Može li mi neko preporučiti mehaničara u Zenici koji bi mi mogao riješiti problem ulaska vode u kabinu..
Znači ne treba mi obični mehaničar, nego kao neki autolimar ili šta ti ja znam...ulazi voda na uglu šoferšajbe, nakvasi tapacirung unutra...pa ako ko zna, pomoć je dobrodošla..
Mehaničar u Zenici - preporuka..
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bakir1
#2 Re: Mehaničar u Zenici - preporuka..
ne znam koji ti je auto, ali takav "kvar" obicno znaci los keder ili trul okvir sofersajbe, u svakom slucaju mora se vaditi sofersajba, limara trebas traziti 
-
jasko__
#3 Re: Odg: Mehaničar u Zenici - preporuka..
Fiat StiloBakir1 wrote:ne znam koji ti je auto, ali takav "kvar" obicno znaci los keder ili trul okvir sofersajbe, u svakom slucaju mora se vaditi sofersajba, limara trebas traziti
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
- Bakir1
#4 Re: Mehaničar u Zenici - preporuka..
cini mi se onda da kod stila nije hrdja problem, negdje kao da sam to nekada citao.
otidji do strong auta, ondje iza euro tonera i babica pa upitaj nekoga od majstora kome da se javis
otidji do strong auta, ondje iza euro tonera i babica pa upitaj nekoga od majstora kome da se javis
- Bakir1
-
jasko__
#6 Re: Mehaničar u Zenici - preporuka..
Eh jbg zaboravio sam na tu temu, izvinjavam se...mada evo gledam ni tad nismo našli rješenje..
Ja sam pokušavao sam da riješim problem, ali ipak moram kod stručnjaka...zato i tražim mehaničara
Ja sam pokušavao sam da riješim problem, ali ipak moram kod stručnjaka...zato i tražim mehaničara
-
TDi Power
#7 Re: Mehaničar u Zenici - preporuka..
Kod stila se zna zaćepiti onaj protok kod brisaca. probaj skinuti onu plastiku kod brisaca, i vidjet ces tu ima puno vode.jasko__ wrote:Eh jbg zaboravio sam na tu temu, izvinjavam se...mada evo gledam ni tad nismo našli rješenje..