Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
noiserr

#1551 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by noiserr »

KPNCTNJAH wrote:Znali smo gubiti dva razlike, ali nikad ovako lose nismo izgledali na terenu, sramotna postavka igre...
76% posjed lopte, a osim Spahe nijedan nam igrac nije u formi, svi klupu u svojim klubovima griju. Jest Andorra, ali dobro je bilo kad skontas. Nije lako gol uvaliti ni lijevim ekipama kad se samo brane. U proslim kvalifikacijama Holandija dala Andori samo dva gola.
KPNCTNJAH

#1552 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by KPNCTNJAH »

Ma nisam ni gled'o po' tekme, nego red je pljucnuti :oops: :mrgreen:
Logovan

#1553 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

Grean wrote:Odron igra.

Jos jednom po hiljaditi put se pokazalo da ova reprezentacija nikad u istoriji nije znala odigrati bez dva defanzivna vezna od kojih je jedan kreativac. Nadamo se da ce Mesi doci iz guzice u glavu i da ce zaboraviti 442, ko to jos igra.
A koju formaciju da igra protiv ovih lijevih reprezentacija?
noiserr wrote:
KPNCTNJAH wrote:Znali smo gubiti dva razlike, ali nikad ovako lose nismo izgledali na terenu, sramotna postavka igre...
76% posjed lopte, a osim Spahe nijedan nam igrac nije u formi, svi klupu u svojim klubovima griju. Jest Andorra, ali dobro je bilo kad skontas. Nije lako gol uvaliti ni lijevim ekipama kad se samo brane. U proslim kvalifikacijama Holandija dala Andorri samo dva gola.
Zukanović igra uvijek, kao i Begović.
Pjanić igra, ali loše. :oops: Višća je ja mislim skoro uvijek u prvoj postavi, ali kao da nije. Bešić tu i tamo zaigra, ponekad samo, ali opet je dobar.
noiserr

#1554 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by noiserr »

cyprus

#1555 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by cyprus »

Čestitke novom selektoru na prvoj pobjedi :thumbup: Da ih bude još mnogo...
RtrnOfSalisbury

#1556 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by RtrnOfSalisbury »

mescini da je meske dosad jedini nas trener koji ima 100% uspjesnost. morebit da bi se sad trebo povuc da ostane najuspjesniji trener sviju vremena.
glede repke, mora da smo u gadnom stanju kad slavimo pobjedu protiv pandore al jebga, nekad je ciro reko: izvinte ali dati 6-7 komada bilo kome nije mala stvar pa ni pandori nije sala uvalit tri ... tako treba to ipak proslavit i zapamtit jer ko zna sta nam voda nosi.
Tvrtko II Kotromanić

#1557 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tvrtko II Kotromanić »

RtrnOfSalisbury wrote:mescini da je meske dosad jedini nas trener koji ima 100% uspjesnost. morebit da bi se sad trebo povuc da ostane najuspjesniji trener sviju vremena.
glede repke, mora da smo u gadnom stanju kad slavimo pobjedu protiv pandore al jebga, nekad je ciro reko: izvinte ali dati 6-7 komada bilo kome nije mala stvar pa ni pandori nije sala uvalit tri ... tako treba to ipak proslavit i zapamtit jer ko zna sta nam voda nosi.
a Denijal Piric? :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#1558 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tomahawk11 »

Hajd ba vise zayebite tu pricu o Papetu i ''Zeljinom'' Mesi....jbt, nekim ljudima je dusa ubaciti kost i praviti neke tabore :-)
Pape je out....dakle good bye, nema vise...Mesa je aktuelni selektor, yebe mi se da li je Marsovac, Aboridzanin, Manijak, on vodi reprezentaciju BiH i to je jedino bitno. Eno vam teme o BHPL, pa tamo serendajte o odnosima Manijaci-Pitari.
Sta sad, svaka kritika ce biti: aaaa, Pitar na aparatima, ne moze Mese....ma zayebite tu pricu, ne ide. Naravno, pricam u svoje ime, ali sam siguran da dosta Pitara kad je u pitanju reprezentacija ne gleda na taj nacin selektora.
I nekad kad dodje neki novi selektor, hocemo li to imati Papetovce, Mesine sljedbenike....koliko ce to biti klanova? Bullshit i materijal za vozanje trole.
north

#1559 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by north »

Red je da čestitati na pobjedi u debiju :oops: ....Moglo se pretpostaviti da neće biti neka sjajna igra, ali ipak moglo je bolje :oops: ..ali nećemo cjepidlačiti :oops:

Bitne u 3 bobe i rutinski dobijena tekma :thumbup: ....sa Austrijom se muški pobiti iako je prijateljska, probati ne izgubiti, pogotovo ne glatko ako se kojim slučajem već zijani...Dobar test za Mešu, ali pravi ispit je sa Izraelom, to se mora dobiti, jer u suprotnom odmah će na prvom ispitu pasti i jebaji ga onda...Treba mu vjerovati i dati podršku..za sada, tj.dok ima rezultata :oops:
ljevoruki

#1560 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ljevoruki »

Padose akcije Germanie nakon ove utakmice.
Pa ni jednog da uvede, barem 5 minuta. :izet:
Mesa. :thumbup:
:bih:
vryzas

#1561 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by vryzas »

Jah, treba mu dati otkaz nakon prvog X, mozda vec protiv Izraela :oops:

Ta ce Mesa levat, nije izborio direktan plasman na EP pored velesila Velsa i Izraela :run:

Btw. kazu da mu je struCnjak platio ljetovanje u Limasolu. 8)
cyprus

#1562 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by cyprus »

ljevoruki wrote:Padose akcije Germanie nakon ove utakmice.
Pa ni jednog da uvede, barem 5 minuta. :izet:
Mesa. :thumbup:
:bih:
Ne znam, bila je priča da je Višća germanac... Vranješ također :oops:
Dr. Kuca

#1563 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Dr. Kuca »

Realno losa utakmica. Sreca pa je andora bila sa druge strane, igra 0 bodova, nista niscim. Sto bi se reklo igru brisi bodove pisi.
It_is_a_Leclerc

#1564 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by It_is_a_Leclerc »

Vranješ je, više-manje, prevara od fudbalera.
ovo_malo_duse

#1565 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ovo_malo_duse »

It_is_a_Leclerc wrote:Vranješ je, više-manje, prevara od fudbalera.
Moze bit ali je za pojedine u repci ucitelj. Koliko je odigrao tekmi, nije ni jednu bio odron. Svaki put je odigrao pristojno i borio se srcem za grb...
Baltazar_khan

#1566 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Baltazar_khan »

safet sušić je naš do sad najuspiješniji selektor i trebali bi pojedini imati poštovanja za njega. odveo nas je na mundijal, i nikad više nećemo imati priliku da mijenjamo panini sličice pred bbi :oops:
trcicu trceci

#1567 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by trcicu trceci »

samo da I ja ustanem, vidim spominje se Pape...

Mesa, sjajan poso u Andori
Logovan

#1568 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

Oj majko, kajem se što sam ušao na temu. :lol:
bosanska senzacija

#1569 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by bosanska senzacija »

Ako je Meši prvobitna zamisao ravnih 4-4-2 bez klasičnog destruktivca(Bešić to meni nije), sa dvije klasične devetke i ofanzivnim krilima onda Papeta nismo trebali ni dirati.
Korisničkoime

#1570 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Korisničkoime »

bosanska senzacija wrote:Ako je Meši prvobitna zamisao ravnih 4-4-2 bez klasičnog destruktivca(Bešić to meni nije), sa dvije klasične devetke i ofanzivnim krilima onda Papeta nismo trebali ni dirati.
Pa vrati Zahirovića eto ti destruktivac covjek utice destruktivno i na protivnički i na naš napad jer ne zna dodat lopte dalje od 3 metra a preglednost igre mu je do vrha kopački. Da kod Sušića smo imali ofanzivna krila, jbt te jedno vrijeme nismo uopšte imali ni jedno krilo a kamoli dva ofanzivna, pod Sušićem je igra preko krila bila misaona imenica. Klasični destruktivci više i ne postoje nismo u 80-tim to je i Sušić skontao.
kandelabar

#1571 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by kandelabar »

Edin COcalic je igrao u Maccabiju destruktivca DMF nesto ko Rahimic u CSKA volio bi ga testirati tu jer Besic i Pjanic zajedno nisu bili najbolji..Matic u Srbiji je iste gradje kao i Cocalic
ljevoruki

#1572 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ljevoruki »

cyprus wrote:Ne znam, bila je priča da je Višća germanac... Vranješ također :oops:
Moguce ali ako je suditi po Zahirovicu onda ne bi trebali igrati nakon sto se prodaju.
Niti uopce dobiti poziv na okupljanje. :oops:
TOM SCHOLZ

#1573 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by TOM SCHOLZ »

Grean wrote:Odron igra.

Jos jednom po hiljaditi put se pokazalo da ova reprezentacija nikad u istoriji nije znala odigrati bez dva defanzivna vezna od kojih je jedan kreativac. Nadamo se da ce Mesi doci iz guzice u glavu i da ce zaboraviti 442, ko to jos igra.
Mislim da SUŠTINA U OVOME :izet:
ultima_palabra

#1574 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ultima_palabra »

bosanska senzacija wrote:Ako je Meši prvobitna zamisao ravnih 4-4-2 bez klasičnog destruktivca(Bešić to meni nije), sa dvije klasične devetke i ofanzivnim krilima onda Papeta nismo trebali ni dirati.
Pa šta je Bešić ako nije destruktivac? Kreativac garant nije.

Mora se uzeti u obzir i protivnik, da smo igrali sa Belgijom ne bi bila ista postavka.
Ponosan

#1575 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Ponosan »

Mesa zasad odlican. Konacno su Vrsajevic,Tino,Hadzic i ostala skalamerija na klupi! te se sad vidi ozbiljnost i profesionalizam!
Locked