Mehaničar u Zenici - preporuka..

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
jasko__

#1 Mehaničar u Zenici - preporuka..

Post by jasko__ »

Može li mi neko preporučiti mehaničara u Zenici koji bi mi mogao riješiti problem ulaska vode u kabinu..
Znači ne treba mi obični mehaničar, nego kao neki autolimar ili šta ti ja znam...ulazi voda na uglu šoferšajbe, nakvasi tapacirung unutra...pa ako ko zna, pomoć je dobrodošla..
Bakir1

#2 Re: Mehaničar u Zenici - preporuka..

Post by Bakir1 »

ne znam koji ti je auto, ali takav "kvar" obicno znaci los keder ili trul okvir sofersajbe, u svakom slucaju mora se vaditi sofersajba, limara trebas traziti ;-)
jasko__

#3 Re: Odg: Mehaničar u Zenici - preporuka..

Post by jasko__ »

Bakir1 wrote:ne znam koji ti je auto, ali takav "kvar" obicno znaci los keder ili trul okvir sofersajbe, u svakom slucaju mora se vaditi sofersajba, limara trebas traziti ;-)
Fiat Stilo

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
Bakir1

#4 Re: Mehaničar u Zenici - preporuka..

Post by Bakir1 »

cini mi se onda da kod stila nije hrdja problem, negdje kao da sam to nekada citao.
otidji do strong auta, ondje iza euro tonera i babica pa upitaj nekoga od majstora kome da se javis
Bakir1

#5 Re: Mehaničar u Zenici - preporuka..

Post by Bakir1 »

sve to ali sto nas prcas po drugi put :D
http://www.klix.ba/forum/pored-sofersaj ... 2980.html-
jasko__

#6 Re: Mehaničar u Zenici - preporuka..

Post by jasko__ »

Eh jbg zaboravio sam na tu temu, izvinjavam se...mada evo gledam ni tad nismo našli rješenje..
Ja sam pokušavao sam da riješim problem, ali ipak moram kod stručnjaka...zato i tražim mehaničara
TDi Power

#7 Re: Mehaničar u Zenici - preporuka..

Post by TDi Power »

jasko__ wrote:Eh jbg zaboravio sam na tu temu, izvinjavam se...mada evo gledam ni tad nismo našli rješenje..
Ja sam pokušavao sam da riješim problem, ali ipak moram kod stručnjaka...zato i tražim mehaničara
Kod stila se zna zaćepiti onaj protok kod brisaca. probaj skinuti onu plastiku kod brisaca, i vidjet ces tu ima puno vode.
Post Reply