote:MuaDib wrote:Ne znam ko je gori, ovi što pišu bajke, ili ovi što vjeruju u bajke...
Ne budi naivan. Niko vise nije glup da ne razumije razlikovati snove od jave, moguce od nemoguceg![]()
Prica o Memorandumu je samo jos jedan odlican alibi za zbijanje sovinistickih redova i jos snaznije dominacije