filesonic jeste a fileseve... neEllinor wrote:ne bih ja rekao, odakle ti ta infoDasi wrote:Fileserve se vratio
Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
Moderator: Benq
- Richard Wagner
#676 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
- ExNihilo
#677 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
Nije ni Filesonic...šta vam je ljudi 
-
hljebarnik
#678 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
Oba servisa bila smece ionako. 
- Richard Wagner
#679 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
ispravljam se, obratno jeRichard Wagner wrote:filesonic jeste a fileseve... neEllinor wrote:ne bih ja rekao, odakle ti ta infoDasi wrote:Fileserve se vratio
Ellinor, fileserve fakat jeste
hljebarnik, realno, al daj šta daš
- just principe
#680 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
ovo gasenje i umiranje share servisa je najbolje iskoristio Rapidshare jer su ostali jedini poznati, zapravo najpoznatiji koji je i dalje ziv i sad to iskoristavaju pa moras cekati 5 minuta
na download
a prije je bilo bez ikakvog cekanja..takO su prije namamljivali, a sad kad su jedini ostali iskoristavaju..Nisu fer ni sekunde
edit.::Dabogda se ugasili
- cigara
#681 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
jako puno stvari, skini i probaj, odlican i koristan programRichard Wagner wrote:šta on radi?cigara wrote:tuneup utillities je titoRichard Wagner wrote:ccleaner meni najdraži program, uvijek mi oslobodi po nekoliko giga, da ih opet napunim, i tako
- and
#682 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
neki dan sam skidao utakmicu sa rapida,bez čekanja,peglanja????just principe wrote:ovo gasenje i umiranje share servisa je najbolje iskoristio Rapidshare jer su ostali jedini poznati, zapravo najpoznatiji koji je i dalje ziv i sad to iskoristavaju pa moras cekati 5 minutana download
a prije je bilo bez ikakvog cekanja..takO su prije namamljivali, a sad kad su jedini ostali iskoristavaju..Nisu fer ni sekunde
- dječak sa šibicama
#683 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
Jel se mora cekati po sat i pol izmedju skidanja dva fajla?just principe wrote:ovo gasenje i umiranje share servisa je najbolje iskoristio Rapidshare jer su ostali jedini poznati, zapravo najpoznatiji koji je i dalje ziv i sad to iskoristavaju pa moras cekati 5 minutana download
Ako ne, opet su bolji od kojekakvih fileserve, filesonic i slicnih orona. Isjeckaju upload na 5 fajlova, pa ti treba dva dana da skines film. Nekad do sutra i zaboravim sta sam poceo skidati
- ljiljan89
#684 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
izadjes sa neta, udjes ponovo i rijesen problemdječak sa šibicama wrote:Jel se mora cekati po sat i pol izmedju skidanja dva fajla?just principe wrote:ovo gasenje i umiranje share servisa je najbolje iskoristio Rapidshare jer su ostali jedini poznati, zapravo najpoznatiji koji je i dalje ziv i sad to iskoristavaju pa moras cekati 5 minutana download
Ako ne, opet su bolji od kojekakvih fileserve, filesonic i slicnih orona. Isjeckaju upload na 5 fajlova, pa ti treba dva dana da skines film. Nekad do sutra i zaboravim sta sam poceo skidati
-
DON_eARL
#685 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
A šta će ako ima statičku IP adresu?ljiljan89 wrote:izadjes sa neta, udjes ponovo i rijesen problemdječak sa šibicama wrote:Jel se mora cekati po sat i pol izmedju skidanja dva fajla?just principe wrote:ovo gasenje i umiranje share servisa je najbolje iskoristio Rapidshare jer su ostali jedini poznati, zapravo najpoznatiji koji je i dalje ziv i sad to iskoristavaju pa moras cekati 5 minutana download
Privatni trackeri zakon, kakvo crno čekanje.
- cigara
#686 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
Nego... ako izglasaju ACTA-u, jesmol ga mi u BiH popusili ili ipak propala zemlja ima nekih prednosti?
- Halcyon
#687 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
Ništa ne brini, naši političari će potpisat svako sranje koje im EU stavi pod nos.cigara wrote:Nego... ako izglasaju ACTA-u, jesmol ga mi u BiH popusili ili ipak propala zemlja ima nekih prednosti?
- bez_ideje
#688 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
sinoc 2 sata pokusavam da skinem nesta putem "do sad " redovnih kanala........svaka vanjska poveznica-file removed
najebali smo.......zestoko
najebali smo.......zestoko
- cigara
#689 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
pff nesto ne mogu da skinem torrente... sinoc neke filmove i igre ganjam na Kickasstorrentu, svaki put "download torrent" i nista...
-
nihil_
#690 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
Ne znam o cemu pricate. Torrente skidam normalno, rapidshare fercera, skino sezonu seriju sinoc.
Sve radi ko podmazano.
Mozda vam je do providera...
Sve radi ko podmazano.
- cigara
#691 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
moze i to biti, zato pitamnihil_ wrote:Ne znam o cemu pricate. Torrente skidam normalno, rapidshare fercera, skino sezonu seriju sinoc.
Sve radi ko podmazano.
- Riddle
#692 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
Kickass razvaljuje. 
- ExNihilo
#693 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
Demonoid, ako tu nema što tražiš onda ne postoji.
- Richard Wagner
#694 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
postoji postojiEllinor wrote:Demonoid, ako tu nema što tražiš onda ne postoji.
- ExNihilo
-
Illmatic
#696 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
znaci i vi ne mozete skidati torrente sa kickasstorrentsa tj kat.ph ??? mog omiljenog site-a by the way, nesto ne fercera pa da vidimo dokle 
- ExNihilo
#697 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
Zadnjih dana kick-ass nešto zna povremeno srati, ali rješenje je da umjesto download torrent ideš na magnet link i sve bude okcigara wrote:pff nesto ne mogu da skinem torrente... sinoc neke filmove i igre ganjam na Kickasstorrentu, svaki put "download torrent" i nista...
- hordash
#698 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
http://btjunkie.org/goodbye.html
evo i ovi se samovoljno ugasise
-
nihil_
#699 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo
must be sereshordash wrote:http://btjunkie.org/goodbye.html
- hordash
#700 Re: Megaupload, Anonymus, SOPA, PIPA, ACTA i ostalo