Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8626 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nećemo o ovome raspravljati.
Imaju pravila.
Imaju pravila.
- Maharadza
#8627 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Vozdra štakore, oči te naše ne vidjele više!
- Logovan
#8628 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Tvoja zadnja utakmica. Hvala za baraž i tako to.
Vozdra.
Vozdra.
- bersK
- orinoco
- Edin H.
#8631 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Meni zao sto je Savez ostao bez premija.
znaju s parama, a i vole potrositi. 
- shake69
#8632 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
"Ovo nije moja zadnja utakmica, a da li ću biti selektor, to ovisi o meni i ljudima u Savezu. Vidim sebe u nastavku, počeli smo da stvaramo nešto ali neka drugi daju ocjenu na moj rad. Sretan sam što sam dio ovoga i trebamo svi da radimo kako bi nam bilo bolje", naglašava Meša.
Nece ovaj otici ni motkom da ga potjeras!!!
-
missko
#8633 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Edin H. wrote:Meni zao sto je Savez ostao bez premija.znaju s parama, a i vole potrositi.
- bingov buraz
#8634 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Uhljeb klasicni,bez obraza i stida.shake69 wrote:"Ovo nije moja zadnja utakmica, a da li ću biti selektor, to ovisi o meni i ljudima u Savezu. Vidim sebe u nastavku, počeli smo da stvaramo nešto ali neka drugi daju ocjenu na moj rad. Sretan sam što sam dio ovoga i trebamo svi da radimo kako bi nam bilo bolje", naglašava Meša.![]()
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#8635 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ako Mesha udje sa njima u avion,premuntat ce ih da ostane.
Ne dajte mu ni da udje na isti let sa vama.
Ne dajte mu ni da udje na isti let sa vama.
- Šibicar
#8636 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jebote,pa hoćemo li ikad imati selektora sa obrazom,koji će reći eto usr'o sam kvalifikacije,možda nije sve do mene,možda je više do igrača ali moja moralna obaveza je da podnesem ostavku na mjesto selektora,ako ništa bar zbog ovog naroda koji je po ko zna koji put iznevjeren.....ali jok,daj glavom kroz zid,eto šatro on vidi neki pomak,lafo se počelo stvarati nešto,šta se počelo stvarati?samo se veća propast stvara,eto mi svi slijepi i glupi a on pametan i vidi pomak,tačno će mi se ogaditi iako je igračka legenda....
-
RtrnOfSalisbury
#8637 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
ko zna sta su naskrabali u ugovoru ... do sp, poslije sp, do jeseni, zime ... sace meske napisat izvjestaj o radu i neradu, pa onda ce ga savez prihvatit jal odbacit, dok se to usaglasi more meske jos 10 plata primit a mozda zarad ostanka i spusca cijenu
mozda bi osto na varesiju, tj. kad se plasiramo na ep onda me platite, vidite kako smo estoniju pobijedili, forma nam je u usponu .... u jebote, nidje varijante dje meske odlazi namah
- bersK
#8638 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pa zato sto frajer ne bi nigdje drugo mogao da nadje angazman. Ko bi ovog debila igdje primio? Frajer bi crko od gladi. Zato je ovo ovakvo. Ako ne bi donatorsko vece sebi organizovo nakon 3 mjeseca, gulite mi kozu s ramena.
Last edited by bersK on 10/10/2017 23:23, edited 1 time in total.
- Edin H.
#8639 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ja se zalazem da bastinimo tekovine samoupraljanja, te da ekipu bira Radnicki savjet. 
-
LSD
#8640 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Šae ..sad nek malo Meša zada
jaši Mehmede, boli te q
Još jedan mandat dakako
Još jedan mandat dakako
- P308
#8641 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Baždarević: Bit ću sretan ako ostanem selektor, imam puno energije i ideja
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević nakon meča protiv Estonije u kojem su Zmajevi slavili rezultatom 2:1 istakao je kako je spreman nastaviti ovaj projekat.
Što se tiče same utakmice, Baždarević kaže kako je njegova ekipa imala strpljenja te da nisu igrali nogomet kakav su željeli.
"Bila je ovo dosta čvrsta utakmica, a mi smo imali strpljenja. Ovo nije bio nogomet koji smo željeli igrat s više pogodaka i više dobrih situacija, ali mi je drago da su neki igrači dobili priliku i opravdali je. Sigurno je da to može biti puno bolje, ali za njih je važno da su opravdali ono što smo očekivali od nje. Što se tiče Estonije, mislili smo da će igrati otvorenije i da neće igrati na kontre i duge lopte" rekao je o utakmici Baždarević.
Dodao je kako je njegova ekipa uradila sve da se plasira na Svjetsko prvenstvo te istakao kako ne zna hoće li i u budućnosti biti selektor reprezentacije.
"Rezultat je taj koji je primaran u svemu. Ima puno stvari o kojima se treba razgovarati i koje treba analizirati. Da li sebe vidim kao selektora reprezentacije? Ja imam toliko energije i toliko sam sretan što sam ovo radio, a bit ću još sretniji ako budem nastavio da ovo radim. Ipak, to su stvari koje su danas nebitne, a bitno je da mi nastojimo da bude bolje u bh. nogometu", zaključio je Baždarević.
Podsjećamo, reprezentacija Bosne i Hercegovine slavila je rezultatom 2:1 protiv Estonije, a oba pogotka postigao je Izet Hajrović.
- bersK
#8642 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
P308 wrote:Baždarević: Bit ću sretan ako ostanem selektor, imam puno energije i ideja
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević nakon meča protiv Estonije u kojem su Zmajevi slavili rezultatom 2:1 istakao je kako je spreman nastaviti ovaj projekat.
Što se tiče same utakmice, Baždarević kaže kako je njegova ekipa imala strpljenja te da nisu igrali nogomet kakav su željeli.
"Bila je ovo dosta čvrsta utakmica, a mi smo imali strpljenja. Ovo nije bio nogomet koji smo željeli igrat s više pogodaka i više dobrih situacija, ali mi je drago da su neki igrači dobili priliku i opravdali je. Sigurno je da to može biti puno bolje, ali za njih je važno da su opravdali ono što smo očekivali od nje. Što se tiče Estonije, mislili smo da će igrati otvorenije i da neće igrati na kontre i duge lopte" rekao je o utakmici Baždarević.
Dodao je kako je njegova ekipa uradila sve da se plasira na Svjetsko prvenstvo te istakao kako ne zna hoće li i u budućnosti biti selektor reprezentacije.
"Rezultat je taj koji je primaran u svemu. Ima puno stvari o kojima se treba razgovarati i koje treba analizirati. Da li sebe vidim kao selektora reprezentacije? Ja imam toliko energije i toliko sam sretan što sam ovo radio, a bit ću još sretniji ako budem nastavio da ovo radim. Ipak, to su stvari koje su danas nebitne, a bitno je da mi nastojimo da bude bolje u bh. nogometu", zaključio je Baždarević.
Podsjećamo, reprezentacija Bosne i Hercegovine slavila je rezultatom 2:1 protiv Estonije, a oba pogotka postigao je Izet Hajrović.
Ne zna dal će a samo što nije reko eto da znate ja ostajem selektor. Odličan za SDA
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#8643 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Dobro,hoce li izaci neko i reci gdje su kamere i da je ovo sve Skrivena Kamera TV Sarajevo 
-
Samprotivsviju
#8644 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Dabogda ti Zelju vodioLSD wrote:Šae ..sad nek malo Meša zadajaši Mehmede, boli te q
Još jedan mandat dakako
- Idemedosumom
#8645 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
E da mu hoće produžiti ugovor, da se narod masovno podigne! Sve treba porušiti do temelja pa iznova krenuti 
-
RtrnOfSalisbury
#8646 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
od ove smijesne situacije, smjesnije bi bilo samo da savez zovne nazad sajketa i da him ponudi da se zdogovore ko ce biti glavni a ko pomocni,
isplata poslije katara. mescini da bi meske pristo bez pardona
isplata poslije katara. mescini da bi meske pristo bez pardona
-
LSD
#8647 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ja stvarno ne znam šta vi hocete od časnog MešeSamprotivsviju wrote:Dabogda ti Zelju vodioLSD wrote:Šae ..sad nek malo Meša zadajaši Mehmede, boli te q
Još jedan mandat dakako
Evo, covjek pošteno vodi selekciju, izvlaci maksimum iz onih kloceva, bori se za baraž do zadnjeg kolakvalifikacija...pa ne može ni on sam.
- Šibicar
#8648 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Neka ba,ima čovjek ideju,pun je energije,trebalo bi potpisati neki desetogodišnji ugovor sa njim,naravno ako pristane ili bar na 5 godina,šteta je propustiti priliku da nas unazadi do vremena kad smo se u drugom kolu već opraštali od kvalifikacija.....
- relativno84
#8649 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nismo imali ni srece, Mesa je korektno odradio svoj dio posla, moze nastaviti.
-
LSD
#8650 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Covjek je pun ko šibica raznih ideja, energije, kombinacija...i vi bi takvog čovjeka tjerali zarad kockara Barbareza.
Nismo mi zaslužili Mešu.
Nismo mi zaslužili Mešu.