Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
MOSALJOZE

#1576 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by MOSALJOZE »

Očekujem da Avdija nastupi,znate da mu treba minutica za Engleske.
Pismonosa

#1577 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Pismonosa »

Čestitke Meši :thumbup:

I da nastavimo ovako, akobogda :bih:
vicious

#1578 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by vicious »

Ponosan wrote:Mesa zasad odlican. Konacno su Vrsajevic,Tino,Hadzic i ostala skalamerija na klupi! te se sad vidi ozbiljnost i profesionalizam!
Pa oni su ostali na klupi zato što je Andora bila u pitanju, Meša njih čuva za jače protivnike. :D
noiserr

#1579 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by noiserr »

It_is_a_Leclerc wrote:Vranješ je, više-manje, prevara od fudbalera.
Nista mu ne fali. Mozda nije svjetska klasa, ali je nas najbolji defanzivni igrac poslije Spahe. Svaku je utakmicu odigrao solidno.
VCorp

#1580 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by VCorp »

KPNCTNJAH wrote:Znali smo gubiti dva razlike, ali nikad ovako lose nismo izgledali na terenu, sramotna postavka igre...

A da uzmeš u obzir malo da je ovo selektoru prva utakmica, da je stigao poslije narušene atmosfere i loših rezultata, da nam igrači nisu u formi ? Vi samo izbacujete ono što vam je na vrh jezika bez da malo sagledate stvar u globalu.

EDIT: Navijači nisu tema!
KPNCTNJAH

#1581 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by KPNCTNJAH »

VCorp wrote:
KPNCTNJAH wrote:Znali smo gubiti dva razlike, ali nikad ovako lose nismo izgledali na terenu, sramotna postavka igre...

A da uzmeš u obzir malo da je ovo selektoru prva utakmica, da je stigao poslije narušene atmosfere i loših rezultata, da nam igrači nisu u formi ? Vi samo izbacujete ono što vam je na vrh jezika bez da malo sagledate stvar u globalu.

Pa gledaj kakve igrace ima na raspolaganju... Begovica pola Engleske trazi, Dzeku isto tako, Pjanica samo potpis dijeli od nekog velikana, sta reci za Vedatora, Spahu koji je u timu kola stalno, Visca Atomski mrav kako ga nazvase mediji na Ostrvu, Stili da nije Poljska ovoliko prirasla srcu, davno bi igrao zavrsnicu LP, Lula u zivotnoj formi, povreda ga ucinila samo jos boljim, Besic jedan od najboljih u Europi na svojoj poziciji, Coca, Zuka, sad ce i Kolasinac, na klupi jos sjajnih igraca koji imaju mjesta u skoro svim reprezentacijama... i ne mozemo Andori vise od 3 dati... valjda bude bolje u prijateljskoj, sve manje od rutinske pobjede je sramota...

Billy The Pljuc

#1582 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Billy The Pljuc »

necemo veceras izgubiti sigurno..jebes andoru, nije to nikakavo mjerilo, vedo da je bio onaj stari bio bi rez 7-8 razlike jer kad voda udje u usi onda nema doli tonuti..ocekujem dobru utakmicu veceras i naravno pobjedu nase reprezentacije..vidi se fakat da su safetova sranja ostavila traga na igracima i akobogda iscupaju se oni a i mi s njima vremenom..pustite se prica i prepucavanja o navijackom koloritu nase repke, harmonika i kolo, rostilj i janjetina sa raznja, hrke koke je nas trade mark..neka stadiona u ze, kosevo nije stadion za navijackog ambijenta dje mosh napravit pritisak na protivnika galamom..nek mesha malo promjesa igrace veceras, pustite se nasih taktickih zamisli jer mi nismo za toga, mi ovdi moremo samo kritikovat i pljuvat a realno mesha nam jos nije dao prilike za to..cak naprotiv, on polako al sigurica gura svoje i tako i treba da bude..samo napred mehmede i bice to sve u redu..
missko

#1583 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by missko »

Kako je Safet jak tip, pa dok provede s reprezentativcima godisnje 3 sedmice uspije im unistiti psihe i karijere a Mesa jos jaci to sve uspije vratit za 5 dana sad ce svi i u klubovima procvijetat.
Niste normalni svega mi
BHF_Manijak

#1584 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by BHF_Manijak »

Vrsko pocinje, Hadzic, Coca klupa... Vec poceo i Mesa da kenja, al' hajd. Jebo ga vise Vrsajevic i Hadzic, kar'nasi.
Point.

#1585 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Point. »

Ma nema sanse da Avdija pocne, koji ce mu on kurac. Za Anela mogu razumjeti, pred svojima familija dosla da gleda ovo ono al sta ima Avdiju probavati? Frajer ne zna i tacka.
BHF_Manijak

#1586 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by BHF_Manijak »

Begovic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Zukanovic, Medunjanin, Pjanic, Vrsajevic, Hadzic, Hajrovic, Dzeko.
Point.

#1587 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Point. »

Ja kurca i sastava. Daj Cocalica, Stilica, Djurica da vidimo od cega su napravljeni.
incognito071

#1588 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by incognito071 »

BHF_Manijak wrote:Begovic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Zukanovic, Medunjanin, Pjanic, Vrsajevic, Hadzic, Hajrovic, Dzeko.
:roll:
Iskreno se nadam da se salis?
Medunjanin, Vrsajevic, Hadzic i Hajrovic su toliko van forme da bi ovo znacilo HaraKiri :)
VCorp

#1589 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by VCorp »

Kako ste ranije počeli srati a nigdje nema oficijelno sastava ? :lol: Fino je rekao Meša da će igrati s najjačim sastavom, s tim da Lulica i Salihovica nema iz opravdanih razlog a upravo vi znate koji je to sastav ? Naveo je novi selektor i da nema namjeru da izgubi utakmicu i ubacuje sve redom jer ne zeli narusiti moral ekipe koji je ionako Šuškavac ukopao. Imali ste konkurs, mogli ste se prijaviti za selektora.

Mi možemo pričati šta bi da vidimo na terenu ali selektor je taj koji bira i na kraju neće niko jebati mater nama ako zajebe tim već njemu.

Evo i ja se nadam da će biti napadački tandem Džeko - Đurić a iza njih Štilić od prve minute. Na lijevom krilu Višća jer je njemu svejedno, ionako ni protiv Andore ne pravi razliku. Na drugom krilu Hajrović. Na bekove Zuku i Mujdžu. Ako je istina ono za Spahu i prijateljske onda Bičakčić i Vranješ. Volio bih i da Cocalić dobije veću minutazu da pokaze sta zna, kao i Prcic a interesantan mi je i ovaj mali Hadzic čisto da vidim kako se snalazi.

Ivan Martić danas izjavio da je razgovarao sa selektorom, igrat će za nas. Desni bek iz Verone, već par puta u timu kola.

----------------------- Džeko/Đurić--------------------
Lulić ----------------------Štilić --------------- Hajrović

------------------------------Pjanić ---------------------------

Kolašinac ----------------------------------- Zukanović/ Martić

---------------------------------Bešić ----------------------------------

-------------------Spahić - Vranješ/ Bičakčić--------------------

------------------------------ Begović ----------------------------------

Volio bih jednom vidjeti ovako nešto. Ali nisam Meša da mu se mešam u posao :mrgreen:
bingov buraz

#1590 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by bingov buraz »

BHF_Manijak wrote:Begovic, Mujdza, Spahic, Bicakcic, Zukanovic, Medunjanin, Pjanic, Vrsajevic, Hadzic, Hajrovic, Dzeko.
Ja sam konto Spahic je vec u Leverkusenu,hebem ti dezinformacije :roll:
Logovan

#1591 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

Nadam se da nije ovo prvih 11. :-)
shake69

#1592 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by shake69 »

bingov buraz wrote:
Ja sam konto Spahic je vec u Leverkusenu,hebem ti dezinformacije :roll:
Eto jos jedan corak Bilda. On je najavio da se Emir vraca u Njemacku nakon Andore a da nece igrati ne bi ni gubio dane po Wien.
Ocekujem u prvoj postavi veceras, u odnosu na Andoru:Cocalica, Stilica i Hajrovica a u poluvremenu: Hadzica, Bicakcica i zavisno od rezultata-Djurica.
House

#1593 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by House »

Vedo sam u napadu 8) :D

btw kakvi su to sastavi bez Vedada :? :lol: :lol:
BHF_Manijak

#1594 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by BHF_Manijak »

Sastav je goli qrac i iskreno razocaran sam, makar se radilo i o prijateljskom susretu! Da ne bude da sa sam srao po Safetu jer je ove ili one boje, evo da odmah i u drugoj utakmici za Mesu kazem da mu je sastav ocajan. S ovim ne mozes nista probati ni izvarijantisati, s ovim ne mozes ni na terminu igrati.

I da, ovo sam dobio kao vecerasnji sastav, dakle nisam se ja igr'o selektora.
incognito071

#1595 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by incognito071 »

BHF_Manijak wrote:Sastav je goli qrac i iskreno razocaran sam, makar se radilo i o prijateljskom susretu! Da ne bude da sa sam srao po Safetu jer je ove ili one boje, evo da odmah i u drugoj utakmici za Mesu kazem da mu je sastav ocajan. S ovim ne mozes nista probati ni izvarijantisati, s ovim ne mozes ni na terminu igrati.

Ama odakle si dobio sastav ba?
Altsa

#1596 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Altsa »

Logovan wrote:
Nadam se da nije ovo prvih 11. :-)
ovo je prijateljska u kojoj mesa mora vidjeti sve igrace. s obzirom da moze mijenjati samo 6 mora krenuti sa necim sto do sada nije igralo i on nije vidio. Ne ocekujem pozitivan rezultat ali ocekujem da svi igraju pa da se Mesa uvjeri u to ko mu treba ako ne za dalje.
BHF_Manijak

#1597 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by BHF_Manijak »

incognito071 wrote: Ama odakle si dobio sastav ba?
Rek'o mi Mesa...
bull21

#1598 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by bull21 »

House wrote:Vedo sam u napadu 8) :D

btw kakvi su to sastavi bez Vedada :? :lol: :lol:
Dobri. Vedo je karina i ne treba da igra.
armin071

#1599 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by armin071 »

BHF_Manijak wrote:Sastav je goli qrac i iskreno razocaran sam, makar se radilo i o prijateljskom susretu! Da ne bude da sa sam srao po Safetu jer je ove ili one boje, evo da odmah i u drugoj utakmici za Mesu kazem da mu je sastav ocajan. S ovim ne mozes nista probati ni izvarijantisati, s ovim ne mozes ni na terminu igrati.

Volim samo sto si realan. Al pazi se sad kada te par dezurnih kontrasa doceka na volej ovdje.
zetareticula

#1600 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by zetareticula »

Zar za spahica nisu pisali i nasi i njemacki portali da nece igrati prijateljske utakmice :?
Locked