Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
missko wrote:Eki strucnjaka ni rezerva nije mogao bit u Kozari kao igrac. Ljudi koji ga znaju fataju se za glavu
ne kontam ...hajd pojasni ovo boldirano...
Pa eto toliko ima pojma o fudbalu ako si u jebenu Kozaru preko starog uletio i opet truba bio znaci da ti je fudbal strano gradivo.
Nazalost Mesa o njemu ni preko googla ne moze saznat nista jer je frajer mrtvii anonimus google ga ne prepoznaje
missko wrote:Eki strucnjaka ni rezerva nije mogao bit u Kozari kao igrac. Ljudi koji ga znaju fataju se za glavu
Pa eto toliko ima pojma o fudbalu ako si u jebenu Kozaru preko starog uletio i opet truba bio znaci da ti je fudbal strano gradivo.
Nazalost Mesa o njemu ni preko googla ne moze saznat nista jer je frajer mrtvii anonimus google ga ne prepoznaje
dobro. znaci,bio je karina od igraca,ali kakav je trenerski strucnjak?
Realno, ni Mourinho se nije naigro za Rio Ave, Belenenses i Sesimbru
A Kozara je drugoplasirana u Prvoj ligi RS-a... Možda stvarno nije loš...
ne vjerujem da je safet bas tolika dalabu da urgira da se interov carobnjak ubaci u tim. ako bi se to desilo onda bi otprilike drugi dan priprema, nakon susreta zuke I tine, bilo objavljeno saopstenje u stilu, igrac se, na zalost, slucajno okliznuo niz stepenice I pri tome zadobio niz povreda...
Nikad i nije bio tol'ki problem Tina na spisku,već način na koji je pozvan i nasilno guranje u prvu postavu izmišljanjem pozicije,ako ništa kod Meše će vjerovatno biti na klupi i moraće se izboriti za mjesto prvotimca svojim igrama a ne da porijeklom ima zagarantovano mjesto u izlogu za prodaju.
Tomahawk11 wrote:Onda je i Mourinho nikakav trener.....
Nek nije Tulic, od njega je tesko biti gori.
Mourinho je jedan u milion. I nije ni Mourinho pao sa neba, on je naucio svoj zanat od Sir Bobby Robson-a, koji ga je zaposlio kao prevodioca. Od koga je ovaj mogao nauciti zanat u Kozari?
Baždarević je za Dnevni List otkrio malo više detalja o svom pomoćniku Francuzu:
- On je analitičar utakmica, ali ima i licencu za tjelesnog preparatora. On je dakle trener čije su mi opservacije kod pripremanja utakmica jako bitne. Dvanaest godina smo radili zajedno. Igračku mu je karijeru u 21. godini prekinula teška ozljeda, nakon čega se posvetio poslu koji sada radi. Nikada nije želio biti prvi trener, i školovao se da bude asistent. Važno mi je naglasiti da ga nisam nametnuo, nego predložio Savezu. Meni osobno puno znači što je on tu, ali važnije od toga, mislim da nam može puno toga dobroga donijeti. Kada bude trebalo, bit će na dispoziciji i za druge naše selekcije.