Bjezi ba nisi valjda ozbiljno shvatio ovaj post.Vidis da je pola igraca reprezentacije zabetoniralo klupu u klubovima.Ono nekadasnje,,pozivati samo standardne "vise ne vazi.Pozivaj imena i zasluzne i nadaj se najboljem.Tomahawk11 wrote:Ozbiljno?!Meni se cini da se nasi bas sad odmaraju za glavne utakmice.I bolje je sto najbolji trenutno sjede na klupi jer ce zdravi i odmorni docekati kvalifikacije.![]()
![]()
Inace je ovo recept za dobru formu. Cips i kokice i da cekaju kraj sezone. Ima da lete u reprezentaciji....al ako cemo se zayebavati.
Bolan ne bio, Pjanic koji je standardan je u losoj formi. Zamisli u kakvoj je Dzeko, Ibisevic, Kolasinac, Besic...da ne nabrajam, malo ko nam igra ili je standardan.
Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#2001 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2002 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
luckylaka wrote:Bjezi ba nisi valjda ozbiljno shvatio ovaj post.Vidis da je pola igraca reprezentacije zabetoniralo klupu u klubovima.Ono nekadasnje,,pozivati samo standardne "vise ne vazi.Pozivaj imena i zasluzne i nadaj se najboljem.Tomahawk11 wrote:Ozbiljno?!Meni se cini da se nasi bas sad odmaraju za glavne utakmice.I bolje je sto najbolji trenutno sjede na klupi jer ce zdravi i odmorni docekati kvalifikacije.![]()
![]()
Inace je ovo recept za dobru formu. Cips i kokice i da cekaju kraj sezone. Ima da lete u reprezentaciji....al ako cemo se zayebavati.
Bolan ne bio, Pjanic koji je standardan je u losoj formi. Zamisli u kakvoj je Dzeko, Ibisevic, Kolasinac, Besic...da ne nabrajam, malo ko nam igra ili je standardan.
- shake69
#2003 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Malo se ovdje pretjeruje. Begovic, standardan, Mujdza postao kapiten s nekoliko nastupa u komadu cijele utakmice, Sejo, also, Zukanovic, Bico, za stopere posve spremni, Besic je jedini problematican jer njemu neigranje bas moze stvoriti problem, dok naprijed imamo u dobroj formi i standardne Pjanica, Viscu, Hajrovica sve vise, a Dzeko je klasa i da mjesecima sjedi, posebno protiv ne tako mocne odbrane kao sto je izraelska! Bez novih povreda, imamo realne sanse da Jevreje vratimo u Aziju i mirno prate EP pored tv ekrana a mi lakse cekamo rasplet u grupi.
- ljevoruki
#2004 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Sve zavisi od Dzeke, iskreno. Ako se njemu bude igralo onda cemo imati sansu za pobjedu protiv Izraela.shake69 wrote:Malo se ovdje pretjeruje. Begovic, standardan, Mujdza postao kapiten s nekoliko nastupa u komadu cijele utakmice, Sejo, also, Zukanovic, Bico, za stopere posve spremni, Besic je jedini problematican jer njemu neigranje bas moze stvoriti problem, dok naprijed imamo u dobroj formi i standardne Pjanica, Viscu, Hajrovica sve vise, a Dzeko je klasa i da mjesecima sjedi, posebno protiv ne tako mocne odbrane kao sto je izraelska! Bez novih povreda, imamo realne sanse da Jevreje vratimo u Aziju i mirno prate EP pored tv ekrana a mi lakse cekamo rasplet u grupi.
Pitanje je i koliko je spreman, obzirom da vec dugo ne igra nikako.
On je prevaga, kad hoce i moze, ostali manje vise.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2005 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Begovic je bio standardan. Mislis da ne moze na njega utjecati ovo natezanje sa klubom?shake69 wrote:Malo se ovdje pretjeruje. Begovic, standardan, Mujdza postao kapiten s nekoliko nastupa u komadu cijele utakmice, Sejo, also, Zukanovic, Bico, za stopere posve spremni, Besic je jedini problematican jer njemu neigranje bas moze stvoriti problem, dok naprijed imamo u dobroj formi i standardne Pjanica, Viscu, Hajrovica sve vise, a Dzeko je klasa i da mjesecima sjedi, posebno protiv ne tako mocne odbrane kao sto je izraelska! Bez novih povreda, imamo realne sanse da Jevreje vratimo u Aziju i mirno prate EP pored tv ekrana a mi lakse cekamo rasplet u grupi.
Mujdza nije igrao skoro cijelu sezonu. OK, moze mu valjati ovo sto je poceo igrati u zadnje vrijeme. Treba nam spreman, u svakom slucaju je u boljem stanju nego je bio.
Sejo....mislis na Kolasinca?! Ni on nije igrao...odavno, tek poceo, povreda, pitanje je u kakvom je stanju, koliko moze.
Besic ne igra nikako, Edin isto tako, Pjanic se malo ko i popravio, ali jos nije na nivou na kakvom zna biti, Hajrovic kao poceo igrati, do skora malo ili nikako nije igrao. Medunjanin i kod novog trenera odigrao utakmicu i po i onda klupa. Lulic...i on je imao neku povredu, ali je sto se tice forme mozda i nas najbolji igrac u ovom trenutku.
Imali smo i boljih vremena....
- shake69
#2006 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jesmo, ali , kako rekoh, osim Besica ne vidim problematicnog mjesta a nastup Mujdze je sve odusevio neki dan. Prekaljen je to lik, kao i Lulic, koga sam zaboravio u ovom nabrajanju. Mene iznenadio kako se brzo vratio na razinu prije povrede. Bojim se da Muhamed ne pregori, jer se vidjelo da ga klupa dobro unervozi pa moze fasovati brzo kartone. Kolasincu nije trebalo puno da pokaze spremu a prekjuce je odigrao od pocetka tako da prvu postavu imamo. Problematicna je klupa gdje se bas nema posegnuti za nekim ko ove moze odmijeniti u slucaju povrede. Meni ipak stanje nije dramaticno. A odmoran Edin moze i Peleu poruciti na Bilinom Polju da nije bas zasluzio da bude iza Bony!Tomahawk11 wrote:Begovic je bio standardan. Mislis da ne moze na njega utjecati ovo natezanje sa klubom?shake69 wrote:Malo se ovdje pretjeruje. Begovic, standardan, Mujdza postao kapiten s nekoliko nastupa u komadu cijele utakmice, Sejo, also, Zukanovic, Bico, za stopere posve spremni, Besic je jedini problematican jer njemu neigranje bas moze stvoriti problem, dok naprijed imamo u dobroj formi i standardne Pjanica, Viscu, Hajrovica sve vise, a Dzeko je klasa i da mjesecima sjedi, posebno protiv ne tako mocne odbrane kao sto je izraelska! Bez novih povreda, imamo realne sanse da Jevreje vratimo u Aziju i mirno prate EP pored tv ekrana a mi lakse cekamo rasplet u grupi.
Mujdza nije igrao skoro cijelu sezonu. OK, moze mu valjati ovo sto je poceo igrati u zadnje vrijeme. Treba nam spreman, u svakom slucaju je u boljem stanju nego je bio.
Sejo....mislis na Kolasinca?! Ni on nije igrao...odavno, tek poceo, povreda, pitanje je u kakvom je stanju, koliko moze.
Besic ne igra nikako, Edin isto tako, Pjanic se malo ko i popravio, ali jos nije na nivou na kakvom zna biti, Hajrovic kao poceo igrati, do skora malo ili nikako nije igrao. Medunjanin i kod novog trenera odigrao utakmicu i po i onda klupa. Lulic...i on je imao neku povredu, ali je sto se tice forme mozda i nas najbolji igrac u ovom trenutku.
- stari_rastafari
#2007 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nista se vi za Mumeta ne brinite... On se sprema da preuzme vezni red u EFC - potrazite intervju s njim na njegovoj temishake69 wrote:Jesmo, ali , kako rekoh, osim Besica ne vidim problematicnog mjesta a nastup Mujdze je sve odusevio neki dan. Prekaljen je to lik, kao i Lulic, koga sam zaboravio u ovom nabrajanju. Mene iznenadio kako se brzo vratio na razinu prije povrede. Bojim se da Muhamed ne pregori, jer se vidjelo da ga klupa dobro unervozi pa moze fasovati brzo kartone. Kolasincu nije trebalo puno da pokaze spremu a prekjuce je odigrao od pocetka tako da prvu postavu imamo. Problematicna je klupa gdje se bas nema posegnuti za nekim ko ove moze odmijeniti u slucaju povrede. Meni ipak stanje nije dramaticno. A odmoran Edin moze i Peleu poruciti na Bilinom Polju da nije bas zasluzio da bude iza Bony!Tomahawk11 wrote:Begovic je bio standardan. Mislis da ne moze na njega utjecati ovo natezanje sa klubom?shake69 wrote:Malo se ovdje pretjeruje. Begovic, standardan, Mujdza postao kapiten s nekoliko nastupa u komadu cijele utakmice, Sejo, also, Zukanovic, Bico, za stopere posve spremni, Besic je jedini problematican jer njemu neigranje bas moze stvoriti problem, dok naprijed imamo u dobroj formi i standardne Pjanica, Viscu, Hajrovica sve vise, a Dzeko je klasa i da mjesecima sjedi, posebno protiv ne tako mocne odbrane kao sto je izraelska! Bez novih povreda, imamo realne sanse da Jevreje vratimo u Aziju i mirno prate EP pored tv ekrana a mi lakse cekamo rasplet u grupi.
-
dena24
#2008 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ajdin Mahmutovic? Momak dao 11 golova ove sezone, igra za najbolju ekipu u ceskoj pilzen...Prosle sezone 10 komada...A niko da ga spominje
- limeni
#2009 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ocekujem pozive za ove igrace...
1. Asmir Begovic
2. Jasmin Buric
3. Romeo Mitrovic
Asmir je daleko najbolji golman bez konkurencije kod nas, Buric izgleda brani u poljskoj u dobrom timu i pitanje je ili Sehic ili on mislim da su tu negdje. 3. Golman je iz premijer lige i svakako samo ide da mu guzica vidi puta.
4. Mensur Mujdza
5. Ermin Bickacic
6. Emir Spahic
7. Ervin Zukanovic
8. Sead Kolasinac
9. Toni Sunjic
10. Edin Cocalic
Mujdza je opet standardan u Freiburgu za nas desni bek, Bicakcic veci dio sezone odigrao vrlo dobro nek igra u tandemu sa Spahom, Spahic je pitanje da li je zdrav ako moze igrati za nas je najbolji stoper, na lijevom beku je pitanje ili Seo ili Zuka trenutno mi je Zuka zbog iskustva jaci.
U slucaju da Spaha nemere Zuka ide na stopera sa Erminom a Seo drzi lijevu odbranu. Ognjen Vranjes takodjer moze biti pozvan ako se jos 2-3 povrjede (ne do bog).
Nadam se da je Avdija otisao zauvijek.
11. Muhamed Besic
12. Gojko Cimirot
13. Sejad Salihovic
14. Tino Susic
15. Senad Lulic
16. Edin Visca
17. Izet Hajrovic
18. Miralem Pjanic
19. Semir Stilic
Defanzivni vezni je Besic, Cimirot iako dobar ne igra na ovom nivou da moze biti standardan, Salihovic je za klupe, Vrancic izgleda nece jos dobiti papire, Susic klupa, Lulic lijevo krilo, Visca desno krilo, Pjanic osmica, Hajrovic iza Dzeke a Stilic klupa. Izostavio sam Medunjanina jer mi se ne svijda mekan nacin na koji igra, sjedi na klupi u klubu, dolazi u godine..Onaj Husidic iz mls-a nije nesto, gledao sam ga sinoc iako moram reci da ta liga nije losa.
Sanjin Prcic me takodjer nije odusevio.
20. Edin Dzeko
21. Vedad Ibisevic
22. Milan Djuric
Edin Dzeko je nas najbolji napadac, na klupi su Ibisevic koji je samo dobio poziv jer je za nase prilike veliki igrac i ako ne promjeni stanje u klubu nece od ljeta dobijati pozive. Djuric takodjer klupa ima mali talenat. Umjesto Djurica moze Mahmutovic, Bajic takodjer nije losa nada, haris handzic kao i onaj tankovic.
1. Asmir Begovic
2. Jasmin Buric
3. Romeo Mitrovic
Asmir je daleko najbolji golman bez konkurencije kod nas, Buric izgleda brani u poljskoj u dobrom timu i pitanje je ili Sehic ili on mislim da su tu negdje. 3. Golman je iz premijer lige i svakako samo ide da mu guzica vidi puta.
4. Mensur Mujdza
5. Ermin Bickacic
6. Emir Spahic
7. Ervin Zukanovic
8. Sead Kolasinac
9. Toni Sunjic
10. Edin Cocalic
Mujdza je opet standardan u Freiburgu za nas desni bek, Bicakcic veci dio sezone odigrao vrlo dobro nek igra u tandemu sa Spahom, Spahic je pitanje da li je zdrav ako moze igrati za nas je najbolji stoper, na lijevom beku je pitanje ili Seo ili Zuka trenutno mi je Zuka zbog iskustva jaci.
U slucaju da Spaha nemere Zuka ide na stopera sa Erminom a Seo drzi lijevu odbranu. Ognjen Vranjes takodjer moze biti pozvan ako se jos 2-3 povrjede (ne do bog).
Nadam se da je Avdija otisao zauvijek.
11. Muhamed Besic
12. Gojko Cimirot
13. Sejad Salihovic
14. Tino Susic
15. Senad Lulic
16. Edin Visca
17. Izet Hajrovic
18. Miralem Pjanic
19. Semir Stilic
Defanzivni vezni je Besic, Cimirot iako dobar ne igra na ovom nivou da moze biti standardan, Salihovic je za klupe, Vrancic izgleda nece jos dobiti papire, Susic klupa, Lulic lijevo krilo, Visca desno krilo, Pjanic osmica, Hajrovic iza Dzeke a Stilic klupa. Izostavio sam Medunjanina jer mi se ne svijda mekan nacin na koji igra, sjedi na klupi u klubu, dolazi u godine..Onaj Husidic iz mls-a nije nesto, gledao sam ga sinoc iako moram reci da ta liga nije losa.
Sanjin Prcic me takodjer nije odusevio.
20. Edin Dzeko
21. Vedad Ibisevic
22. Milan Djuric
Edin Dzeko je nas najbolji napadac, na klupi su Ibisevic koji je samo dobio poziv jer je za nase prilike veliki igrac i ako ne promjeni stanje u klubu nece od ljeta dobijati pozive. Djuric takodjer klupa ima mali talenat. Umjesto Djurica moze Mahmutovic, Bajic takodjer nije losa nada, haris handzic kao i onaj tankovic.
- stari_rastafari
#2010 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Koliko sam skonto Mesa ga je isao gledat isto kao i J. Scuka i jos neke igrace u CZdena24 wrote:Ajdin Mahmutovic? Momak dao 11 golova ove sezone, igra za najbolju ekipu u ceskoj pilzen...Prosle sezone 10 komada...A niko da ga spominje
- ljevoruki
#2011 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ja bih ovako protiv Izraela:
Dzeko
Lulic - Hajrovic/Stilic/Medunjanin - Visca
Besic - Pjanic
Seo - Zukanovic - Sunjic - Mujdza
Begovic

Dzeko
Besic - Pjanic
Begovic
- SaNsEo
#2012 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ljudi moji lijepo je biti optimista ali nesmijemo izvrcati istinu. Mi smo trenutno u "jebenoj" sitaciji do jaja ... samo nam vile mogu pomoci da odemo na EP... i od ovo malo igraca koje imamo vise od polovice ovi koji treba da nose kostur ekipe nam neigra i vec mjesecima grije klupu... najlakse je lagati sam sebe i reci ma nema veze "bosna je sampion" jest al u k...cu... realnost je surova stvar....
Selektoru nebi bio nikako u kozi ... osim sto moramo da ganjamo poene sad je upao i u katastrofalnu situaciju sa prvoticima.... koda im je neko upuho jebote ... sve jedan po jedan postali grijaci.... za neke smo znali da bi im se to moglo desiti ali kad i ovi sto igraju u slabijim klubovima pocnu zavrsavati na klupi onda je raspad sistema.... nekazem da se takma pored Izraela nemoze dobiti i na guzove i sa igracima u slaboj formi ...ali bilo bi mi mnogo lakse cekati tekmu da su nam igraci nosioci igre u timovima u kojim igraju ... ali sta je tu je ... nedaj se bosno
Selektoru nebi bio nikako u kozi ... osim sto moramo da ganjamo poene sad je upao i u katastrofalnu situaciju sa prvoticima.... koda im je neko upuho jebote ... sve jedan po jedan postali grijaci.... za neke smo znali da bi im se to moglo desiti ali kad i ovi sto igraju u slabijim klubovima pocnu zavrsavati na klupi onda je raspad sistema.... nekazem da se takma pored Izraela nemoze dobiti i na guzove i sa igracima u slaboj formi ...ali bilo bi mi mnogo lakse cekati tekmu da su nam igraci nosioci igre u timovima u kojim igraju ... ali sta je tu je ... nedaj se bosno
- studeni76
#2013 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Gdje njega iskopa, lik ne brani već pola godine!limeni wrote:Ocekujem pozive za ove igrace...
1. Asmir Begovic
2. Jasmin Buric
3. Romeo Mitrovic
Zadnji klub bio Branitelj, udario sudiju u Banovićima i fasovao zabranu igranja na duži period
-
solo2
#2014 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pa nije Njemacka nego Izrael - dva spica - tri ofanzivna vezna - jedan destruktivac i 4 nazadljevoruki wrote:Ja bih ovako protiv Izraela:
Dzeko
Besic - Pjanic
Begovic
- ljevoruki
#2015 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
I ovo je prilicno ofanzivna formacija gdje napadamo sa dva krila, dva vezna i spicem. Dodaj i bekove, preklapanje (valjda se tako kaze overlapsolo2 wrote:Pa nije Njemacka nego Izrael - dva spica - tri ofanzivna vezna - jedan destruktivac i 4 nazad
U fazi odbrane krila duplaju bekove a ofanzivni vezni pomazu zadnjim veznim, kolektivno se branimo i linije se pomijeraju paralelno.
Pogledaj Mesino gostovanje u emisiji Neki drugi ja, upravo o kolektivnoj odbrani govori.
A to da Izrael nije Njemacka se slazem ali vjerujem da Mesa nece srljati, cuvacemo loptu i preko bokova pokusati probiti odbranu.
Bolji smo od njih, i pored neigranja par igraca, ali moramo da shvatimo da su oni blizi plasmanu nego mi i da ce sve uraditi da se plasiraju.
Mislim da ce biti teska utakmica ali da cemo ih satrati.
- MOSALJOZE
#2016 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Možda po prvi put u nekoliko godina selektor neće imati problema sa sastavljanjem odbrane.Bičakčić,Šunjić i Zukanović igraju odlično,Vranješ takodjer standardan.Seo se vratio,kao i Mujdza.
- luckylaka
#2017 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ali nam je zato napad da Bog sacuva...Dzeko,Vedo,Djuric nisu dali gola ...nisu ni igrali.Ko ce u napad.MOSALJOZE wrote:Možda po prvi put u nekoliko godina selektor neće imati problema sa sastavljanjem odbrane.Bičakčić,Šunjić i Zukanović igraju odlično,Vranješ takodjer standardan.Seo se vratio,kao i Mujdza.
-
palermo
#2018 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Al zato Mirzet dva gola za Bratstvoluckylaka wrote:Ali nam je zato napad da Bog sacuva...Dzeko,Vedo,Djuric nisu dali gola ...nisu ni igrali.Ko ce u napad.MOSALJOZE wrote:Možda po prvi put u nekoliko godina selektor neće imati problema sa sastavljanjem odbrane.Bičakčić,Šunjić i Zukanović igraju odlično,Vranješ takodjer standardan.Seo se vratio,kao i Mujdza.
Čuj ko će u napad, Džeko ko bi drugi ili i ti imaš nekog MIrzeta
- luckylaka
#2019 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Neozbiljan si sagovornikpalermo wrote:Al zato Mirzet dva gola za Bratstvoluckylaka wrote:Ali nam je zato napad da Bog sacuva...Dzeko,Vedo,Djuric nisu dali gola ...nisu ni igrali.Ko ce u napad.MOSALJOZE wrote:Možda po prvi put u nekoliko godina selektor neće imati problema sa sastavljanjem odbrane.Bičakčić,Šunjić i Zukanović igraju odlično,Vranješ takodjer standardan.Seo se vratio,kao i Mujdza.![]()
Čuj ko će u napad, Džeko ko bi drugi ili i ti imaš nekog MIrzeta
- Point.
#2020 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Mahmutovic treba dobiti poziv prije Djurica.
- jazzer
#2021 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
U kakvoj je formi Vedo a ako je Dzeko napadac br. 1, onda bi Mahmutovic komotno mogaoPoint. wrote:Mahmutovic treba dobiti poziv prije Djurica.
biti i u prvih 11. Ako se vec Mesa odluci ma opciju sa dva napadaca.
Djuric sinoc nije ni ulazio s klupe, Ibisevic se zalaganjem izborio da bude bar
blizu klupe
utakmica? Naravno da nije, al' u ovom trenutku nemamo bolje.
-
incognito071
#2022 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Treba se vala usudit' pa igrati ovako protiv Izraela, igramo kuci i moramo biti dominantni
Faza odbrane: 5-3-2 (nazad jaki ko beton, Sunjic i Zukanovic cuvaju ledja Mujdzi i Kolasincu ako ih nema na vrijeme nazad iz napada)
Faza napada: 3-5-2 (Mujdza i Kolasinac po krilu + serviranje Dzeke i Aidina loptama sto je kljuc uspjeha)
---------------------Begovic---------------------
-----------Sunjic--Spahic--Zukanovic-----------
-Mujdza-------------------------------Kolasinac--
----------------------Besic------------------------
--------Pjanic----------------------Lulic------------
-------------Dzeko-----Mahmutovic/Ibisevic-------------
Faza odbrane: 5-3-2 (nazad jaki ko beton, Sunjic i Zukanovic cuvaju ledja Mujdzi i Kolasincu ako ih nema na vrijeme nazad iz napada)
Faza napada: 3-5-2 (Mujdza i Kolasinac po krilu + serviranje Dzeke i Aidina loptama sto je kljuc uspjeha)
---------------------Begovic---------------------
-----------Sunjic--Spahic--Zukanovic-----------
-Mujdza-------------------------------Kolasinac--
----------------------Besic------------------------
--------Pjanic----------------------Lulic------------
-------------Dzeko-----Mahmutovic/Ibisevic-------------
- MOSALJOZE
#2023 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Zar stvarno neko misli,da će Spaha zaigrati protiv Izraela 
-
incognito071
#2024 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
MIslim ja evoMOSALJOZE wrote:Zar stvarno neko misli,da će Spaha zaigrati protiv Izraela
- MOSALJOZE
#2025 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kako će bolan zaigrati čovjek nije igrao već mjesec i po,nema kluba trenutno na terapiji u Minkenu,i trebao bi zaigrati u prvih 11.Zukanović,Bičakčić i Šunjić igraju redovno,tako da nema potrebe za Spahićemincognito071 wrote:MIslim ja evoMOSALJOZE wrote:Zar stvarno neko misli,da će Spaha zaigrati protiv Izraela
Ako misliš suprotno argumentuj.