Mekši ili tvrđi krevet...šta je zdravije??

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
jasko__

#1 Mekši ili tvrđi krevet...šta je zdravije??

Post by jasko__ »

Zna li neko pouzdanu informaciju o ovome...evo pretražujem po netu ali nikako da nabasam...inače imam problema sa ledjima,tj.sa bolom u ledjima...pa rek'o kad bi promijenio krevet možda bi bilo bolje..... :D
2407

#2 Re: Mekši ili tvrđi krevet...šta je zdravije??

Post by 2407 »

Ja koliko znam bolje je za ledja ako je krevet/dusek tvrdji. Barem je kod mene tako.
Eh sada.... nisam neki strucnjak da mogu to tvrditi sa 100% sigurnoscu, ali kad nesto prokontam covjek je milionima godina spavao na tvrdoj podlozi, pa mi nesto i logicnije zvuci da mu tvrda podloga kod spavanja vise odgovara.
jasko__

#3 Re: Mekši ili tvrđi krevet...šta je zdravije??

Post by jasko__ »

2407 wrote:Ja koliko znam bolje je za ledja ako je krevet/dusek tvrdji. Barem je kod mene tako.
Eh sada.... nisam neki strucnjak da mogu to tvrditi sa 100% sigurnoscu, ali kad nesto prokontam covjek je milionima godina spavao na tvrdoj podlozi, pa mi nesto i logicnije zvuci da mu tvrda podloga kod spavanja vise odgovara.
Ma i ja nekako tako razmišljam...mada se ovi mehki madraci vrtoglavo skupi...al opet možda je ipak bolje kad je tvrđe...
spreca

#4 Re: Mekši ili tvrđi krevet...šta je zdravije??

Post by spreca »

jasko__ wrote:
2407 wrote:Ja koliko znam bolje je za ledja ako je krevet/dusek tvrdji. Barem je kod mene tako.
Ma i ja nekako tako razmišljam...mada se ovi mehki madraci vrtoglavo skupi...al opet možda je ipak bolje kad je tvrđe...

zene u glavnom kazu da je bolji tvrdi :D a sto se tice kreveta u svakom slucaju za leda je bolji malo tvrdi krevet cak se preporucuje ponekad i spavanje na podu zbog lednih tegoba.ako mozes naj bole je kupi neki takozvani ortopedski madrac mada su skupi isplatise
Post Reply