zar je moguce da smo ovoliko nemocni i dokle vise ovih ljudi u savezu,
dokle
Moderators: Charuga, Tomahawk11
pa makar nesto rade. ne kao neki vokohila smekeri u cvikama (guzonjin sinElvo wrote:BHF snima sigurno neki novi spot u vezi ove nove situacije,eto sta rade,pa ce od prodani cd`ova kupiti 5 baklji vise koje mogu baciti....![]()
![]()
zecko mala opaska, navijam za BiH valjda zato sto je to reprezentacija moje domovine bez obzira koji majmuni sjedili u Savezuzecko_kupuz wrote:Slutio sam da će poslije par dana (pa čak ni toliko) doći mudri komentari tipa "Ma zaboli me...", "Ne navijajte za BiH više..." ili "Nek Pjanić zaigra za drugu repku..." itd itd. Ja lično ću i dalje navijati za repku, jer probleme nisu napravili igrači, nego vrh Saveza. Ovi komentari su, smatram, također rezultat užarenih glava. A, za par mjeseci će biti sasvim druga priča, jer smo takvi po prirodi, nažalost
. Lično smatram da igrače (k'o što Kodro reče) ne treba zamarati ovim problemima, već trebaju nastaviti igrati i međusobno izgraditi krug povjerenja. Za Savez se u međuvremenu trebaju pobrinuti mase, javnost, obični narod, svejedno kako se nazivali.
Čudi me da su BHF-ovci najprije zaprijetili, a sada miruju. Ne znam je li ovo nekakvo zatišje pred buru ili je sve bilo samo šuplja. Svi čekaju da neko pouzdano saopšti datum i vrijeme protesta, ali ništa se zasad ne zna. Čak je i Kodro dao izjavu po kojoj se da zaključiti da očekuje od naroda da se digne na noge i skine ove lopinaše. Mislim da bi trebali djelovati dok je čovjek još u BiH, da jasno vidi da ga i dalje želimo za selektora
. Al' fakat ne znam, možda će biti kakav Blitzkrieg
tamo u Ferhadiji. Bogami, moradoh i ja otvoriti dušu
.
p.s. Nađoh ovaj linkić na jednom portalu, ne znam koliko je bitan, al' eto: http://www.mehokodro.blogger.ba
Rekoše da ga malo distribuišemo.
Mobile_Disco wrote:Ja bi ih pozvao sve da se odazovu.. I onda dogovorio sastanak sa njima.. da u 90 minuta.. dadnu sto vise autogolovaPa da barem tako skrenu paznju ebene Fife i Uefe da nesto ne stima u vrhu saveza i da sjede kriminalci!!!
U potpunosti se ne slažem s tobom. Situaciju treba promijeniti iz korjena, sada ili nikada!komeba wrote:Ne treba igrace pozivati da bojkotuju reprezentaciju! Igraci igraju za BiH,mi navijamo za BiH,ne za savez.Njima u savezu je i cilj da nam ogade i reprezetnaciju i drzavu,da se nikada nigdje ne plasiramo i da ne pobjedujemo! Ne smijemo dozvoliti krah reprezentacije! Svim silama treba udariti na ljude koji vode savez,ali reprezentacija je svetinja i ne smijemo dozvoliti da ona propadne radi tih (ne)ljudi.
Onda ce se desiti NIKADA.U savezu sjede ljudi koji ne vole ovu zemlju,koji ne navijaju za BiH,koji ce biti najsretniji kada ne budemo uopste imali reprezentacije i kada izgubimo od Azerbejdzana 10-0.niskoprofilni wrote:U potpunosti se ne slažem s tobom. Situaciju treba promijeniti iz korjena, sada ili nikada!komeba wrote:Ne treba igrace pozivati da bojkotuju reprezentaciju! Igraci igraju za BiH,mi navijamo za BiH,ne za savez.Njima u savezu je i cilj da nam ogade i reprezetnaciju i drzavu,da se nikada nigdje ne plasiramo i da ne pobjedujemo! Ne smijemo dozvoliti krah reprezentacije! Svim silama treba udariti na ljude koji vode savez,ali reprezentacija je svetinja i ne smijemo dozvoliti da ona propadne radi tih (ne)ljudi.
ofirno ba...uvjek dobar gost wrote:Sve same palamude.... ima li ista danas organizovano.... da se podrži Meho koji u 11.ooh ima press konferenciju...
Hoćemo li mi ikad preći sa riječi na djela...????