Beširević, Milošević, Gojak
Bilbija, Milicevic višak
Nepozivanje Vrancica
nema Vrska
Prcic valjda povrijedjen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Da probamo pogodit ko će otpast:Na spisku se nalazi 30 igrača, a biti će smanjen na 23 igrača nakon večerašnjih utakmica.
Ja ba, prenese me.Velkoski wrote:tri
prenese tebe malo češćeBHF_Manijak wrote:Ja ba, prenese me.Velkoski wrote:triDa stvar bude gora...
Sve dok ne dizem ruku na tebe, odlicno je.Velkoski wrote:
prenese tebe malo češće
Nemoj na maksumaBHF_Manijak wrote:Sve dok ne dizem ruku na tebe, odlicno je.Velkoski wrote:
prenese tebe malo češće![]()
Samo dokazuje ono sto mnogi govore od prvog dana,da je klasicna neznalica i uvlakac supcima iz saveza
Nevjerovatno debilan tekst. Od toliko materijala da se kritikuje selektor, vrli novinar ga kritikuje što je prekrižio sa spiska Bilbiju. Pa koga drugog će prekrižiti ? Imaš 6 napadača, i očekivalo se da jednog prekriži.. Da je prekrižio Kodru ili Hodžića ili Bajića, umjesto Bilbije, isti bi novinar pisao sličan tekst kako je prekrižio igrača iz lige petice, ili iz Dinama... Ono najbitnije je samo da se piše protiv selektora iako o tome što pišu očigledno pojma nemaju..
Pa kažem i ja da ga je trebalo mijenjati, ali nisam ni ja, a ni ti taj koji odlučujemo hoćemo li ga mijenjati. On je tu još uvijek, i treba ga pustiti neka radi. Eto šta će ovaj gore postići sa ovim kmecanjem sto nije pozvao Bilbiju, kad ga nijedan drugi selektor ne bi pozvao? Ali se on našao da napiše ogroman tekst o tome kao da u najmanju ruku nije pozvao najboljeg strijelca neke od liga petice.BHF_Manijak wrote:Pa kazes "ako nema rezultata, mijenjati ga", sta treba vise napraviti pa da dodje taj period da se mijenja? Nije jucer sjeo na klupu pa da kazes "a ne unaprijed ga osudjivati". U barazu ga O'Neill zguzio, doslovno, u dvijek utakmice i pokaz'o mu sta zanci biti trener, a u ovim kvalifikacijama skin'o gace protiv Belgije sa standardnom prico "jebi ga, bolji su od nas", kiks'o rotiv Grka, igra nikakva, nekakve cudne odluke u sklapanju tima, foramcije itd...