Meho Kodro

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DaysleepeR

#176 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by DaysleepeR »

Štimac vodi reprezentaciju Indije za milione
deer_hunter

#177 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by deer_hunter »

Romanista 101% wrote: 12/09/2023 09:39 Igor Stimac

Nije skup, a opet je za dvije klase od svih nasih koji su zaglavili u 80-tim. Nama ne treba neko veliko ime, vec neko ko ce za pocetak zaustaviti ovaj pad i ocaj kojem se ne vidi kraj.
https://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr ... je-1322125

https://www.espn.co.uk/football/story/_ ... -asian-cup

Valjalo bi probati, Milan Tarot da bude pomocni trener :D
Karikaturist

#179 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by Karikaturist »

Ko ce biti toliko lud da preuzme ovaj pakao.
Niko normalan to sebi nece uraditi, da su bar neke pare pa da razmisle.
MehmedPasaMoric

#180 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by MehmedPasaMoric »

Bracu Vrbanjusu za selektora!!
Haris.ba

#181 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by Haris.ba »

Karikaturist wrote: 12/09/2023 10:06 Ko ce biti toliko lud da preuzme ovaj pakao.
Sto? Uvijek ima ambicioznih ljudi.

Nego, hoce li Kodro dati ostavku? :D
ZoomZoomKiwi

#182 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by ZoomZoomKiwi »

Naš Meho Kodro :bih:
:pisnuo:
luckylaka

#183 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Vahu za selektora,u strucni stab Kodro,Bazdarevic,Hadzija,Pape.I da Vaha kaze ,gledajte momci kako se to radi"
Thorgerson

#184 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by Thorgerson »

billy organ wrote: 12/09/2023 00:43
Thorgerson wrote: 12/09/2023 00:36
Pa koga ces.

Meni je nevjerovatno da niti jedan jebeni fudbaler iz ove novije generacije (Bolic, Baljic, Hasan, Sergej itd) nije napravio apsolutno nista u trenerskom svijetu.

Nevjerovatno jbt od toliko tih fudbalera da niko ama bas niko nije imao tu zicu da postane dobar trener.

Jedini koji je napravio ozbiljan rezultat u fudbalu nakon zavrsetka karijere je Braco.

Ovo ostalo. Da bog sacuva.
A koji je to realno fudbaler nakon uspjesne karijere napravio impresivnu trenersku karijeru? Osim Gvardiole.
Cuj koji.
Pa svi.

Mourinho eto.

Da ne idem dalje.

Ne govorim poznati fudbaleri. Fudbaleri uopsteno. Pa neces biti jebote elektricar il razvodit grijanje i odjednom postanes trener.

95% trenera je prvo bilo igrac. Vecina njih je obicno bila karina kao igrac. Ali su bili.

To ti govorim.

Nebitno eto. Navedi mi jednog trenera iz novije generacije nase drzave, da je ista napravio vrijedno spomena. Da mu nije 60+ godina.
agent_zero

#185 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by agent_zero »

I dok god imamo ovakve idiote kao nekakve pomoćnike već godinama unazad, nema od tog ništa.

Image
Karikaturist

#186 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by Karikaturist »

Bog te, ovi uhljebi u nogometu gori od ovih po drzavnim institucijama. :lol:
BHF_Manijak

#187 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by BHF_Manijak »

Pa kakva drzava takav i sport, ne znam sta se cudite. Ja ne znam drzavu koja je u totalno rasulu, a da joj jedan segment funcionise dobro do odlicno.

Sve je na principu jebenog nacionalnog kljuca, podobni ne sposobni, uhljebe se kao pomocnici nakvi, jer je nekad neko rekao da to tako mora, sjede, uzimaju platu ni za sta itd...

Ne znam sto ocekujete da reprezentacija bude drugacija od jednog kantona, vlade, opstine itd...

Ovaj narod je narod uhljeba, uhljupa, neradnika, sitnih varalica, nesposobnih i slicno.
auspuhc

#188 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by auspuhc »

Thorgerson wrote: 12/09/2023 00:36
p206 wrote: 11/09/2023 22:44 kao što sam napisao na početku, dok se yugosaurusa ne riješimo nama nema napretka
Pa koga ces.

Meni je nevjerovatno da niti jedan jebeni fudbaler iz ove novije generacije (Bolic, Baljic, Hasan, Sergej itd) nije napravio apsolutno nista u trenerskom svijetu.

Nevjerovatno jbt od toliko tih fudbalera da niko ama bas niko nije imao tu zicu da postane dobar trener.

Jedini koji je napravio ozbiljan rezultat u fudbalu nakon zavrsetka karijere je Braco.

Ovo ostalo. Da bog sacuva.
Za trenerskog posla treba imat mozga. Za biti igrac i ne toliko.
dr_Evil

#189 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by dr_Evil »

Haris.ba wrote: 12/09/2023 11:28
Karikaturist wrote: 12/09/2023 10:06 Ko ce biti toliko lud da preuzme ovaj pakao.
Sto? Uvijek ima ambicioznih ljudi.

Nego, hoce li Kodro dati ostavku? :D
Sta ima davat ostavku, ko da je do njega. Niti igraca niti saveza. Ovo je realna slika repke.
Haris.ba

#190 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by Haris.ba »

BHF_Manijak wrote: 12/09/2023 13:58 Pa kakva drzava takav i sport, ne znam sta se cudite. Ja ne znam drzavu koja je u totalno rasulu, a da joj jedan segment funcionise dobro do odlicno.

Sve je na principu jebenog nacionalnog kljuca, podobni ne sposobni, uhljebe se kao pomocnici nakvi, jer je nekad neko rekao da to tako mora, sjede, uzimaju platu ni za sta itd...

Ne znam sto ocekujete da reprezentacija bude drugacija od jednog kantona, vlade, opstine itd...

Ovaj narod je narod uhljeba, uhljupa, neradnika, sitnih varalica, nesposobnih i slicno.
Ista ti je, ako ne i gora bila situacija sa Cirom, pa kasnije i sa Papetom. Pa se igralo.
sinuhe

#191 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by sinuhe »

Pokazao juce zasto se nije dokazao kao trener uopste.
Mada bice i da je do igraca.
HelaS

#192 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by HelaS »

BHF_Manijak wrote: 12/09/2023 13:58 Pa kakva drzava takav i sport, ne znam sta se cudite. Ja ne znam drzavu koja je u totalno rasulu, a da joj jedan segment funcionise dobro do odlicno.

Bosna i Hercegovina nije totalno u rasulu. Nije čak ni u rasulu. Nije joj ni Nogometni savez u rasulu. Samo ima pogrešnog selektora i mnogo mladih, neuskusnih igrača, koji još ne znaju igrati veliki nogomet.
LSD

#193 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by LSD »

HelaS wrote: 12/09/2023 17:58

Bosna i Hercegovina nije totalno u rasulu. Nije čak ni u rasulu. Nije joj ni Nogometni savez u rasulu. Samo ima pogrešnog selektora i mnogo mladih, neuskusnih igrača, koji još ne znaju igrati veliki nogomet.
Image
convict

#194 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by convict »

Evo da sutra dodje Ancelotti i da mu pomocnici budu Klopp i Guardiola, sta bi se promijenilo? Igracki kadar je takav kakav jeste, moglo bi se malo posloziti da se mogu nositi bar sa ekipama poput Islanda ili Luksemburga, ali to je to.

Treba biti realan i reci da se mnogo promijenilo u zadnjih 10 godina. Tada smo u ekipi imali 2 svjetske zvijezde (Dzeko, Pjanic) i jos bar 7-8 igraca koji su bili standardni u jakim klubovima (Begovic, Ibisevic, Miske, Spahic, Lulic, Kolasinac...). Danas nas najbolji igrac igra za Sheffield sa vec upitnim statusom u reprezentaciji, a ostali su, ili na zalasku karijere ili igraju u nekim lijevim ligama.
insaneinthebrain

#195 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by insaneinthebrain »

zavrsiti ovo kako god, i onda ici u podmladjivanje reprezentacije. zahvaliti se pojedincima idemo od nule
El_comadante

#196 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by El_comadante »

insaneinthebrain wrote: 12/09/2023 19:31 zavrsiti ovo kako god, i onda ici u podmladjivanje reprezentacije. zahvaliti se pojedincima idemo od nule
Treba odmah krenuti u podmlađivanje i uigravanje ekipe jer smo svakako ove kvalifikacije izgubili .
Adobeg

#197 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by Adobeg »

luckylaka wrote: 12/09/2023 12:18 Vahu za selektora,u strucni stab Kodro,Bazdarevic,Hadzija,Pape.I da Vaha kaze ,gledajte momci kako se to radi"
Vaha ne dozvoljava da mu se iko mjesa,ovaj hercegovac je veliki klimator glavom tu se petlja ko stigne nema uopste autoritet za selektora. :-)
agent_zero

#198 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by agent_zero »

Klix je već postao degutantan i ogavan s onim "Zmajevi" i stupidnim opravdavanjem ublehaša Kodre.

Šta očekivati kada najveći Be-Ha portal ima ovako glupe i ograničene sportske novinare.
oldtajmer

#199 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by oldtajmer »

ogadise ovi nasi kodri trenerski posao, samo sto covjek dodje odma noga :-)
swanfilter

#200 Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine

Post by swanfilter »

Nece se valjda po Kodri jos jednom ispisati ...

On, Petev, on, ...

Nece nas niko nikada za ozbiljno razmatrati ...
Post Reply