Sad nesto gledam ovaj Zukanovic za 15-ak godina karijere promijenio 20-ak klubova.Za Ginisovu knjigu.I za info poslednjih 5-6 mjeseci ne igra skoro nikako.channel10 wrote:Gdje inače igra Zukanovic? Bio je u Atalanti i prešao je negdje, ali ga nema nigdje niti u jednoj ekipi pa ne znam gdje je prešao?
Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#7876 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#7877 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Duljevic i Stevanovic su previse pauzirali i bili bez kluba i bez treninga. Stevanovic pecao ribu po Zvornickom jezeru a Dulja cupkao obrve....normalno da ih nije pozvaoBHF_Manijak wrote:Ali najjace je sa Stevanovicem i Duljevicem. Brat ih hladno zvao dok su u Premijer ligi igrali i nakon toga - noga, nista, nema poziva.
Pa time jasno porucuje javnosti: "Halo ljudi, ja sam debil, taldzija, zvao sam ih da se utale i sad kad su se uhljebili, zalibo me racku za njima". Kako stavlja frajer sam sebi zvono oko vrata.![]()
- luckylaka
#7878 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ali su zato ostali standardni tj.nema ih ni na mapi maloprije prozvani ...Zuka,Mili,Dumahrasno38 wrote:Duljevic i Stevanovic su previse pauzirali i bili bez kluba i bez treninga. Stevanovic pecao ribu po Zvornickom jezeru a Dulja cupkao obrve....normalno da ih nije pozvaoBHF_Manijak wrote:Ali najjace je sa Stevanovicem i Duljevicem. Brat ih hladno zvao dok su u Premijer ligi igrali i nakon toga - noga, nista, nema poziva.
Pa time jasno porucuje javnosti: "Halo ljudi, ja sam debil, taldzija, zvao sam ih da se utale i sad kad su se uhljebili, zalibo me racku za njima". Kako stavlja frajer sam sebi zvono oko vrata.![]()
-
Bazinga1234
#7879 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Milicevic jučer u prvih 11 protiv Anderlechta,luckylaka wrote:Ali su zato ostali standardni tj.nema ih ni na mapi maloprije prozvani ...Zuka,Mili,Dumahrasno38 wrote:Duljevic i Stevanovic su previse pauzirali i bili bez kluba i bez treninga. Stevanovic pecao ribu po Zvornickom jezeru a Dulja cupkao obrve....normalno da ih nije pozvaoBHF_Manijak wrote:Ali najjace je sa Stevanovicem i Duljevicem. Brat ih hladno zvao dok su u Premijer ligi igrali i nakon toga - noga, nista, nema poziva.
Od 5 utakmica 3 je startao u ovoj sezoni.
-
incognito071
#7880 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nemate brige, klepit ce nas Kipar po usima i tu je kraj kvalifikacija.
- luckylaka
#7881 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
@Bazinga1234 Milicevic sve da je standardni (a nije)nije to perspektiva BiH fudbala.Ima puno maladjih igraca koji se namecu selektoru ali nece Mesha da rizikuje rezultat cak ni protiv Gibraltara
-
Bazinga1234
#7882 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Slažem se ja s tobom, ali ipak je trenutno najbolja opcija za ofanzivnog veznog a moze i krilne pozicije odigrat.luckylaka wrote:@Bazinga1234 Milicevic sve da je standardni (a nije)nije to perspektiva BiH fudbala.Ima puno maladjih igraca koji se namecu selektoru ali nece Mesha da rizikuje rezultat cak ni protiv Gibraltara
Protiv Estonije za 5 minuta uradio više nego Visca za 75.
Treba Miloševiću i Krunicu davati više prilike, to je budućnost.
- jazzer
#7883 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Koliko znam, a mislim da mi je izvor i vise nego pouzdan, Mesa se na vise stranaLogovan wrote:Baždarević nastavlja sa greškama, vuče konstatno nelogične poteze.
Mogla bi ova tema na kraju kvalifikacija da postane zaključana.
nudio cijelo ljeto. Trazio je klub koji bi vodio vec od ove sezone.
A ona prica kako je imao ponuda ali ipak izabrao da ostane selektor vise ne vazi.
Ostisao bi Mesa jos ovo ljeto samo da ga je neko htio.
-
condy
#7884 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Bolje bi bilo da je nasao klub 
- Bosanski_kralj
#7885 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
condy wrote:Bolje bi bilo da je nasao klub
- stranac2
#7886 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nikada nisam mislio da cu reci ovo . Ovaj hostapler je veca neopgoda za repku nego Susic sto je bio . Sveo je repku na nivo sprdnje.
- luckylaka
#7887 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pa Krunica bolan suta ko da je retard,igra se sa njimBazinga1234 wrote:Slažem se ja s tobom, ali ipak je trenutno najbolja opcija za ofanzivnog veznog a moze i krilne pozicije odigrat.luckylaka wrote:@Bazinga1234 Milicevic sve da je standardni (a nije)nije to perspektiva BiH fudbala.Ima puno maladjih igraca koji se namecu selektoru ali nece Mesha da rizikuje rezultat cak ni protiv Gibraltara
Protiv Estonije za 5 minuta uradio više nego Visca za 75.
Treba Miloševiću i Krunicu davati više prilike, to je budućnost.
- luckylaka
#7888 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Da bog da da on ponovi ono sto je Pape uradio pa da i njega slavimo.Ima jos sansestranac2 wrote:Nikada nisam mislio da cu reci ovo . Ovaj hostapler je veca neopgoda za repku nego Susic sto je bio . Sveo je repku na nivo sprdnje.
- cyprus
#7889 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Na stranu sve - ali o svakom selektoru ista priča... Doslovno o svakom, doslovno ista
Potpuno neovisno o rezultatima i igri...
Ne kažem da mnogi argumenti nisu utemeljeni, ali brate, nekako mi se čini da je zvanje selektora fudbalske reprezentacije kod nas shvaćeno kao meta za lične frustracije ovdašnjeg naroda... I što selektor više griješi, to bolje ispunjava razlog svog postojanja...
Ne govorim ovo o Meši, nego općenito... Važilo je i za Papeta, Ćiru, Baku, da ne nabrajam...
Ne kažem da mnogi argumenti nisu utemeljeni, ali brate, nekako mi se čini da je zvanje selektora fudbalske reprezentacije kod nas shvaćeno kao meta za lične frustracije ovdašnjeg naroda... I što selektor više griješi, to bolje ispunjava razlog svog postojanja...
Ne govorim ovo o Meši, nego općenito... Važilo je i za Papeta, Ćiru, Baku, da ne nabrajam...
- spree
#7890 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
jbg kad realno nismo imali selektora kako treba. najblizi tome je bio ciro i o njemu se najmanje sralo.
-
Melbourne_Australia
#7891 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Garantujem zivotom!! Da Anceloti dodje za selektora, da bi nakon dva losa rezultata reprez ista prica krenula ko sad... Kod nas ljudi misle da sve znaju, vecina tesko zivi i onda ovako bjeze od stvarnosti... Niko ne valja i niko nista ne zna...Ovde se spominje !! Zasto Mesa nije zvao Dulju ili Stevanovicacyprus wrote:Na stranu sve - ali o svakom selektoru ista priča... Doslovno o svakom, doslovno istaPotpuno neovisno o rezultatima i igri...
ni poceo da igra a drugi juce sa pecanja dosao u tim....Znaci realnost je nasa najveca mana!!
- Muhamed Đakmić
#7892 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
A zašto je zvao Anela Hadžića? 
Da li stvarno mislite da ga je zvao zbog igračkih kvaliteta?
- Logovan
#7893 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pa pogledaj ko nam je sve bio selektor i sve će ti biti jasno.cyprus wrote:Na stranu sve - ali o svakom selektoru ista priča... Doslovno o svakom, doslovno istaPotpuno neovisno o rezultatima i igri...
-
elcaliente
#7894 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sve je bilo jasno kada su novine objavile da bi repka htjela da se sastaje na Ilidzi jer im je monotono u trening centru u Zenici.
Znaci harmonika, rakija, malo sa rajom izaci jos usput odigras tekmu u kojoj publiku nemozes zacoarati posto svakako niko neocekuje da napravis rezultat.
Ja mislim da takvo ponasanje repke nema ni u Afganistanu.
Znaci harmonika, rakija, malo sa rajom izaci jos usput odigras tekmu u kojoj publiku nemozes zacoarati posto svakako niko neocekuje da napravis rezultat.
- Edin H.
#7895 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kaze u novinama Dzefko se izriopa u Dubrovnik, a onda doveo neke jarane na pripreme da mu ne bude dosadno.elcaliente wrote:Sve je bilo jasno kada su novine objavile da bi repka htjela da se sastaje na Ilidzi jer im je monotono u trening centru u Zenici.
Gigantizam.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#7896 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Zato sto je u ovoj sezoni Anel odigrao vec 13 utakmica, postigao jedan gol i podjelio jednu asistenciju. Vecinu utakmica je odigrao kompletno.Muhamed Đakmić wrote:A zašto je zvao Anela Hadžića?
- cyprus
#7897 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Naravno da nema, čuj rakija u Afganistanuelcaliente wrote:Sve je bilo jasno kada su novine objavile da bi repka htjela da se sastaje na Ilidzi jer im je monotono u trening centru u Zenici.
- phillie
#7898 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Citam, danas na pres konferenciji rekose (doduse Vranjes je rekao) da pobjeda nad Kiprom mnogo toga rjesava. Samo bih da upitam sta nam to konkretno mnogo toga rjesava? Da imamo utakmicu manje za pobjediti (onda jos samo tri) ?
Ima li neko objasnjenje, mozda cyprus
?
Ima li neko objasnjenje, mozda cyprus
- spree
#7899 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Valjda kontaju da je kipar kao tetak protivnik
. Ono kao dobio nas kod kuće jednom
.
- phillie
#7900 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma ja, samo da njihA dobijemo, a s Belgijom cemo lakospree wrote:Valjda kontaju da je kipar kao tetak protivnik. Ono kao dobio nas kod kuće jednom
.