Dead Man Walking wrote:Treba vratiti selektora Spahu.
Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#8026 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
-
Samprotivsviju
#8027 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Cisto sumnam, jer upravo Dzekin PR Ligata je konstanto bombardovao kako je Mesa pravi izbor...pa kad mu je istekao ugovor pred ove kvalifikacije...bimbardovao da mu se produzi...eto jedini mi imamo selektora koji radi bez ugovora...itdjazzer wrote:Ja sam ubijedjen da je ona predstava sinoc bila neka vrsta protesta protiv ove ublehe od selektora.
- leškarenje
-
tap3ah75
#8029 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ispade da je Žili ipak bio glavni strateg i trener.
Ipak je ovo prva tekma bez francuza.
Ipak je ovo prva tekma bez francuza.
- Mali_Vuk
#8030 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Fakat sam ga u početku doživljavao kao ozbiljnog trenera
Pustiti ga da se izblamira do kraja ovih kvalifikacija, slažem se. A onda mu pokloniti sat i zahvalnicu. Njemu i još petorici-šestorici standardnih igrača koji više niti mogu niti znaju niti hoće.
A perspektiva nam je siva, jašta.
Pustiti ga da se izblamira do kraja ovih kvalifikacija, slažem se. A onda mu pokloniti sat i zahvalnicu. Njemu i još petorici-šestorici standardnih igrača koji više niti mogu niti znaju niti hoće.
-
condy
#8031 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sta ako ostane Mesa i naredne kvalifikacije

- leškarenje
#8032 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ja mu to zelim od srcacondy wrote:Sta ako ostane Mesa i naredne kvalifikacije![]()
-
SSemir
#8033 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Slazem se. Desetine mladih fudbalera u najvecim evropskim klubovima redovno igraju i ne pozivamo ih dok njihovo mjesto zauzimaju igraci koji nece da se trudeMali_Vuk wrote:Fakat sam ga u početku doživljavao kao ozbiljnog trenera![]()
- Altsa
#8034 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nema on sta vise da radi u reprezentaciji. Njegovo je samo da pokupi stvari i ode. Kada je dosao mislio sam da je ozbiljan trener. Ispostavilo se da je klasicna neznalica. Kad sam sinoc vidio Vedu u pocetnom sastavu znao sam kako ce na kraju zavrsiti.edo_79 wrote:Meša NEMAŠ MUDA!!!! ... hinjo jedna pošutaj tu bagru na klupu, ima mladih igrača koji bi grizli teren za repku ..... jel to moraju ovi manekeni stalno u I postavi bit?
Napravi smjenu generacija, dok se momci ne uhodaju nikoi ti A neće reć za poraz samo tjeraj ove manekene u tri pičke lijepe materine više
- Mali_Vuk
#8035 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ali onda ćemo početi gubiti od trećerazrednih ekipa? Oh, wait! Pa to već imamoSSemir wrote:Slazem se. Desetine mladih fudbalera u najvecim evropskim klubovima redovno igraju i ne pozivamo ih dok njihovo mjesto zauzimaju igraci koji nece da se trudeMali_Vuk wrote:Fakat sam ga u početku doživljavao kao ozbiljnog trenera![]()
-
SSemir
#8036 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nas sadasnji tim je dokazao da ima kvalitet da ne gubi od trecerazrednih ekipa. Pa ni od drugorazrednih.Mali_Vuk wrote:Ali onda ćemo početi gubiti od trećerazrednih ekipa? Oh, wait! Pa to već imamoSSemir wrote:Slazem se. Desetine mladih fudbalera u najvecim evropskim klubovima redovno igraju i ne pozivamo ih dok njihovo mjesto zauzimaju igraci koji nece da se trudeMali_Vuk wrote:Fakat sam ga u početku doživljavao kao ozbiljnog trenera![]()
Sta se promijenilo od tad? Selektor!
I ne...ne kazem da je susic dobar, vec da je ovaj amater nad amaterima
- ultima_palabra
#8037 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pape nije picka, on je samo lijen i bezobrazan.rumenige_brajtner wrote:I on i pape. Svjetski igrači, a pičke od selektora/trenera, tačno da ne povjeruješ u šta su se pretvorili. Mrtvi džeko nije niti jedan zračni duel dobio, nije lopte jedne primio, a nije se nešto ni trudio vala. Ok, nije problem, al problem je što ga ne izvadiš i zamijeniš Bajićem, majku mu jebem u pičku. Sinoć smo mogli vidjeti kako igraju pičke bez muda, od selektora do sve i jednog igrača. I ovo će se dešavati sve dok se ne pojavi selektor koji neće imat problem da izvadi iz igre ili izostavi iz prve postave "najveće zvijezde".ultima_palabra wrote:Kukavica i beskicmenjak... a kao igrac nije bio takav.
-
RtrnOfSalisbury
#8038 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
ajmo bit malo pozitivni
mnoge ekipe ce trebat sparing partnere u pripremama za sp i tu vidim nasu sansu. meske bi mogo odmorit plavookog bombasa i onda do katara mu nac pravu poziciju a u tim sparing utakmicama oprobat neke druge varijante. plus sto u tijem sparing utakmicama nema razloga za zivciranje i moremo svi bit opusteni a ovi ostali nek se muce i zivciraju na sp. a i rusija vala nije neki turisticki izazov, ruskinja ima i u nas tako da je dobro sto protiv kipra nismo sacuvali 2:2, jer da smo uspjeli, ko zna? morebit da bi dogurali do baraza i onda opet muka
ocekujem da meske ne dadne ostavku i izdrzi meske. a morebit da je ovo sve dio taktike da padnemo u neku cetvrtu grupu pa da imamo lakse protivnike jer mi smo ipak betonski drugi sesir
pa hin onda plavooki bombas nakanta. jos ako meske vrati crnookog rovokopaca dje ce nam bit kraj
mnoge ekipe ce trebat sparing partnere u pripremama za sp i tu vidim nasu sansu. meske bi mogo odmorit plavookog bombasa i onda do katara mu nac pravu poziciju a u tim sparing utakmicama oprobat neke druge varijante. plus sto u tijem sparing utakmicama nema razloga za zivciranje i moremo svi bit opusteni a ovi ostali nek se muce i zivciraju na sp. a i rusija vala nije neki turisticki izazov, ruskinja ima i u nas tako da je dobro sto protiv kipra nismo sacuvali 2:2, jer da smo uspjeli, ko zna? morebit da bi dogurali do baraza i onda opet muka
ocekujem da meske ne dadne ostavku i izdrzi meske. a morebit da je ovo sve dio taktike da padnemo u neku cetvrtu grupu pa da imamo lakse protivnike jer mi smo ipak betonski drugi sesir
- luckylaka
#8039 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jel otisla ubleha.Izgleda da je Meshu teze otjerati sa klupe nego dijasporu iz europe i amerike.
-
Bazinga1234
#8040 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
I poslije Mese će doći Mesa, niko ozbiljan nebi htio trenirati reprezentaciju, a da ti savez govori da trebaš 1 Srbina i 1 Hrvata obavezno za pomoćnika. Itd.luckylaka wrote:Jel otisla ubleha.Izgleda da je Meshu teze otjerati sa klupe nego dijasporu iz europe i amerike.
-
Fudo387
#8041 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sergej Barbarez.Bazinga1234 wrote:I poslije Mese će doći Mesa, niko ozbiljan nebi htio trenirati reprezentaciju, a da ti savez govori da trebaš 1 Srbina i 1 Hrvata obavezno za pomoćnika. Itd.luckylaka wrote:Jel otisla ubleha.Izgleda da je Meshu teze otjerati sa klupe nego dijasporu iz europe i amerike.
Pomocnik Spaha.
-
Samprotivsviju
#8042 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Naravnoluckylaka wrote:Jel otisla ubleha.Izgleda da je Meshu teze otjerati sa klupe nego dijasporu iz europe i amerike.
Mesha je samo piun odredjenog broja ljudi u i oko sazveza
Dok oni ne dignu ruke, Mesha ce biti selektor
- pirmin
#8043 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Otkaz prihvacen. 
-
Itsoktobealone
#8044 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
HahahahahaIdemedosumom wrote:Ohanite ljudi. Čovjek je dobio priliku, i nije briljirao. Ja mu ne bih sada davao otkaz, neka dovrši ove kvalifikacije koje je započeo. Ne bi bilo fer prema bilo kome da preuzme repku u po kvalifikacija, uz ovako lošu atmosferu i odsustvo motiva.
Fatim Terim dođe u sred kvalifikacija i jebe mater desetorici prvotimaca i stavi Emre Mora sa 19 godina da se bori protiv svjetskih ekipa na sredini terena a ti našao ovdje prozivati nekaku atmosferu i motive
- ExNihilo
#8045 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Bio Ćiro, kontaš ljigav, vakav nakav, mrš Ćiro. Onda s konja na magarca, dođe Pape. Kontaš "nema lik pojma o fudbalu", vakav nakav, mrš Pape. Onda dođe ova amaterčina što urliče pokraj terena, vakav nakav, mrš Baždareviću. Ali sve mi se nešto čini - trend nam ne ide na ruku. 
- ultima_palabra
#8046 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Treba vidjeti kakva ce biti tabela u nedjelju navecer. Ako bi nam bile dovoljne dvije pobjede u oktobru, isplatilo bi se uraditi sok terapiju.
Ali to savez nikada nece uraditi.
Ali to savez nikada nece uraditi.
- leškarenje
- rumenige_brajtner
#8048 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma gdje nije ba? Ni on ni mesa memaju muda da izbace iz ekipe "zasluzne" igrace, cak i kad ovi prave vise stete nego koristi.ultima_palabra wrote:Pape nije picka, on je samo lijen i bezobrazan.rumenige_brajtner wrote:I on i pape. Svjetski igrači, a pičke od selektora/trenera, tačno da ne povjeruješ u šta su se pretvorili. Mrtvi džeko nije niti jedan zračni duel dobio, nije lopte jedne primio, a nije se nešto ni trudio vala. Ok, nije problem, al problem je što ga ne izvadiš i zamijeniš Bajićem, majku mu jebem u pičku. Sinoć smo mogli vidjeti kako igraju pičke bez muda, od selektora do sve i jednog igrača. I ovo će se dešavati sve dok se ne pojavi selektor koji neće imat problem da izvadi iz igre ili izostavi iz prve postave "najveće zvijezde".ultima_palabra wrote:Kukavica i beskicmenjak... a kao igrac nije bio takav.
-
Bazinga1234
#8049 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Može Barbarez ako ćemo osnovat pokersku reprezentaciju.Fudo387 wrote:Sergej Barbarez.Bazinga1234 wrote:I poslije Mese će doći Mesa, niko ozbiljan nebi htio trenirati reprezentaciju, a da ti savez govori da trebaš 1 Srbina i 1 Hrvata obavezno za pomoćnika. Itd.luckylaka wrote:Jel otisla ubleha.Izgleda da je Meshu teze otjerati sa klupe nego dijasporu iz europe i amerike.
Pomocnik Spaha.
-
mega_mashcine
#8050 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Još uvijek mi u glavi odzvanja
BEZ FAULAAAA
BEZ FAULAAAAAA
BEZ FAULAAAA
BEZ FAULAAAA
BEZ FAULAAAAAA
BEZ FAULAAAA
STRPLJIVOOOO