Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bosanski_kralj

#8101 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Bosanski_kralj »

Meni je samo nejasno kako neko ko se cijeli svoj život bavi fudbalom može vući ovakve poteze kao što to radi Meša??

On osnove ne poznaje.
luckylaka

#8102 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

RtrnOfSalisbury wrote:... i laki snosi dio odgovornosti: vrsio je pritisak na mesketa da plavooki bombas mora uijek igrat jer mu je onomad platio pivu u sent lujisu 8) i meske je podlego pa sad imamo sta imamo, tj. nista.
joj sto bi volio da vidim tu utakmicu protiv belgije dje bi nas pobjeda vodila u baraz: ali meske kaki je sreckovic bi to i dobio, isto ko nezainteresirani vels ... ali bi nas jope doceko neko u barazu pa ne vrijedi sanjat
Sto ili sta pijes za Bajram :D Al onako realno mnogi su prosli kroz ovu reprezentaciju al veci klovn nije dosao.Jebo ga Celtic koji je dozvolio Jozi da dodje .Prvo bruka sa Kodrom sad sa Jozom pa Besicem...ovaj je nagazio
Logovan

#8103 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

Bosanski_kralj wrote:Meni je samo nejasno kako neko ko se cijeli svoj život bavi fudbalom može vući ovakve poteze kao što to radi Meša??

On osnove ne poznaje.
Isto kao da ga neko tjera da pravi greške koje mi sa foruma ne bi napravili. :D
condy

#8104 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by condy »

Nasa igra je postala totalno predvidljiva. Igramo sporo, stoperi iznose igru na protivnicku stranu i kruze jer ne mogu, zadnjeg defanzivnog prakticno nemamo, staticki se postavljaju i krecemo sto je proslost, sredina neaktivna i nema loptu u posjedu, individualno pojedinci najopasniji po protivnika koji se markiraju i nema nas. Lako se citamo!
ja71

#8105 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ja71 »

kako kaze stara arapska poslovica:
vojska ovaca koju vodi lav moze pobijediti vojsku lavova koju vodi ovca
BarbaDue

#8106 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by BarbaDue »

U mojoj firmi vazda direktori birani iz reda radnika, jedne prilike dođe čovjek iz vana koji je nepristrasan i promjeni stanje za 180 stepeni. Zato Meša razligu!
phillie

#8107 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by phillie »

BarbaDue wrote:U mojoj firmi vazda direktori birani iz reda radnika, jedne prilike dođe čovjek iz vana koji je nepristrasan i promjeni stanje za 180 stepeni. Zato Meša razligu!
Zar stvarno mislite da bi prije svega neko izvana (a da nije duduk) dosao da radi za vjerovatno manje novca nego sto bi dobio bilo gdje drugo, i da mu je sef Begic? Ili da postavimo ovako, zar mislite da bi Begic & co. doveli nekog kome ne bi mogli "ukazivati" na neke stvari, plus kojeg bi morali masno platiti?
Ma hajte molim vas. Nama je sudjeno dovjeka se nervirati sa raznim Susicima, Bazdarevicima, Blazevicima, Musovicima, Sliskovicima...koji su ili neznalice, ili trenersko znanje uce na A reprezentaciji BiH ili su hostapleri kao i njihovi poslodavci... u proslosti, kad nam je reprezentacija bila dosta manje kvalitetna nego danas, to nije toliko dolazilo do izrazaja. Sada je vec ocit problem... A u fudbalu nema Vujosevica i Ivkovica koji bi od zajebancije dosli voditi reprezentaciju jer vide potencijal u njima.
Korisničkoime

#8108 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Korisničkoime »

ovo_malo_duse wrote:
agent_zero wrote:Danas otvaram portale i nigdje vijesti da je imbecil dao otkaz ili dobio otkaz :-x :twisted:

Šta se čeka, novi bojkot saveza i igrača?

Strašno...
Nece ba picka dat otkaz. Da ubere jos bar jednu platu.
Sta rade ovi pizdofili iz saveza.

Treba zapalit savez ba. A i Ova Bordo Plava preseravanja na relaciji Pape - Mesha ostavite po strani.
I jedan i drugi ista govna sto se repke tice.
Da je Pape dao otkaz poslije svjetskog slavili bi ga ko titu pa i poslije Kipra ili Izrala da je bio mudonja i rekao cao dzaci moja greska jebiga, ali karinas bez morala da uber jos mjesec plate. I ono malo respekta sto sam imao za njeg nemam vishe a pitar sam do jaja.
Sad Meho isto govno drugo pakovanje, da je sinoc izasao pred kameru i rekao cao dzaci, ne mogu s balerinama ili ne bitno koji razlog, ostao bi bar osjecaj da je moralan covjek vrijedan diskusije. Ovako ceka da ga Sline iz savez sutnu za saku maraka. Karinas obicni.

Da su svabe izgubile ovako i cistaca u savezu bi dala otkaz.
Bjez ba nije vrijedno sekiracije....
Potpis.
Mesa mora dati otkaz ili dobiti nogu. Ja sam bio prvi da on dodje da mu se da prilika ali nas je ubio jebeni Kipar alo Kipar nema tu nikakve rasprave, razmisljanja, diskusije, nakon utakmice dati mu priliku da sam na preskonferenciji da otkaz ako to ne uradi (kao sto znamo da nije) ona slina od predsjednika saveza ga je trebala nazvati i odmah mu preko telefona uruciti otkaz.
Ali, u nas uvijek ima to ali, problem je da je skupina u Savezu nesposobna hrpa govana te isti i treba zapaliti mater im jebem sve do jednog.
Likovi ne znaju ni koga ni kako dovesti nekoga spacnog. Kad mi neko kaze ali koga pa mater mu jebem jesam li ja cijeli zivot u fudbalu jel ja zaradjujem za zivot kroz fudbal, ne, to rade kreteni u Savezu i njihov je jebeni posao da znaju koga dovesti da nadju zamjenu da imaju jebeni B plan. Ali kita.
Edin H.

#8109 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Edin H. »

Nije frajer da ponudi otkaz i izgubi otpremninu.

Zmiu ih Mesha. :D

Nego sta radi taj Tigar, trazi li novog selektora? :run:
ja71

#8110 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ja71 »

pa nerealno je i bilo za ocekivati da Mesa ode izmedju 2 utakmice.
Ko ce voditi protiv Gibraltara ?
Nemogu pobogu stvoriti selektora za 2 dana.

E ako najkasnije u ponedjeljak ujutro ne cujem da je Mesa otisao, svejedno da li ce ga najuriti Savez ili ce on dati ostavku, onda ...
Ajatolah_

#8111 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Ajatolah_ »

Pa još bi veći cirkus bio da je sad podnio ostavku, a sutra utakmica.
luckylaka

#8112 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

ja71 wrote:pa nerealno je i bilo za ocekivati da Mesa ode izmedju 2 utakmice.
Ko ce voditi protiv Gibraltara ?
Nemogu pobogu stvoriti selektora za 2 dana.

E ako najkasnije u ponedjeljak ujutro ne cujem da je Mesa otisao, svejedno da li ce ga najuriti Savez ili ce on dati ostavku, onda ...
Da li bi ti napustio firmu u kojoj dobro zaradjujes a nista ne radis i jos te gazda i ne juri da nesto ne radis
Samprotivsviju

#8113 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Samprotivsviju »

Gdje su sada oni Mesini obozavaoci sa statistikama kako je nas najuspjesniji posljeratni trener :-)
leškarenje

#8114 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by leškarenje »

Ili u prevodu,bez veze krecite :D takoe Mehmede,ostani i dovrsi zapoceto....kakva ostavka i kurac-palac :thumbup:
MEŠA BAŽDAREVIĆ: "Javnost ima pravo da poziva na ostavke, a mi imamo pravo da kažemo ono šta mislimo. Mojih 35 godina iskustva mi daje za pravo da dajem svoje mišljenje, a oni svoje. Nama je najteže i shvatiti i objasniti šta se desilo. Prevelika želja je učinila svoje. Znamo da je to što smo napravili vrlo loše, ali niko nije namjerno učinio ništa loše. Igrači su umorni i fizički i psihički, ali oni to moraju prevazići, odigrati što bolje sutra i pobijediti Gibraltar. Nadamo se da ćemo ostati u igri za plasman na Svjetsko prvenstvo."
bingov buraz

#8115 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by bingov buraz »

Gdje se moze naci citav intervju?
Korisničkoime

#8116 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Korisničkoime »

Edin H. wrote:Nije frajer da ponudi otkaz i izgubi otpremninu.

Zmiu ih Mesha. :D

Nego sta radi taj Tigar, trazi li novog selektora? :run:
Cim ubere kamatu, kae nemERe na sve strane.
Logovan

#8118 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

Prevazići ćemo i pobijedit ćemo ako Bog da veliki Gibraltar i to će biti znak da smo krenuli naprijed. Baraž je naš! :D
bjelave

#8119 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by bjelave »

Ali pošto mi sve znamo, ne brinem se ja, za analize će se pobrinuti mediji. Teško nam je, igrači su pogođeni. Nismo mogli shvatiti zbog čega nije bilo više "krvi". Pobjeda je bila jako blizu, ali noge su našim igračima postale teške. To je sad prošlo, život teče dalje.

Kakav parazit, slina, nistarija....
jazzer

#8120 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by jazzer »

bjelave wrote:

Ali pošto mi sve znamo, ne brinem se ja, za analize će se pobrinuti mediji. Teško nam je, igrači su pogođeni. Nismo mogli shvatiti zbog čega nije bilo više "krvi". Pobjeda je bila jako blizu, ali noge su našim igračima postale teške. To je sad prošlo, život teče dalje.

Pa sta ocekujes jebem li ti pleme? Da ti novinari
i javnost zanose jaja u krivini, da svi imamo razumjevanja za onakvu blamazu? I nije ti ovo prva takva majmune jedan.
Laertes

#8121 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Laertes »

leškarenje wrote:Ili u prevodu,bez veze krecite :D takoe Mehmede,ostani i dovrsi zapoceto....kakva ostavka i kurac-palac :thumbup:
MEŠA BAŽDAREVIĆ: "Javnost ima pravo da poziva na ostavke, a mi imamo pravo da kažemo ono šta mislimo. Mojih 35 godina iskustva mi daje za pravo da dajem svoje mišljenje, a oni svoje. Nama je najteže i shvatiti i objasniti šta se desilo. Prevelika želja je učinila svoje. Znamo da je to što smo napravili vrlo loše, ali niko nije namjerno učinio ništa loše. Igrači su umorni i fizički i psihički, ali oni to moraju prevazići, odigrati što bolje sutra i pobijediti Gibraltar. Nadamo se da ćemo ostati u igri za plasman na Svjetsko prvenstvo."
E tačno su mi ovakvi i u mom okruženju najmrži, kad se pozivaju na godine staža... A ono, ko i Meša, ništa u životu postiglo nije...
yasaq

#8122 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by yasaq »

bjelave wrote:

Kakva slina od čovjeka. Nek' pogleda press Engleske reprezentacije, igrači i selektor pognute glave kad ih novinari počnu rešetati. A ovdje prave hajku na novinare koji se drznu nazvati stvari pravim imenom. Bando jedna raspuštena.
luckylaka

#8123 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by luckylaka »

bjelave wrote:

Ovaj ga nama zavlaci do jaja ,jednostavno klovn bez obraza,karaktera,ljudskosti...nula od covjeka
spree

#8124 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by spree »

Pape 2. PU jebem ti zivot. Kad kontas ds poslije papeta ne moze doci gori dzon obraz, kad se pojavi isti. Jbt i pare i ugovori, sve to prodje, ali recimo ja, a sigurno i vecina ljudi ce ovu dvojicu pamtiti kao gladne i male ljude koji gaze po svemu radi malo love. Kako bi fino bilo da su ostali samo veliki igraci.
bingov buraz

#8125 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by bingov buraz »

Igrači su svjesni svoje odgovornosti, oni su najodgovorniji za sve to, ali mi to dijelimo jer smo svi jedna ekipa.

Kakva beskarakterna slina od insana

mi dijelimo ali igraci su krivi nisam ja... bljuv
Locked